Отговори
# 120
  • Тра-ла-ла
Малък ми е, ама не ми е малък. Безработен съм, ама работя. Странно, че пишеш грамотно, при такъв объркан изказ.

ЧуФството за хумор не знам как да го коментирам....

# 121
Насоката ми е да намеря стабилна фирма. Имам кат. "С" + компетентност +психо тест. Започнал съм курс за кат. "С+Е"

# 122
Насоката ми е да намеря стабилна фирма. Имам кат. "С" + компетентност +психо тест. Започнал съм курс за кат. "С+Е"

Хамлетчо, братле, ти сега жена ли си търсиш или работа?  Flushed

Или викаш... Тея от бг мама-та няма да ми помогнат да си намеря жена - дай поне работа да ми предложат.

# 123
  • Sofia
Повечето неща, които прочетох по темата, са отвратителни - най-лошото от лошото в СО на бг-мамма. От расистки изказвания през повърхностни шегички за размери до обичайното изливане на безграничната злоба на 2-3 потребителки, на които наистина човек им се чуди какъв може да им е проблемът и дали не е в компетенцията на психиатър.

А, не, тук не съм съгласна. Naughty В тази тема повечето потребителки бяха доста умерени и взеха казуса присърце, за разлика от друг път. Съвсем сериозно го казвам.

Може би причината се корени във факта, че Хамит ..., пардон, Хамлет е относително безопасен типаж и не провокира директно потребителките да го разкостят докрай, както се случва редовно с участниците от мъжки пол в този форум. Peace

Последна редакция: вт, 08 май 2018, 18:10 от Blаck Cat

# 124
Повечето неща, които прочетох по темата, са отвратителни - най-лошото от лошото в СО на бг-мамма. От расистки изказвания през повърхностни шегички за размери до обичайното изливане на безграничната злоба на 2-3 потребителки, на които наистина човек им се чуди какъв може да им е проблемът и дали не е в компетенцията на психиатър.

А, не, тук не съм съгласна. Naughty В тази тема повечето потребителки бяха доста умерени и взеха казуса присърце, за разлика от друг път. Съвсем сериозно го казвам.

Може би причината се корени във факта, че Хамит ..., пардон, Хамлет е относително безопасен и не провокира директно потребителките да го разкостят докрай, както се случва редовно с участниците от мъжки пол в този форум. Peace

Глупости. Никой нищо не прави на мъжете в този форум. Даже се чувствам много добре приет - далеч по-добре от повечето дами.

# 125
Ето, че се появи точен пример за характер. "От късопишковците рядко излиза добър професионален шофьор." Знам ще засегна доста потребители, въпреки, че не се познаваме лично. Като цяло може да е добра личност, качества, интереси. Но такъв и подобен начин на изразяване и говорене ме отблъсква. Професионално ако съм длъжен ще контактувам с този човек. А за приятелство твърдо НЕ.

# 126
  • Terra incognita
Мисля, че стана ясно, че голяма част от тук присъстващите не толерират подобен начин на изказ.

# 127
Размера няма значение, стига да е голям. И парите нямат значение, стига да са много ...

Много яко ! хаха

Авторе , яж повече , тренирай ...
48 кг не е сериозно просто.  Копирай мъжко поведение малко...
Смени прическата , визията ,купи си кола ,часовник ...компенсирай визията
Опитвай да изслушваш , задавай въпроси  , прави леки комплименти ...

.п.п.Този свят е несправедлив ...

# 128
Нещо не гледат с добро око на уговарянето на запознанство. Понякога казвам на позната, "Питам дали има млада комшийка необвързана. Може да е заведена или вдовица с деца с къща и с кола" Нямало,  омъжени или стари били.
" не изпадай в дива радост, че някой се е съгласил да излезе с теб"- О да наблегнал съм над това. Думмм думмм думмм ритъма в пулса, ускорено сърцебиене се получава. При вида на мадамата, все едно съм на матура. Такова напрежение.
Изобщо не ме е срам да отида на плаж, където ясно се виждат даденостите. Казвам реални неща за себе си, които са факт. Не се старая да се представям в измислен или различен образ.
 "Ще има да се чуди откъде знае потребителката на нечий чужд мъж колко му е голям." не знам какво да кажа.
Нямам точен и приемлив отговор на въпросите, затова не коментирам. По нататък може да кажа нещо.
Някъде се споменаха изразите свалки и задръстен. Обърнал съм им сериозно внимание, да научавам повече кое кога как става.
Не знам, може в мен да е проблема в приятелствата. Те първа ще се насочвам в тази посока.

Не е нужно да се представяш в измислен или различен образ, обаче някои по-лични неща може да си ги спестиш в публичен сайт/форум, където всеки може да влезе и да прочете. Не мисля, че е добра идея тези неща да ги споделяш и в начални срещи. Всъщност няма значение точната големина - ако ще и огромен да ти е, подобна информация няма място на публично място (било и в интернет), съчетана с реална снимка, местоживеене и други подробни отличителни данни. Всеки може да го прочете и да те идентифицира - и твои близки, и бивши/бъдещи колеги и работодатели, освен и евентуалните жени, които вече споменах. Това е все едно да си лепнеш тази информация на информационното табло на общината.

# 129
Решил съм, че данните и споделените коментари за правилни. По моя преценка не са тайна и не са повод на притеснение. Има си неща, които са лични които няма как да споделя в публично място кръг или нет пространство. Имам си гледна точка. Но това си е за отделна тема.

# 130
Решил съм, че данните и споделените коментари за правилни. По моя преценка не са тайна и не са повод на притеснение. Има си неща, които са лични които няма как да споделя в публично място кръг или нет пространство. Имам си гледна точка. Но това си е за отделна тема.
От тези неща по-лични не знам ,но избора си е твой.

# 131
  • Terra incognita
След дадените тук мнения и съвети, какви изводи си направи и какво смяташ да предприемеш? 
Като споделяш тук по- лични неща даваш коз в ръцете на хора, които искат да те уязвят.

# 132
Направете отчетна тема /предложение/. Проблеми има не само Хамлет.
Интернетът ли, преподредените днешни приоритети ли - нещо им пречи на младите жени и мъже...
П.П. Явно и най-готиния ... чете. Момче/или момиче, вземи пусни тема. Ще ти се схване ръката от ЛС-та, па дали ще нацелиш...

# 133
  • Terra incognita
Ахаха, най- готиния най- вероярно е объркал сайтовете.

# 134
  • Sofia
И аз не намирам споделянето на размера и другите детайли, изредени в темата, за чак толкова скандализиращи.
Други са му проблемите на Шекспировия герой. Peace

Общи условия

Активация на акаунт