Отговори
# 60
Не си сама Джулая.... и на мен никой не ми праща ЛС. Laughing Колкото до Хамлет имам поглед какво точно му липсва, само да даде сигнал, че е готов да прочете написаното, че в други негови теми са ме трили като кажа нещо, което не му изнася. Simple Smile

Аааааааааааа, на теб също съм ти писал тази година. Много лъжете, ей!

# 61
  • Terra incognita
Мен ми пишат само разгневени лелки, да ме питат, какъв ми е проблема ... и от време на време някой модератор - пак с лошо.  Simple Smile
Може би е време да се замислиш дали пък наистина нямаш някакъв проблем, щом оставяш такова впечатление у толкова много лелки и модератори. Не се заяждам.

# 62

Начи печелиш дъвка турбо, щото помниш на кого си писал.... верно пропуснах те, ама тва щото идеше реч за търсещи самотни мамки за разни неангажиращи отношения на ЛС, пък не съм останала с ФЧепетление ти да си от таз порода. Wink

# 63
  • град-държава
И приятелките им, и тях... 😆

# 64
  • Тра-ла-ла
Няма лъжеш. Аз ти писах началото на 2018. По-важен от мен има ли из този форум, питам аз? Grinning
Хвани тоя бакалски тефтер Joy

Ама каква файда като си ни писал, след като не си ни свалял, бе?! Crossing Arms Laughing

# 65

Начи печелиш дъвка турбо, щото помниш на кого си писал.... верно пропуснах те, ама тва щото идеше реч за търсещи самотни мамки за разни неангажиращи отношения на ЛС, пък не съм останала с ФЧепетление ти да си от таз порода. Wink

Ааааааааааааа, така ли било? Е, значи на никоя не съм писал... Много съм задръстен! Мен пък, да ви призная, са ми писали 2-3-4-5-6-10 мами някакви закачливи съобщения, но не съм им обърнал внимание... Малко трудно ми е да си представя как ще се свалям с кого и да е било във форум за взаимопомощ и клюки.

Няма лъжеш. Аз ти писах началото на 2018. По-важен от мен има ли из този форум, питам аз? Grinning
Хвани тоя бакалски тефртер Joy

Ама каква файда като си ни писал, след като не си ни свалял, бе?! Crossing Arms Laughing

СОРЕ! Не знаех, че е трябвало да ви свалям. Извинявам се, че съм ви писал празни приказки... Confounded

PS: Всичко помня аз - с кой/я сме си писали, за какво сме си писали и кога сме го писали.

# 66
Оспамихме темата на 'Амлет, ей ся ше ни поизтрият... дайте на лични... Joy

# 67
 Хамлете, видя ли колко жени не са получили ЛС!? Действай!  Grinning

# 68
  • Paris, France
Офф - моля не спамете темата на човека! Отворете си друга или си пишете на лични!

Хамлет, а мислил ли си да идеш да поживееш в чужбина? В България просто няма млади жени. От средата на 70те броят новородени непрекъснато пада до 97г а след това се е покачил незначително. Затова питам

# 69
Офф - моля не спамете темата на човека! Отворете си друга или си пишете на лични!

Ш прайми кот си искъми! А така и Хамлетчо ще види как си бъбрим спокойно, може да се включи в спама и така да го поотворим.

# 70
Ония с ЛС-тата не блеят гаргите, пишат, пишат... Grinning Няма да го карате да си бърка в носа и да анализира що тъй, ми не инак!

# 71
  • Тра-ла-ла
Сега по същество:
Приятели нямам такива, това понятие не го разбирам.
Ми тази бъдеща жена каква ще ти се явява? Явно няма да е приятелка. Враг ли ще е? Или ще я държиш на дистанция да не се сприятелявате толкова много.

Природата ми е, че съм влюбчив, бързо обиквам, харесвам, започвам да влагам силно емоционално привличане.
Създай си поне малко вкус за жените. А не всяка, която ти обърне внимание и "О, това е моята Жулиета". "О, не била тя"....от толквоа мерак се пренавиваш.

Стигал съм момент на срив, нямам желание да се виждам с никого, да говоря защото еди коя си не ме иска.
Ама стегни се. Рядко някоя жена да хареса мъже тип "Драма куин". Толкова ниско самочувствие ли имаш, че да изпадаш в депресия, ако някоя жена не иска 3та среща с теб?!

По принцип околните се смеят на постъпките ми.
Хамлет ли си? Дон Кихот ли? Или по-скоро мистър Бийн? newsm78

# 72
Мен ми пишат само разгневени лелки, да ме питат, какъв ми е проблема ... и от време на време някой модератор - пак с лошо.  Simple Smile
Може би е време да се замислиш дали пък наистина нямаш някакъв проблем, щом оставяш такова впечатление у толкова много лелки и модератори. Не се заяждам.
Подкрепям!

# 73
Мен ми пишат само разгневени лелки, да ме питат, какъв ми е проблема ... и от време на време някой модератор - пак с лошо.  Simple Smile

Sending u lots of love! Haters gonna hate! Mask

# 74
  • Terra incognita
Хамлете, кой ти насади такава ниска самооценка и липса на самочувствие? Какво значи приятели нямам, не го разбирам това понятие? Тук има нещо сбъркано. Явно не си попадал до сега на истински приятели, а все на такива, които да стъпчат още повече самочувствието ти и са ти насадили комплекси, та за това не го разбираш това понятие.
Трябва някой/няколко отворен/и приятел/и, добронамерени към теб, които да ти покажат как стават нещата. Малко фитнес, малко смяна на гардероба, такива неща също са от знчение.
Еди коя си не те иска- голям си праз! Да не мислиш, че само на теб ти се случва това. На всички ни се е случвало да имаме несподелени симпатии. Главата горе и напред.

Общи условия

Активация на акаунт