Отговори
# 300
  • Бургас
Писмото му е в шкафа, набутано с един тон други, не го е прочел и надали скоро ще.

Изпитах облекчение, честно, като ги видя Тони двамата. Значи и мен ме дразнеше много този триъгълник и някак не се кефих на персонажа му, ама хич. Дори Захариев и Войнова по-лесно ги преглъщах.

# 301
Я кажете моля какво пишеше на бележката. Не се тревожете или не се тревожи.

# 302
Калин и Мишев, да няма и там цуни-гуни, че хептен ще прекалят сценаристите

# 303
  • София
Заминавам.
 Не се притеснявай

# 304
  • Русе
Йей, бях сигурна, че Калин ще се изправи заради бебето. Само не ми хареса промото - дано не залитне към Мишева, че не ми се гледат повече драми.
Пецан - отвратително мекотело.
Радвам се, че най-накрая Тонко разбра.

# 305
Йееее, Калин и бебето ме разплакаха .
Браво на Ани!
Отивам да плача и страдам с Тони !

# 306
  • Разпиляна във въображението
Захариев не е разбрал още. Дано скоро го открие, ако тръгва да си изпразва кабинета.

Евгения говори с Марио за брат му. Да не би да имаме скок във времето и отпускът му да е изтекъл?

# 307
Абе Захариев разбра ли че Албена му е дъщеря, или още не е отворил писмото? Нещо не съм гледала внимателно  Thinking Ако не е, къде изчезна това писмо?

Забута го в някакъв шкаф, не го е чел още.

Калин и Ана, прекрасен и затрогващ момент, много ме докосна.

Марио сега ще се побърка от притеснение, дали няма да хукне да го търси? Според вас Зорница разказа ли на Марио какво е станало?

А Албена как ми идва да й шибна един, не е истина!

# 308
Много беше силна сцената с Калин!
Забравям всички останали простотии само заради тази сцена! Браво!

Не можах да видя какво пишеше на бележката у Ковачеви?
В промото Марио хич не изглеждаше притеснен за Тони. Аз очаквах, че ще откачи като изчезне.

# 309
Хах бомбата е заложена и ни чака сериозна седмица. Фотев стопля,Марио ще се обвинява...хубавото е,че Калин ще прохожда(падането върху Мишева не ме изкефи). А виното стигна ли ви ?!

# 310
Мириел, минало е някакво време, защото Марио каза „звъня всеки ден”.

# 311
Точно на сцената с Фотев, Стаменова и Захариев ми звънна телефона. За какво беше тая среща и какво стана на нея?

# 312
  • Майна Сити
То за това Захариев не го бива за шеф на болницата, дори входящата поща не си чете  Grinning Трябва да благодари на Галя че го предпази от голям гаф.

# 313
Разчувства ме сцената с Калин и Ана. Знаех си, че човек който има силата да се бори за друг когото обича повече от себе, ще надмогне ограниченията, страховете и самосъжалението си.
Браво, Калине!
Веднъж успя, значи можеш! Давай смело напред!

# 314
Хах бомбата е заложена и ни чака сериозна седмица. Фотев стопля,Марио ще се обвинява...хубавото е,че Калин ще прохожда(падането върху Мишева не ме изкефи). А виното стигна ли ви ?!

Мен вече ме хвана Joy

Пффф, къде замина, бе момче?

Радвам се, че Драменова ще в пеф на болницата. Много подготвена, мното по-твърда

Общи условия

Активация на акаунт