Отговори
# 825
Скъпи грешници ето ви анонс за днес.Joy
https://nova.bg/accents/view/2018/05/10/215546/

Това за Диана все едно не съм го прочела, изобщо не съм съгласна. Диана си е страшна мадама. Излъчва сексапил и чар на килограм. Grinning

# 826
Скъпи грешници ето ви анонс за днес.Joy
https://nova.bg/accents/view/2018/05/10/215546/

Това за Диана все едно не съм го прочела, изобщо не съм съгласна. Диана си е страшна мадама.
Ще го копираш ли текста? Съгреших к не мога да отворя линка

За мен Диана е една от най-красивите и секси жени изобщо. Но, всекинима право не лично мнение.

# 827
Абе не ставаше ли дума за Стаменова?? Grinning

Дона, воала

Д-р Войнова започва да се сприятелява с д-р Ковачев в премиерния епизод на "Откраднат живот: Критична точка" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. След като се завръща в болницата от бягството си в Германия и отново се сблъсква с връзката на брат си и Огнянова, Тони намира събеседник в лицето на Албена. Ще му сподели ли и тя своите проблеми? 
Междувременно Фотев започва да притиска София да отговори дали е съгласна да поеме поста на новия директор на болница "Свети Кирил". Какво ще му отговори София и готова ли е да предаде доцент Захариев?

# 828
  • София
Стаменова до Захариев е що годе добре, но до Фотев е гротеска. Стърчи над него цяла глава.
На мен ми беше интересно да я гледам, как се ласкаеше от вниманието на Иво. Беше чак комично. За инвестиционните проекти и не говоря. Нищо не разбирам от това, но беше странно и наивно.
Ако сценаристите рязко не са забравили за заканите на Фотев, очаквам Стаменова умело да бъде използвана като маша в ръцете на Фотев. Ще и се иска да не се беше захващала с него и с директорския пост.

# 829
Стаменова до Захариев е що годе добре, но до Фотев е гротеска. Стърчи над него цяла глава.
На мен ми беше интересно да я гледам, как се ласкаеше от вниманието на Иво. Беше чак комично. За инвестиционните проекти и не говоря. Нищо не разбирам от това, но беше странно и наивно.
Ако сценаристите рязко не са забравили за заканите на Фотев, очаквам Стаменова умело да бъде използвана като маша в ръцете на Фотев. Ще и се иска да не се беше захващала с него и с директорския пост.
Неслучайно Бинев е повече зад кадър такъв урунгел не е за показване публично .

# 830
Май за Стаменова става въпрос, че е като кобила на средна възраст. Grinning
Много ѝ смениха образа. Вчера защо се беше издокарала така? Презентация за болницата или презентация на себе си показва на Фотев? Грешница, какво да се прави.

От мъка по тъжния Тони съгреших с портокалов чийзкейк (ще се самобичувам с ябълка). Дано Шипката му помогне да се оправи. Heart Eyes

# 831
Май за Стаменова става въпрос, че е като кобила на средна възраст. Grinning
Много ѝ смениха образа. Вчера защо се беше издокарала така? Презентация за болницата или презентация на себе си показва на Фотев? Грешница, какво да се прави.

От мъка по тъжния Тони съгреших с портокалов чийзкейк (ще се самобичувам с ябълка). Дано Шипката му помогне да се оправи. Heart Eyes

Тая вечер от радост по чаровния Тони с какво ще съгрешиш Wink Грешница такава! Анатема!

Бинев изгледа много добре за мъж на 60! Какво му е? Представителен, поддържан мъж.

# 832
  • Ню Йорк
Наистина е грубовата Стаменова и на токчета е кошмарно висока, а Фотев милия се губи до нея.

А как виждате двама откачени да се оправят събирайки се заедно  newsm78 По-логичното е да откачат още повече, което е плашещо  Shocked

# 833
Стаменова до Фотев е огромна и снощи с това костюмче беше направо комична. Особено както се беше подпряла с ръце на масата, прегърбена изглеждаше, като великан. Много неприятно му се хилоти - угоднически някак. Това й държание не е от снощи. На такава груба и дръпната жена не  отива да се държи женствено, да е мила и приветлива.
Фотев много жестоко се закани след интервюто на Калин и сега стартира плана си. Ще го изпълни посредством Стаменова. Ще бъде интересно. Фотев е умен и хитър мъж.
Сигурна съм, че отдавна знае за забежката на Ина. В момента си играе с нея и от време на време я стресира. Интересно е, че Ина се чувства сигурна, че той нищо не знае и не губи самообладание, когато го лъже. Много бързо й щрака умът и остава привидно спокойна.

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 15:08 от *Melanie*

# 834
Наистина е грубовата Стаменова и на токчета е кошмарно висока, а Фотев милия се губи до нея.

А как виждате двама откачени да се оправят събирайки се заедно  newsm78 По-логичното е да откачат още повече, което е плашещо  Shocked

Joy Joy
Е те не са съвсем луди, де, само малко им хлопат дъските Joy
Не, шегувам се. Албена е много несигурна в себе си и околните и много се лута. Тони от своя страна е ужасно напорист и е смел чак до глупост. Той ще ѝ вдъхва увереност и ще я прави по-силна и смела. Тя от своя страна ще има нужда от него, което ще го прави по-грижовен, по-отговорен и ще спре да мисли само за светия си задник Grinning Аз така си представям симбиозата.
Както се получи при Марио и Зорница - те двамата са две доста осакатени души. Марио поради тежкия си живот, в който е живял без да бъде обичан. Тя пък заради провалените си връзки, които са ѝ нанесли доста рани. В крайна сметка всеки от двамата имаше това, от което се нуждаеше другия, за да се излекува и като ги гледам, взеха да поразцъфтяват Grinning

За Стаменова съм съгласна - и че е някак си неестествена до Фотев, и че нещо пружинката ѝ е пренавита. Ще бере ядове тепърва тя.

# 835
  • София
Тази вечер имам близка среща с Карамазов от 10 ред на Партера в НТ, ако искате мога да го питам за Банков Simple Smile.
В замяна на това очаквам добре да се позабавлявам с темата когато се прибера довечера и дано поне няколко от вас останат да побъбрим след 22:00 Wink

# 836
Тази вечер имам близка среща с Карамазов от 10 ред на Партера в НТ, ако искате мога да го питам за Банков Simple Smile.
В замяна на това очаквам добре да се позабавлявам с темата когато се прибера довечера и дано поне няколко от вас останат да побъбрим след 22:00 Wink
Ще чакам мнението ти за Вездесъщият.
И сто на сто съм сигурна, че В.Павлов отново ще присъства на прожекцията.
Сигурна съм, че ще си очарована.

# 837
Ще чакам мнението ти за Вездесъщият.
И сто на сто съм сигурна, че В.Павлов отново ще присъства на прожекцията.
Сигурна съм, че ще си очарована.

Братче, само аз ли не съм във възторг от филма..... май трябва пак да го гледам.

# 838
Стаменова с Врабчев ми харесва, защо ги разделиха?!

# 839
Братче, само аз ли не съм във възторг от филма..... май трябва пак да го гледам.
Ъъъ, нещо си го проспала, може би Grinning Филмът е жесток!

Стаменова с Врабчев ми харесва, защо ги разделиха?!
За да могат да я завъртят около Фотев, друго обяснение нямаме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт