Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално

• 70 277
  • 766
  •   1
Отговори
# 90
  • In transit
Анри Дефоунс, интересно Simple Smile В него каре съм живяла преди демокрацията, когато бяха къщи там. След това толкова го застроиха и наблъскаха, а не знам дали има достатъчно трафове за да захранят района. Имаше един по спомен зад първия жълт блок ( от руските), но той си е от едно време.

# 91
До 2000г (1997-2000) съм живяла на ул. "Добри Войников".
Нямаше проблеми с електроразпределителната мрежа.
Има и частни трафопостове с абонатни станции,
където енергоразпределителното дружество няма касателство за поддръжка на съоръженията в тях.

# 92
Имаше период, в който бях готова да се преместя във Възраждане или Младост заради площадките и зеленината. Във Възраждане не останаха, сега е ред на Младост.. Доколкото дочувам парка на Младост лека полека ще се застроява.. Възраждане е осрано до ушите  .. Почнах да се оглеждам за парцел във Виница за къща, мдаа ПУП са за 5 ет кооперации, ми мерси не ща.. сянка на целия двор
За мен от 3-4 г инвестицията в апартамент за под наем не е вариант. Искам само да трансформирам апартамент+ гараж в къща в район с нормални комуникации и удобства, а не да ставам шофьор на детето

# 93
Не става за къща. Поне около Варна няма къде да съм целогодишно и да ми е добре. За уикенда е друго нещо.

# 94
  • Варна
Не става за къща. Поне около Варна няма къде да съм целогодишно и да ми е добре. За уикенда е друго нещо.

Кичево?
Бях попаднала на едно блогърско видео, показваха къщата на едни руснаци в Кичево, чак ми се прииска да живея там - добре обзаведена, страхотно озеленена и поддържана.
Кичево е близо до града, но все пак, когато имаш деца в училищна възраст, вече става по-трудно с придвижването. Освен единият родител да не работи и само да джитка напред-назад Simple Smile

# 95
Кичево го гледах, обаче транспорта кофти, отделно голям ветрилник и малко сняг да падне пътят го затварят, заради навявания.
Тополи има добър транспорт, но там пък много мирише от екарисажа
Вилните зони не са ми интересни - баба ми казваше,  "Лозе на баир ти не трябва" , като видя терасирани места и ме втриса

# 96
Ужас, депозираха ми апартаментчето дето си бях харесала. Докато чета глупости по форумите.

# 97
  • Варна
Ужас, депозираха ми апартаментчето дето си бях харесала. Докато чета глупости по форумите.

Офф, аз още вчера ти казах да не се туткаш. Smile Като ви казах, че народът купува... то да се строи така главоломно, явно има търсене... не ги мислете...

# 98
Ами да, аз докато мисля каква схема на плащане ме устройва, ре продадоха на всички етажи, а в другия вход са с по 5-6 Хил евро по скъпи...пфу. Tired

# 99
  • Варна
Не се кахъри... научих, че ще застроявали поделението във Владиславово и хълмчето (намират се след Алати)... там ще си купиш)))))))

# 100
Не се кахъри... научих, че ще застроявали поделението във Владиславово и хълмчето (намират се след Алати)... там ще си купиш)))))))
Там кракът ми не е стъпвал, като изключим ходенето до метро и Джъмбо. Иначе знам, че и хора живеят. Grinning

# 101
  • Варна
Не само хора, но и съфорумци Joy

# 102
  • In transit
И там ли? Grinning

# 103
  • Варна
Мислех си, че вече е оживелица да се смята Владиславово за края на света... ама явно не е... освен, ако изказванията ви не са с доза ирония))

# 104
Нищо лично, де. Не е най търсения квартал определено.

Общи условия

Активация на акаунт