Отговори
# 30
Приеми уреждане на запознанство. Дори си направи устата да ти уредят повече.

# 31
  • Terra incognita
Наблегни на спорта. Даже много наблегни на спорта. Мъж 48 кг....Вярно, 161 си висок, ама я виж Йордан Йовчев. И той е толкова.
На следващата среща не се дръж, сякаш ти е излязъл късмета, спазвай дистанция и се води от момичето. Не ставай "лепка", не досаждай, бъди умерен. Не се дръж, сякаш това е жената на живота ти, не изпадай в дива радост, че някой се е съгласил да излезе с теб. В кой град си? Какво си завършил? Какво работиш?
Още един добронамерен съвет- не се казва на предвид, нито в предвид, а само предвид.
Успех!

# 32
Явно за някои жени е много трудно да допуснат, че мъже могат да участват в дискусии, различни от такива за проблеми в двигатели с вътрешно горене и трансфери в англиъската футболна лига.

Явно някои не сте се научили да четете, но бързате да се изкажете. Не съм написала, че всички мъже, киснещи тук, си търсят нещо, а че има няколко такива, точно думата "няколко" използвах, а не всички и специално го доуточнявам, защото и лс ми пишат, за да се разграничат от тази групичка. И изобщо не е нужно да напиша кои са, защото всеки, който следи форума, ги знае - спомене ли се "секс", веднага цъфват на балкона - един си търси тройки и за по-достоверно измисля истории за въображаемата си съпруга, с която ги практикуват, друг - симпатична и самостоятелна жена с големи гърди, трети се мазни на фейсбук и проси снимки от потребителките, четвърти се надява на неангажиращ секс със скучаеща домакиня, защото е чел, че тук всички са незадоволени и само да го размаха във форума и куп майки ще наскачат отгоре му. А има и такива като автора, които директно си пускат лична снимка и обявяват, че са сами. Тези, които търсят дискусия, просто заяждане или още не ги е пуснала следродилната логорея, си личат и нямам тях предвид.
пп: Хамлете, прочетох ти справката, съдържаща биометричните ти данни, включително дължината на оная ти работа и искам да ти кажа, че няма по-отблъскващо нещо от човек, който говори за себе си в сантиметри и килограми, независимо дали иска да се изтъкне или някоя жалостив да се смили над него. Не знам защо се излагаш така - поведението ти е  като на малко момче в мъжка съблекалня, на което му се подиграват, а то също се смее, защото не усеща, че му се подиграват.

Последна редакция: вт, 08 май 2018, 11:44 от Янeчeк

# 33
Сега разбрах как стоят нещата, много пасиви и почти никакъв актив. Това е причината. Трудно ще е. Съветът в общността да намерят булка не е за изхвърляне.

# 34
Аз пак да си кажа - разшири средата си - колеги, приятели, познати, особено семейни такива.
Хоби - куче, книги, планина, велосипеди, нещо друго.
Работи над чувството за хумор и лекотата на общуване.

# 35
И с доста консервативни възгледи, назадничави дори. Най-добре ще си пасне с една хубава, младичка туркиня, със сходни разбирания и желание за семейство, а не авантюри.

Зависи. Турскоговорящите нашенки, които лично познавам, са много разкрепостени мацки със съвсем съвременни разбирания. И да имат консервативни родители, гледат по-бързо да скъсат синджира и да избягат. Доброволно няма да се върнат в патриархата.
Виж, ако младежът се завърти покрай онези от Рибново, може и да му се получи. Или да си потърси истинска туркиня от Турция.

# 36
Аз пак да си кажа - разшири средата си - колеги, приятели, познати, особено семейни такива.
Хоби - куче, книги, планина, велосипеди, нещо друго.
Работи над чувството за хумор и лекотата на общуване.

Ц, това с работа не става... или имаш чувство за хумор, или нямаш. Simple Smile

# 37
  • град-държава
Абе и на мен ми пишат някакви кретенски л.с. напоследък, а "авторите" не съм ги засичала по темите. 😂
По темата с тези параметри, направо не знам. А и не са много момичетата, за които няма значение етническият фактор. Аз може да имам близки приятелски и колегиални отношения с мюсюлмани и черни например, но шанс за нещо интимно - никога.
Моят съвет също е да се стараеш в средата ти, каквато е.  Или се постарай да я разшириш.

# 38
Мъж, който сам смело си признава със снимката си, че му е малък ми е мнооого съмнителен. Тези, които се хвалят са ясни.

# 39
Мъж, който сам смело си признава със снимката си, че му е малък ми е мнооого съмнителен. Тези, които се хвалят са ясни.

Така си мислиш... Който е с голям, знае че в повечето случаи пречи, вместо да е +

# 40
  • София
Един нормален, все още донякъде и млад мъж, умен, работещ. Всичко звучи повече от добре. Авторе, фиксирал си се обаче върху това да си намериш Жена. Сега и веднага! Да си народите деца. Може би тов аотблъскава дамите, особено ако са по-малки от теб? Опитай се първо да изкараш Няколко връзки от по няколко месеца, като си наложи да НЕ се влюбваш след третия секс или там третата среща. Поживейте някой и друг месеца, па тогава почвай да се Замисляш за нещо повече.

Няма как обаче, излезли сте 3 пъти, ти вече мислиш за две деца, а тя гледа на съседа бентлито, нали...

# 41
  • Paris, France
Привет, в България и българки и туркини се интересуват силно от финансите и външността на мъжа. Циганките се женят рано и в техните си кланове. Как Сийка пише, че турските туркини били по-залупени, но аз нямам такова впечатление. Залупените в Турция са из планините и си се женят само в семейството.

Ръстът ми се вижда леко проблематичен на брачния пазар в Европа, но не е непреодолимо. Ниските жени особено държат на високи мъже, а високите предпочитат мъж с ръст колкото техния. Това според проучвания.

А само до българки и туркини ли ограничаваш избора? Защото има тук наблизо държави, които са пълни с безумно красиви, никога непипвани от мъж, добри домакини, владеещи 2-3 езика минимум неомъжени, млади жени. На тях европейски ерген без деца им идва дюшеш. Там турчин звучи престижно. Какво мислиш?

# 42
Моля ти се, махни си реалната снимка, щом смяташ да откровеничиш колко ти е голям. Я си представи, че някоя потенциална партньорка чете тук. Или пък, ако си намериш жена, когато след време пусне снимка на ММ и децата да се похвали, колко потребителки ще се сетят - Я, това е Хамлетчо! Горката ти, не ти завиждам, толкова му е малък. Ще има да се чуди откъде знае потребителката на нечий чужд мъж колко му е голям.

# 43
Моля ти се, махни си реалната снимка, щом смяташ да откровеничиш колко ти е голям. Я си представи, че някоя потенциална партньорка чете тук. Или пък, ако си намериш жена, когато след време пусне снимка на ММ и децата да се похвали, колко потребителки ще се сетят - Я, това е Хамлетчо! Горката ти, не ти завиждам, толкова му е малък. Ще има да се чуди откъде знае потребителката на нечий чужд мъж колко му е голям.

Абе, оставете го момчето да си споделя каквото си иска със света. Сякаш в сайтовете за интимни запознанства мъжете нямат свои снимки и снимки на малките си ляляля.

# 44
  • град-държава

Така си мислиш... Който е с голям, знае че в повечето случаи пречи, вместо да е +
Аха, добре... 😆

Общи условия

Активация на акаунт