Отговори
# 75
Нещо не гледат с добро око на уговарянето на запознанство. Понякога казвам на позната, "Питам дали има млада комшийка необвързана. Може да е заведена или вдовица с деца с къща и с кола" Нямало,  омъжени или стари били.
" не изпадай в дива радост, че някой се е съгласил да излезе с теб"- О да наблегнал съм над това. Думмм думмм думмм ритъма в пулса, ускорено сърцебиене се получава. При вида на мадамата, все едно съм на матура. Такова напрежение.
Изобщо не ме е срам да отида на плаж, където ясно се виждат даденостите. Казвам реални неща за себе си, които са факт. Не се старая да се представям в измислен или различен образ.
 "Ще има да се чуди откъде знае потребителката на нечий чужд мъж колко му е голям." не знам какво да кажа.
Нямам точен и приемлив отговор на въпросите, затова не коментирам. По нататък може да кажа нещо.
Някъде се споменаха изразите свалки и задръстен. Обърнал съм им сериозно внимание, да научавам повече кое кога как става.
Не знам, може в мен да е проблема в приятелствата. Те първа ще се насочвам в тази посока.

# 76
Оппа! Ама ти не търсиш каква да е, ами с къща и кола. Сладур мамин!  Joy
А чичо депутат трябва ли да има момата, или стига само баща ѝ да е паралия?

# 77
Не знам, може в мен да е проблема в приятелствата. Те първа ще се насочвам в тази посока.

Тези неща се учат още в детската градина. Никога не е късно, но е мноооого по-трудно.

Това за разпитването за жена с къща и кола няма да го коментирам..... Sick

Защо ти не предложиш на жената къща и кола?!? Аман от сметкаджии!!!  Naughty

Някъде се споменаха изразите свалки и задръстен. Обърнал съм им сериозно внимание, да научавам повече кое кога как става.

Извинявай, ама до 31 г., ако не си научил какво кога става..... newsm78

Имал ли си гадже изобщо /не говоря за мимолетни свалки от по няколко срещи.../ ?!?  newsm78

# 78
Какво ще получи жената с къщата и колата насреща?

# 79
  • град-държава
Изброеното от автора няколко страници назад. 😆

# 80
Живея в Добрич, средно образование, безработен в момента, не съм имал гадже.

# 81
Изброеното от автора няколко страници назад. 😆

Няма да има късмет... Аз го съжелявах до някаква степен... Но с тези му изисквания, ми падна в очите.

# 82
  • град-държава
Ето, затова големия пенис и високия ръст, може да свършат работа за къща и кола. 😆

# 83
  • Paris, France

Може би съпруг с хотели по морето и частен самолет? Много мъже предпочитат имотни жени.

Хамлет, а защо непременно разведена или вдовица? Ти разведен ли си и деца имаш ли? Останах с впечатлението, че не си бил женен. Щото момите тук не щат вдовци и разведени, особено с деца. Дори и да имат къщи и коли.

# 84
Младеж, моля те, признай, че се бъзикаш тук с лелите!
Моля, моля!  Praynig

# 85
  • Terra incognita
Значи, Хамлете, това с колата и къщата ако е вярно....
Единственото по- грозно от жена сметкаджийка е мъж сметкаджия.
Налягай си парцалите и хващай някаква работа. Ако няма работа- терминал 2.
Така не става. На 31, безрсботен, вместо дс ровиш в обявите за работа, ти се кахъриш в бг- мама...

# 86
Значи, Хамлете, това с колата и къщата ако е вярно....
Единственото по- грозно от жена сметкаджийка е мъж сметкаджия.
Налягай си парцалите и хващай някаква работа. Ако няма работа- терминал 2.
Така не става. На 31, безрсботен, вместо дс ровиш в обявите за работа, ти се кахъриш в бг- мама...

Какво Терминал 2?! Да не мислите, че някой някъде си го чака - 31 годишен, безработен, със средно образование... Европа се напълни с достатъчно работници от арабските страни - още необразовани не са нужни. Да си стои в Добрич - скоро иде лято - да ходи да бере кайсии, череши и там-квото-има, да изкара лев и да си търси сериозна работа през есента.

# 87
Ако безработицата ти е временна, т.е. търсиш усилено работа и си готов да почнеш, няма лошо. Всеки рано или късно минава през това, особено в днешния динамичен живот. Но, ако лежиш на ръцете на родителите си и само мрънкаш......не мога да го разбера. Стегни се и се вземи в ръце!!! Морето ти е близо, отивай лятото да работиш там. Хем ще имаш възможности за запознанство с различни хора и най-вече жени.  Peace

# 88
  • Terra incognita
Сезонни селскостопански работници търсят в много европейски страни. Нищо не му пречи да ходи да заработва по някой лев. Там език не му трябва. Стига да е бърз и сръчен.

# 89
А защо си безработен???

Общи условия

Активация на акаунт