Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално

• 70 278
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
Лъки като почнат тоя на Пикадилито, не се мотай, а измисли схемата на плащане и капарирай докато другите се ослушват.
Ти шофьор ли си , там до Гео Милев няма много транспорт, на мен не ми харесва, защото спирките са далече, тези по Цар Освободите и по Сливница. По Република минава един 48 мисля.

Последна редакция: ср, 09 май 2018, 16:06 от Freyda

# 106
  • Варна
Нищо лично, де. Не е най търсения квартал определено.

Търсен от хора със скромни възможности. Около нас доста се застрои с нови кооперацийки, а бяхме в началото само 5 блокчета, сега са тройно повече. В момента фирма "Стат" довършва последната си сграда и мястото свърши... освен ако не застроят гората, не знам... не ми харесва това истерично застрояване...

Ти шофьор ли си , там до Гео Милев няма много транспорт, на мен не ми харесва, защото спирките са далече, тези по Цар Освободите и по Сливница. По Република минава един 48 мисля.

Не са далече, на Сливница като се спусне хваща 114, 118, тролеи... ако се спусне малко по-надолу и 7-цата ще хване. По Цар Освободител сума ти транспорт се движи.

# 107
Лъки като почнат тоя на Пикадилито, не се мотай, а измисли схемата на плащане и капарирай докато другите се ослушват.
Шофьор съм да, от 2001ва година.
Н а Пикадили младост нали ще е Лидъл. Пък и да строят блок, кой знае кой ще е строител. ....На Явор ми харесват готовите им сгради до една. И цените им също бяха много тънки. Паркоместа по 3 000 евро.

Киса, нормално е да са скромни цените при вас. Нека има за всекиго по нещо.
Младост не е баш топ район, но все още има тротоари, има  детски площадки.
Само не ми е ясно, как 7 ми етаж е по скъп от всички по долни етажи....

# 108
Лъки сега го разгледах, има още свободни, грабвай Класика на 2ет. във вход 3, хем не гледа към булеварда, има и южно изложение. Ти кой си беше харесала?

# 109
Лъки сега го разгледах, има още свободни, грабвай Класика на 2ет. във вход 3, хем не гледа към булеварда, има и южно изложение. Ти кой си беше харесала?
Третия вход нещо не ми харесва. А и етажа, първи жилищен не. От 3 ет нагоре гледаме.
Аз бях харесала ап 14 във вход 1, цената беше 51 400. Етажа 4. Исках 5 или 6 етаж, но те най бързо заминаха. Иначе 7ми и 8 ми етаж са свободни, но по скъпи. Във втори вход пак има подобни апартаменти с по 5-8 хил. Евро по скъпи.

# 110
  • Варна
Оф, Лъки, вече ме ядосваш, честно Simple Smile
Нали горе-долу си наясно с имотния пазар във Варна, как можа да изтървеш, това, което искаш, при положение, че най-добрите апартаменти се изкупуват още на зелено, а си сигурна в този строител Явор?!

# 111
Нали горе-долу си наясно с имотния пазар във Варна, как можа да изтървеш, това, което искаш, при положение, че най-добрите апартаменти се изкупуват още на зелено, а си сигурна в този строител Явор?!
Наясно съм аз, грънци. Ако не беше  Мартин да ме открехне, нямаше да знам за този проект. Иначе аз бях се отказала да търся, защото цените ми идват височки, още малко и ще настигнем софийските, не е нормално това.

# 112
Имаше период, в който бях готова да се преместя във Възраждане или Младост заради площадките и зеленината. Във Възраждане не останаха, Възраждане е осрано до ушите  ..
Кое Възраждане имаш предвид, не разбрах какво не е останало и кое е осрано до ушите. Relaxed

# 113
  • Варна
Наясно съм аз, грънци. Ако не беше  Мартин да ме открехне, нямаше да знам за този проект. Иначе аз бях се отказала да търся, защото цените ми идват височки, още малко и ще настигнем софийските, не е нормално това.

Я им пиши на тези Яворци един имейл, че си сериозен купувач и искаш да купиш именно от тях, защото ги харесваш как строят, пък може да ти подшушнат за някой друг техен предстоящ проект, при това в локация, която да ти хареса Simple Smile

# 114
Имаше период, в който бях готова да се преместя във Възраждане или Младост заради площадките и зеленината. Във Възраждане не останаха, Възраждане е осрано до ушите  ..
Кое Възраждане имаш предвид, не разбрах какво не е останало и кое е осрано до ушите. Relaxed
Навсякъде между панелките праснаха нови сгради, ЕвросититуУ няма да го коментирам.. на колега на 3м от спалнята му построиха сграда, даже няма и ергенска радост да гледа комшийка някоя, а гледа плътна стена,  Не ми харесват и тези на кръстовището Вяра- 3март,  над 3 март са си направо у вилите, приятели купиха там на втора линия, до преди 3м имаха гледка ..сега гледат строеж, после комшийките

# 115
Да Възраждане 1 е презастроено и  е най-зле. Като каза за твоя колега, искам да питам някой запознат ли е сега има ли някаква норма за отстояние от дадена сграда. Преди се строеше безконтролно и наистина бяха на по 3м от прозорците. Моя апартамент гледа към един много апетитен терен и все с мисля, че някой ден ще го застроят, но явно сега нещо ги спъва, защото терена е златна мина. И тази мисъл ме гложди от известно време.

# 116
  • Варна
Един брокер ми спомена за минимум 7 метра отстояние. Дали е така идея нямам, не съм се интересувал. В сегашния блок под цветята, на северо-източния изглед най-близката сграда е на около 50 метра. Няма как да направят по-близо, защото има трафопости и детска площадка. На югозападния...там имаше само къщи. Сега има само една, в която никой не живее. Стои много смешно между две сгради на 10тина години. Иначе...преди от терасата виждах катедралата, фара на Галата, крановете на пристанището...сега поне небе ми остана, понеже блокчетата са на около 5 етажа.

# 117
Ето защо се ориентираме към закупуване на булевард или оживена улица. Няма да гледаме прани гащета, а само шум и прах от автомобили.

# 118
  • Варна
Е, с това изказване ме уби ))

# 119
И мен ме гръмна с изказване, предполагам беше с ирония.
А за 7те метра си е направо стряскащо, ми то щв можем да си подаваме през балкона захар. Марто хич не ме успокои.

Общи условия

Активация на акаунт