Кралски работи и клюки - 11

• 68 018
  • 950
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Там, откъдето минават, добре,че има хора и е украсено,че иначе сградите са изключително грозни и мрачни, чак ме втресе от вида им.

# 526
И мен ме притеснява Мегън. Хитра лисица е, а Хари е хлътнал.....Дано не го нарани тази хиена

Колко съм съгласна с това мнение. За мен нея само я интересува титлата му и влиянието, което малко или много ще има. Тя сега е представител на мургавата част от великобритания...

# 527
На мен ми харесва, може би защото очаквах да е такава.Кейт беше на 29 ,сама се беше гримирала , Мегън скоро става на 37 .Има разлика в свежестта , нали ? Все пак на тази възраст по малко грим е по -добре .Да не съдим новата херцогиня на Съсекс , че много преживя с ъс своето пропаднало семейство .
Хареса ми кавалерската постъпка на Чарлс към Мегън и Дория .Заради всеобщия любимец Хари всички всичко приеха . Браво на Филип ,  операцията на бедро не е лека , а дедко е на крак .Но заради Хари е готов на всичко .На всичкото отгоре Филип на младини е 1:1 с Хари .Голямя прилика без рижавото ,с-во Спенсър са рижковци .
Казаха ,че кралицата се е отправила към апартамента си в другия край на замъка , и че най обичала да стои в Уиндзър .

# 528
В Англия масово сградите са такива и си е едно сиво и мрачно😊

# 529
  • София
Как няма да са възмутени? Все пак, колкото и да не се харесва на някои, кралското сем-во си е кралско сем-во и е по-различно от всички останали. Няма как да се забрави този факт.

Нашите телевизии дрънкат глупост. Хари търсел майка си. Друг път го е търсил. Мегън и Даяна нямат нищо общо.

# 530
  • На топло
На Мегън само и пожелавам един ден да не и изстине мястото 😂
Както сега го върти Хари на малкия си пръст, един ден нещата могат да се обърнат.
А това натрапване на госпел и пастор в църквата са индикация за комплекси....
Хубава е булката в това няма съмнение!

# 531
Хареса ми сватбата. Беше в стил "Ние, младите, ще си я направим!". Малко неочаквано дойде афро частта, но поне внесе колорит.
Много се вълнувах с майката на Мегън. Толкова майчина любов струеше от нея.
Великолепен Чарлз! През цялото време оказваше съпорт на сина си и избраницата му! Не остави и за миг свашката ( Joy ) да се почувства изолирана.
Елизабет типична - каменна и кралска! Мъжът и много се кефеше на идване и тръгване. Физиономията му беше в стил "браво, моето момче, заби екзотичната красавица". Joy

Не смятам, че с Мегън е дошъл края на монархията. Те с Хари вече са "никои". Историята ще помни най-вече Чарлз, Уилям и Джорджи.
Колко от вас познават в детайли живота на кралските братя и сестри?

# 532
Добре, аз ли недочувам нещо и ли постоянно се чува I LOVE YOU MEGHAN!! с една и същ глас, сила и интонация и то през цялата процесия с каляската, чак на допълнителен ефект звучи. Astonished

# 533
  • София
Ще има ли пряко предаване от приемът, който следва?

# 534
  • София
Ще има ли пряко предаване от приемът, който следва?

За жалост не Sad
Ще изпуснем купона...

# 535
Как няма да са възмутени? Все пак, колкото и да не се харесва на някои, кралското сем-во си е кралско сем-во и е по-различно от всички останали. Няма как да се забрави този факт.

Нашите телевизии дрънкат глупост. Хари търсел майка си. Друг път го е търсил. Мегън и Даяна нямат нищо общо.

Въобще не ги гледайте нашите , преди малко влизаха гостите в църквата -нещо много интересно ,  втв във Великотърновско при англичани дето играят крикет
Късмет с хубаво време , 21 градуса казаха .
Все пак Хари няма да е крал , за това му позволиха разведена , по стара от него и от смесена раса булка .Дано са щастливи , а за благотворителността не се съмнявам .Той много прилича на Даяна , а Мегън има опит с това.

# 536
  • София
Ето и още снимки

Скрит текст:

# 537
  • Бургас
По Нова от 17.00 ще дават филм за Хари и Мегън

# 538
  • София
Добре, аз ли недочувам нещо и ли постоянно се чува I LOVE YOU MEGHAN!! с една и същ глас, сила и интонация и то през цялата процесия с каляската, чак на допълнителен ефект звучи. Astonished

Не, просто е пълно с представители на нейната раса сред публиката. По BBC даваха интервюта, екзалтирани викове и небивала радост, че тя (съответно и те) са вече част от кралското сем-во т.е. достигнаха върха. Laughing

# 539
  • Пловдив
Меган и Хари ще присъстват ли на приемът или ще заминат на меден месец по американски?😊

Общи условия

Активация на акаунт