Евровизия 2018 - Полуфинал II (Тема 24)

• 78 401
  • 1 760
  •   1
Отговори
# 510
https://www.facebook.com/bg.eurovision/photos/a.1040172862682757 … ype=3&theater

Вижтее, супер много се радвам! Дано това не е единствената награда, с която ще бъдем удостоени!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дали според останалите нашата сценография е най-добра, а ние просто, както винаги намираме кусури и смятаме, че е много семпла?

# 511
  • Испания
https://www.facebook.com/bg.eurovision/photos/a.1040172862682757 … ype=3&theater

Вижтее, супер много се радвам! Дано това не е единствената награда, с която ще бъдем удостоени!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дали според останалите нашата сценография е най-добра, а ние просто, както винаги намираме кусури и смятаме, че е много семпла?

На друго място публикуваха снимката с коментар: "Поне имаме нещо".

# 512
Не знам какво сме гледали. Проблеми с озвучаването и то осезаеми. Явно и операторите не дадоха всичко от себе си.
Малко като прецакани е усещането от излъчването.
Затова и писах, че първата задача е изпълнена. Вече трябва тази уплаха да е изчезнала при нашите.
Интересна ми е класацията на журито.

# 513
  • София
Тази година ентусиазмът ми е по-нисък отколкото през последните две и съм много-много по-заета, но ще се постарая да съм с вас тази вечер. Според мен няма да сме в Топ 5 тази година, но дано да греша.

# 514
Не съм съгласна с подреждането

поне 1-во място Simple Smile  Колкото повече я слушам нашата песен, толкова повече я харесвам...
цитирам Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече!"

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 21:23 от Димитринка Костадинова

# 515
  • BG
Хайде, още малко остана, трудно ми е да ги подредя по ред кой е по-по-най, затова ще обобщя, че ще се радвам, ако спечелим ние, Албания, Холандия, Австрия.

# 516
За първи път ще залагам и не знам на кой. Искам на 2-3 страни да заложа, на кои обаче? Предложения? Hug

# 517
  • в 1001-та нощ
Включвам се и аз в темата. Песента ни ... не ме грабна Sad .
Много ми харесва Together (Вечерай, Радо) на 4MAGIC, но уви ...

# 518
За първи път ще залагам и не знам на кой. Искам на 2-3 страни да заложа, на кои обаче? Предложения? Hug

Самоцитирам се, май само на България ще заложа, пък ако не спечели, здраве да е 😄

# 519
Албания. Има и от къде да съберат гласове. Всичко е тактика Grinning

# 520
  • Вестерос
Аз мисля да заложа 10 евро на Дания Mr. Green
Недей, заложи ги на Латвия
Защо? Дания ми харесват най-много Blush
Всъщност имах предвид Литва, за да спечелиш, ако спечели. Има много фенове.

# 521
  • Испания
 Гласуването по сценарий започва след последната песен номер 26 Италия. То ще стартира от 23:08 CET, 00:08 българско време. Гласуването ще трае 40 минути. Възможно е забавяне. Следете програмата по местната телевизия. Ако гласувате преди или след прозореца за гласуване, гласът Ви ще бъде таксуван, но не и зачетен.

От България НЕ може да се гласува за българската песен. Призоваваме Ви ако сте в нашата страна, да гласувате за песента, която Ви харесва най-много.

Ако се намирате в чужбина и гледате БНТ1, НЕ гласувайте на номер 17 500. Той важи само за България. За да можете да гласувате в чужбина, трябва да притежавате карта на местен мобилен оператор.

# 522
Мисля, че спечелихме и вота на журналистите за най-добра песен. Преди малко имаше живо излъчване, но не съм абсолютно сигурна, защото гледам и мач. Simple Smile
Да, допълвам - добре съм чула:
"България спечели и композиторската награда "Марсел Безансон" за най-добра песен на конкурса. Честито на Борислав Миланов, Трей Кембъл, Йоаким Персон и Даг Лундберг, които записаха имената си в историята."

# 523
  • София
Не знам дали сте коментирали реда на изпълнение на песните на финала, но кипърката голяма късметлийка излезе - все последна излиза на сцената, точно преди гласуването Simple Smile
Тези дни имах толкова работа, че изпуснах всичко, свързано с Евровизия, дори проспах втория полуфинал. Сега ще наваксам.
Успех на нашите!

# 524
Не знам дали сте коментирали реда на изпълнение на песните на финала, но кипърката голяма късметлийка излезе - все последна излиза на сцената, точно преди гласуването Simple Smile
Тези дни имах толкова работа, че изпуснах всичко, свързано с Евровизия, дори проспах втория полуфинал. Сега ще наваксам.
Успех на нашите!
Този път е предпоследна, подредбата за финала се избира умишлено от организаторите, жребий е само в коя половина ще се пее. Обществена тайна е, че 25-та позиция е гарантирана за някои от фаворитите (според това къде се е класирал на полуфиналите), нека си спомним кой пя на 25-то място миналата година. Wink

Общи условия

Активация на акаунт