Отговори
# 45
Привет, в България и българки и туркини се интересуват силно от финансите и външността на мъжа. Циганките се женят рано и в техните си кланове. Как Сийка пише, че турските туркини били по-залупени, но аз нямам такова впечатление. Залупените в Турция са из планините и си се женят само в семейството.

Ръстът ми се вижда леко проблематичен на брачния пазар в Европа, но не е непреодолимо. Ниските жени особено държат на високи мъже, а високите предпочитат мъж с ръст колкото техния. Това според проучвания.

А само до българки и туркини ли ограничаваш избора? Защото има тук наблизо държави, които са пълни с безумно красиви, никога непипвани от мъж, добри домакини, владеещи 2-3 езика минимум неомъжени, млади жени. На тях европейски ерген без деца им идва дюшеш. Там турчин звучи престижно. Какво мислиш?
Shocked Shocked Кои са пък тия държави? Какви са пък тия млади интелигентни жени? Rolling Eyes

# 46
arrivаl, на какво пречи? На мозъчното оросяване или на намирането на бански за плажа? Grinning Я стига.
Повечето мъже нито имат огромен, нито миниатюрен. За да се причислиш твърдо към едната категория и то тази, която предизвиква преди всичко смутени погледи и леко съжаление и да го заявиш пред света, трябва да си или супер самоуверен (което в случая очевидно не е така), или да си имаш доста други проблеми.

# 47
Е, вие го закопахте момчето. За малък минава под 11 см. Между 11 и 18 е нормално. Над този размер – голям. А и не съм чула досега някоя да влиза с линийка в спалнята.
Статистиката показва, че средно повечето мъже са с между 13 и 15 в еректирало състояние.

Млад си, Авторе, не се вторачвай неистово в търсене на партньорка. Това е плашещо и честно казано на мен ми е леко зловещо. Слагаш снимки в огромен публичен форум, даваш размери и т.н. лични данни. Това е като огромна червена лампа. Успех. Simple Smile

Ниски, високи, до характер е. Не мисля, че има зависимост кой какво търси.

# 48
Арайвъл в момента е затрупан с лични съобщения и не успява да чете тукашните въпроси.

# 49
arrivаl, на какво пречи? На мозъчното оросяване или на намирането на бански за плажа? Grinning Я стига.
Повечето мъже нито имат огромен, нито миниатюрен. За да се причислиш твърдо към едната категория и то тази, която предизвиква преди всичко смутени погледи и леко съжаление и да го заявиш пред света, трябва да си или супер самоуверен (което в случая очевидно не е така), или да си имаш доста други проблеми.

Най-често пречи на нананана. Все трябва да си внимателен, хъхъ.

Скрит текст:
Ако е нужно, да разпратя снимки?
Не виждам защо смятате неговия размер за такъв, който ще предизвика смутени погледи и леко съжаление... Добре си е момчето, кво му има? Според мен не размера на ляля-то му е проблема, а неговата височина.

# 50
Цитат
Не виждам защо смятате неговия размер за такъв, който ще предизвика смутени погледи и леко съжаление... Добре си е момчето, кво му има?
И аз това се чудя, много кахърно. Laughing
Една кокетно миньонче ще му пасне идеално.

# 51
Тъй!
Като оставим настрана физическите дадености на автора, мога да дам един съвет:

Самочувствие!
За съжаление то не идва като гръм от ясно небе, създава се с години. За него са много важни външност и възможности. Не е важно да са големи, а да се изтъкват подобаващо /с каквото разполагаш/. Жените харесват и са привлечени от независими и уверени мъже.
Всичко това не се изгражда за ден и няма универсална рецепта.  Peace

Да си "лепка" е доста ...хмммм, неприемливо. Не търси жена на всяка цена. Отчаянието /ако го има/ си личи и кара жените да бягат от теб.

# 52
  • Тра-ла-ла
Ц, това с работа не става... или имаш чувство за хумор, или нямаш. Simple Smile
То и с хобитата е така Peace

Мбаси...само на мен ли никой мъж не ми пише на ЛС? Сал един хубостник имаше, ама при него женките са като на поточна линия Joy

# 53
  • Terra incognita
31 е една прекрасна възраст, ранна за подобен тип отчаяние. Аз самата съм на 31 и по- голямата част от съучениците ми не са обвързани или семейни. Така че , споко.
Хубаво е, че се опитваш да намериш и поправиш грешките си. Разкажи как предприемаш стъпката да поканиш момиче на среща? Как протичат срещите? Къде я водиш, за какво говорите? Помисли малко за спорта, както писах.
П.с. и на мен никой не ми пише 😂😂😂

# 54
Мен ми пишат само разгневени лелки, да ме питат, какъв ми е проблема ... и от време на време някой модератор - пак с лошо.  Simple Smile

# 55
Ц, това с работа не става... или имаш чувство за хумор, или нямаш. Simple Smile
То и с хобитата е така Peace

Мбаси...само на мен ли никой мъж не ми пише на ЛС? Сал един хубостник имаше, ама при него женките са като на поточна линия Joy

Няма да лъжеш. Аз ти писах началото на 2018. По-важен от мен има ли из този форум, питам аз? Grinning

# 56
  • Paris, France
Ън, цялото южно Средиземноморие изключая Либия. В Алжир и Мароко е пълно със стари моми - образовани, работещи, красиви, но....... недостатъчно млади за успелите мъже. Успелият мъж там се жени за млада, за много млада. След 27-28г е трудно за образована да се ожени добре. А без брак е неприемливо да раждат и даже трудно да издадат акт за раждане на детето. Някои, осмелили се да родят извънбрачно имат несъществуващи деца, които даже не могат да запишат в държавно училище. Хипогамията е неприемлива. Жена не се жени за по-беден, по-необразован и по-малоимотен от нея самата по принцип. Изключения се правят ако мъжът е установен в Европа и носи административна облага. По закон жена с ислямски личен статут няма право да сключи брак с не мюсюлманин. Мъжете им бягат през глава към Европа и не щат брачен хомот. Само в 42 милионен Алжир има над 10 милиона пълнолетни неомъжени жени. Те харесват турци а и гледат много тъпи турски сериали.

# 57
  • Наблизо

П.с. и на мен никой не ми пише 😂😂😂
Почни да пишеш за секс и ще те налазят хааха.

# 58
Не си сама Джулая.... и на мен никой не ми праща ЛС. Laughing Колкото до Хамлет имам поглед какво точно му липсва, само да даде сигнал, че е готов да прочете написаното, че в други негови теми са ме трили като кажа нещо, което не му изнася. Simple Smile

# 59
Да, чужбина и общността тук са най-реалните възможности в случая.

Общи условия

Активация на акаунт