Отговори
# 15
Сега нямам никаква идея и причина какво спира жените да са повече от приятели с мен.
А имаш ли идея защо жените трябва да те харесат за нещо повече от приятелство и ако да, то се постарай да изкараш тези си качества на показ. Ако искаш да те харесват, покажи им хубавите си страни. Ти правиш обратното - изреждаш какво нямаш (приятели и компания), какъв не си (забавен и отворен) и какво не умееш (да водиш разговор). Мислиш ли, че на някого му се прииска да те опознае по-добре след тази презентация?

# 16
А, то момчето поне възпитано, пуска си тема. Има някакви дето само четат, не пишат и после досаждат на лични.
Според мен има нещо, което отблъсква жените в теб. Вариантите са много, но често срещани са:
Pushpin ако твърде рано заявяваш силно желание за обвързване, семейство, деца;
Pushpin ако твърде бързо свършваш или члена ти е малък;
Pushpin ако има твърде отявлена намеса на мама във вземането на решенията ти.

1. Да, точно това прави, дори осъжда, когато някоя се "отдаде" на гаджето си.
2. Не мисля, че някога е правил секс.
3. На мама може и да няма, но културната и религиозна среда са създали определени условия, също и създават определени ограничения.

Следя го внимателно.

# 17
Нормално е огледалната тема. Както е огледално това например,
две семейства имат по 1 дете ли 2 деца.
Е сега лс, писах обаче нямаше отговор.
Пробвал съм сайтовете, комуникация и изцепки като Бг мамма там няма.
 Да правил съм прибързано заявяване, по това имам промени.
Може да имам малък, но върши много работа.
След като почнах да уча средно образование, мама не се меси в решенията ми. Поддържам връзка с нея, където и да съм.
За форума, ще го имам на предвид.
Работя върху самочувствието и смеха.

# 18
  • Тра-ла-ла
Как това:
На 31 години съм с луда кръв.
импонира с това:
Не съм фен на дискотеки и излизания по барчета. Рядко се събирам в компания. Приятели нямам такива, това понятие не го разбирам.

Това пък е мега странен начин да правиш запознанства. А в същото време казваш, че нямаш приятели. Как хем не разбираш понятието за приятелство, хем излиза, че целенасочено си търсиш такива?! newsm78
Сменям работа, квартири с цел да намирам и запознавам с нови хора. На 31 години съм, ерген както се нарича, с луда кръв.

# 19
А, писал си лс, браво! Тя обаче има проблем, че не среща подходящи, та може да не те отрази. Намекнах й в нейната тема, че най-вероятно има подходящи, ама тя не ги регистрира като такива, затова не се чуди ако въобще не ти и пише.
Преди години запознах моя приятелка, която има същия проблем, с един мъж, когото бях срещнала наскоро и си търсеше сериозно гадже. Той я хареса, тя обаче него не и направо ми се обиди как мога да й предлагам този. Повече не бих я обидила, ама и тя все още не е одобрила някой като подходящ, а възможности е имала. Всеки с проблемите си.

# 20
Тва с туркините не ми стана ясно.  Thinking

Понеже не посмя да пишеш едно лс на интроверта от съседната тема, дето се бои, че ще си остане алоун форевър, за по-лесно си пусна огледална тема Joy
Не знам как ще се запознавате, като дори не смеете да си пишете...
Виждам, че и ти, както и няколко други мъже киснете във форума в очакване нещо да се случи, ама шансът е нищожен, защото тук се търси дискусия, а не запознанства, не знам кой кретен е пуснал слух, че точно в бг-мама се ловят маймуни с трици, ама не е вярно.

Кои са маймуните? Вие да не намеквате за прототипа, най-изразително определен от Salsisha Mr. Green

Явно за някои жени е много трудно да допуснат, че мъже могат да участват в дискусии, различни от такива за проблеми в двигатели с вътрешно горене и трансфери в англиъската футболна лига.

# 21
  • Sofia

Щот' и младежът е със същия етнически произход.

# 22

Щот' и младежът е със същия етнически произход.

И с доста консервативни възгледи, назадничави дори. Най-добре ще си пасне с една хубава, младичка туркиня, със сходни разбирания и желание за семейство, а не авантюри.

# 23
Само, моля ти се, никога не споменавай на следващата среща, че пишеш в бгмама форум.
То, че е полезно- да, но повечето мацки биха се шашнали при подобно заявление.

И я малко самочувствие вкарай! Смехът е заразен.

Ъ? Точно споделянето на такава информация идва супер за мацката - ще се разрови из форума, ще му намери профила и ще прочете какво е писал, споделял... И ще реши дали въобще иска да се вижда с този човек.

Що за комплекси?

# 24
Шерлок Холмс ряпа да яде Simple Smile Знае се всеки какъв е и от къде е Simple Smile Бас хващам, че мъжете пишещи тук, (напразно, според Янечек) всички сме с досиета Grinning Grinning

С риск да изместя темата ще кажа само, че етнически турци на територията на България няма. На сегашната територия на Турция има етнически българи.

# 25
  • Тра-ла-ла
Pushpin ако твърде бързо свършваш или члена ти е малък
Може да имам малък, но върши много работа.
Това на майтап ли го пишеш?! Трябва да си наясно, че едно е ти какво мислиш, че вършиш, друго е партньорката как вжида нещата  Whistling

# 26
Размера няма значение, стига да е голям. И парите нямат значение, стига да са много ...

# 27
Размера няма значение, стига да е голям. И парите нямат значение, стига да са много ...

Най-накрая някой да каже истината.

Не искам да обиждам момчето, но в друга тема е споделяло, че е към 160см висок. Може и това да играе роля за момичетата...

# 28
  • Terra incognita
Добре де, пишеш, че всичко приключва на третата среща. Тогава кога се случва сексът?

# 29
Естествено обичам да се забавлявам, ако на някое събитие има атракция. Стига да имам качествата за участие се включвам. Според финансите определям ходене по заведения, правя си сметки.
Като усетя, че в работата не мога да се развия съответно го напускам. Работата ако е в друг град, трябва да сменя квартирата.
Предлага ли са ми уреждане за запознанство, но ми се вижда странно. Ако стане фал, човека ще е виновен. Правото на избор не се зачита, пренебрегва и омаловажава се личността.
Възгледите, ще го имам на предвид.
Фатални 13см.
161см/48кг съм.-за пръв поглед неприемливо.
На втората среща, две седмици след запознанството. През това време водене на телефонни разговори.

Общи условия

Активация на акаунт