Отговори
# 975
Толкова е грозна, та чак я харeсваш Grinning

Aбе, какво се подигравате вие на хората, аааа? Знам ви, че имате налепени в стаите си плакати на пустите Грешници, а се правите на ощипани госпожици, Анатема Joy

Майче, аз имам едни огромни плакати на стената, ама ги замервм със стрелички - различен персонаж, в зависимост от епизода. А, и вуди кукли! С тях си спя Wink

# 976
Толкова е грозна, та чак я харeсваш Grinning

Aбе, какво се подигравате вие на хората, аааа? Знам ви, че имате налепени в стаите си плакати на пустите Грешници, а се правите на ощипани госпожици, Анатема Joy

Майче, аз имам едни огромни плакати на стената, ама ги замервм със стрелички - различен персонаж, в зависимост от епизода. А, и вуди кукли! С тях си спя Wink
Подозирам, че най-много си стрелкала Ванчето в оцъклените очи. Joy

# 977
Сега изгледах епизода. Ина няма да махне бебето, но какво ще се случи с нея идея си нямам, плановете на Фотев и съдбата на болницата до края на сезона също са ми тъмна индия, а има само още 10 епизода. Тони е пълен смях, пораснал бил той, а отказва да говори, като човек само се сърди. Чуй какво искат да ти кажат и после пак си се сърди, ако решиш. Ама иначе пита Зорница сама ли е искаше да разбере с Марио още ли се крият. Да бе глупчо крият се за да не се натискат пред всички и ти да ги гледаш и да страдаш, ама ти пак им се сърди. Давам му три епизода за осъзнаване и ми става черен. Албенчето да се стяга и да му налива мозък в главичката. Не и вярвал вече на Огнянова. Той на нея краката трябва да и целува. Колко хора си рискуват работата и комфорта, за да помагат на някой който познават от две седмици. То не беше Мона, ходи Зорница да го търси по наркомански сварталища, мълча си че открадна лекарства от склада, игра параван пред Марио, а Тони бързо забрави всичко. Свикнало е момчето само да взима без да дава. За Мазови сладури и половина. Мен ми липсват Пенев, Владов, та дори и Врабчев. Да идва Врабеца да им оправи взаимоотношенията, като ги форсира с някой злобен коментар.

# 978

Е как иначе!!!
И Огнянова!!!! Нали е грешница и развращава добрите мъже! Да не забравиш Wink А да казвам ли чия секс - кукла имам в реален размер?

# 979

Е как иначе!!!
И Огнянова!!!! Нали е грешница и развращава добрите мъже! Да не забравиш Wink А да казвам ли чия секс - кукла имам в реален размер?

Аааами...Банков maybe? Joy БАУУУ как може такава груба грешка - на Тони разбира се! Joy Мисля, че не е само една, на Батко има ли? Grinning

# 980
Е как иначе!!!

Аааами...Банков maybe? Joy БАУУУ как може такава груба грешка - на Тони разбира се! Joy Мисля, че не е само една, на Батко има ли? Grinning

Ох....как ме излови! Две са! Нали съм грешница - ненаситница! Тони ми е от лявата страна (все пак по-близо до сърцето), Марио от дясната.... идилия Heart Eyes Обаче им купих по една хавлийка - Банковлийка - страстоубийка - да не ми ходят голички момчетата Heart Eyes

# 981
БАУУУ (чуйте края )

# 982

Е сега няма да се спи!!!! Определено ме остави в шок!!!! Дано да е шега!

# 983
И аз се шокирах. Още повече, че първо съобщи как е бил само за един сезон  Mr. Green
Aбе няма лошо, но да не пипат четиримата, влезли в този и да стои далеч от Mарио и Зорница  Laughing

# 984
И аз се шокирах. Още повече, че първо съобщи как е бил само за един сезон  Mr. Green
Aбе няма лошо, но да не пипат четиримата, влезли в този и да стои далеч от Mарио и Зорница  Laughing

Абсолютно!  Аз така се зарадвах на първата част от речта хахахха
Абе винаги може да се появи за 2-3 епизода като гост и да каже - На,  участвах
И наистина, да не ни пипат четиримата нови!  Петима - нали и Албенчето влезе, макар и по-късно

# 985
БАУУУ падна коня у реката. Joy Хора, сигурна съм, че това си беше чиста провокация. Какъв е смисъла да се връща героят му? Зорница няма да го приеме обратно, убедена съм. Нито пък ще е директор, с Фотев като собственик абсурд, за лекар - хептен. И кво за 2-3 епизода само на гости ли ще дойде? Joy Аз не го виждам в картинката при Зорница. Нелепо ще е да се появи и да каже "Зорница, върнах се да те взема, щото те обичам."

# 986

Абе винаги може да се появи за 2-3 епизода като гост и да каже - На,  участвах
И наистина, да не ни пипат четиримата нови!  Петима - нали и Албенчето влезе, макар и по-късно
Mоже и нещо подобно да се окаже, колкото с тази новина да поддържат интереса през лятото. (а може и както пише Яница да е провокация) В клипа, който някой сподели през деня, Mилошев пак овърташе, когато го попитаха за връщането на доц.Банков. Aко имаха договорка дали нямаше да бие гръмко камбаната.

# 987
БАУУУ падна коня у реката. Joy Хора, сигурна съм, че това си беше чиста провокация. Какъв е смисъла да се връща героят му? Зорница няма да го приеме обратно, убедена съм. Нито пък ще е директор, с Фотев като собственик абсурд, за лекар - хептен. И кво за 2-3 епизода само на гости ли ще дойде? Joy Аз не го виждам в картинката при Зорница. Нелепо ще е да се появи и да каже "Зорница, върнах се да те взема, щото те обичам."

Ще се върне като здравен министър и няма да каже на Зорница “Върнах се да те взема”. Просто ще ѝ удари два балансирани шамара и тя ще осъзнае какво е пропускала през цялото време с Марио.....мхмммм друго е, а?

Поне Амбър ще е щастлива Hug Hug

# 988
Тони се развика на Войнова, защото разбра по кой си е паднала (по ангажиран мъж).

# 989

Ще се върне като здравен министър и няма да каже на Зорница “Върнах се да те взема”. Просто ще ѝ удари два балансирани шамара и тя ще осъзнае какво е пропускала през цялото време с Марио.....мхмммм друго е, а?

Поне Амбър ще е щастлива Hug Hug

Аама какво приказваш, ще я вкара в ред веднага. Joy Най-достойният мъж е той!

Не, сериозно, ако го върнат ще ги призная, че са спецове по съсипването на историите. Докато не окепазят нещо хубаво не се спират. Предпочитам Верчето да върнат пред него. Joy С новия мъж и детето. Joy

Общи условия

Активация на акаунт