Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално

• 70 279
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
На първите 2-3 етажа е три метра после седем
. Ако е дъното на прцела е 15 метра

# 121
Шегувам се за гащетата и прашните булеварди.
Иначе 3 м е законовото отстояние.

# 122
Изобщо не е рядкост в забранени за строеж или парцели с малка квадратура .. изведнъж да се наместват 5 ЕТ сгради.
Новия хит за спазване % озеленяване е да се правят паркоместата с  паркинг блокчета, така хем паркоместа, хем райграс в блокчетата.. Финално зеленина няма

# 123
Сега като гледам новите сгради в Младост, никоя не гледа в съседа. Само тази срещу Мосю Бриколаж е близо да калкана на панела. Може би строителите вече се съобразяват, за да не останат непродадени. Клиентите станаха много взискателни, както се вижда от форума.

# 124
Какво ще кажете за района над гарата? В момента изглежда мизерно, но явно старите постройки ще ги гътнат до 10 години и всичко ще ново на 5-6 етажа. Това лято строят на няколко места, например Дебър 41, скоро и на Бузлуджа. Дали обаче газовете от пристанището стигат до там?

# 125
  • In transit
В тази част на града е най-мръсен въздуха, защото са в най-ниското.

# 126
  • Варна
Нали е скъпо там...някой наскоро беше споменал за 1900 евро/м2.

Лъки, провери ли цените на новата сграда, дето се строи срещу Домко?

# 127
Нали е скъпо там...някой наскоро беше споменал за 1900 евро/м2.

Лъки, провери ли цените на новата сграда, дето се строи срещу Домко?
Къде, до OMV?

# 128
  • Варна
Аха, баш на пътя, при прахоляка и автомобилните изпарения. За разкош в близост има панелка с прани гащи. Joy

# 129
Аха, баш на пътя, при прахоляка и автомобилните изпарения. За разкош в близост има панелка с прани гащи. Joy
Там ще е скъпо, сигурно е.

# 130
Точно тази сграда изобщо не ти трябва, архитектурата е абсурдна,  сградата вкарва в себе си и дерето. Строят предимно в почивни дни, защото периодично им налагат забрани от кметство Приморски, не е ясно доколко е законна. Придаването й започна още преди година и половина

# 131
  • In transit
Фирмата е софийска, която строи Рабикогруп. Ето цени и разпределение, ако нещо е останало...последно бяха към 1000 евро на квадрат.
http://rabicogroup.com/bg/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b5%d0%ba%d1%82%d … 0%bb%d0%b5%d0%bd/

# 132
Тази сграда е скандална от самото начало. Заградиха градинката една нощ. После стоя заградено сума ти време. После се започна едно епично строене. Абсурдна е наистина. И мястото е ужасно. Аз си мисля дали няма да има интересни проекти из Чайка. Там се готвят някакви строежи. Иначе цените са меко казани абсурдни.

# 133
  • Варна
В сайта на Комфорт брокерс излиза някакъв бъдещ проект уж из Чайка. Ама цените са над 1200 евро на зелено.
А в другата тема за имотите, имаше снимка на тая сграда, която е до ОМВ - Мир, северната фасада беше в окаяно състояние на едно място. Пълен батак ми се вижда, добре че ми идваше над бюджета и не съм се захванал там. Кой знае кога ще я завършат.

# 134
Аз тази сграда я виждам редовно. Приземния етаж е ненормално висок. Търговски площи вероятно.
Високите цени провокират бум на строителството. Съответно се презастроява вместо града да се разширява. А населението се свива. Тези които търсят за живеене сега ви е времето да си нацелите каквото си искате. Лошото е, че не  е ясно на каква цена. В Чайка някакви луди цени и за старо строителство. Апартаменти за 125к Евро изчезват за дни. Ебаси в Италия и Малта съм виждал обяви за подобни цени. Абе динамичен е пазара, ако не друго Grinning

Общи условия

Активация на акаунт