Евровизия 2018 - Полуфинал II (Тема 24)

• 77 323
  • 1 760
  •   1
Отговори
# 525
Дали е късмет? Твърде подозрително ми се струва!

Аз заложих не за печалба, а защото ми харесва Simple Smile Освен това, най-добрият ми приятел е датчанин, та солидарност Joy

# 526
Аз четох някъде, че точно 18тата песен в Евровизия почти винаги получавала най-много точки, но не помня от журито или зрителите.

# 527
  • Испания
Bulgaria just won the "Marcel Besançon" for best composition. Congratulations Borislav Milanov, Trey Campbell, Joacim Persson and Dag Lundberg #Eurovision

# 528
  • София
А пък аз да си призная от вас тук преди няколко дни разбрах как става подредбата, винаги съм си мислила, че е жребий... Каква наивница.  Laughing

# 529
Успех на нашата песен.

# 530
Почва! Хайде нашите!

# 531
Мисля, че ще спечелим много точки от журито. Повече, отколкото от зрителите.

# 532
Обичам да слушам Аna Moura (първата певица)от нея разбрах какво е фадо
В Израел е популярна заради тази песен

# 533
  • София
Clouded Mind, не знаех, така че благодаря за инфото. Все съм си мислела, че е прост жребий.

# 534
  • Испания
Уж се бях поуспокоила тези дни, а сега такова сърцебиене ме друса...

# 535
  • в сърцето на един мъж...
Аз мисля да заложа 10 евро на Дания Mr. Green
Недей, заложи ги на Латвия

На викингите и аз бих, ако нашите вървят на зле Sad
Честно казано нашата песен ми е уникално добра, модерна, с много добро звучене. Радва ме, че има мотиви от народна песен - наскоро в едно шоу на нашето танцово училище бяха използвали българска народна песен. И искрено се надявам, че няма да забравяме, че все пак сме българи преди всичко. Много е грозно това, което чета от определени потребители, ама те троловете не спят, пишат ли, бришат...
Пожелавам им успех, много сили и здрави нерви и да пеят като за последно! Пък каквото сабя покаже Simple Smile

# 536
Ах това фадо..... Gift Heart

Успех на нашите представители!

# 537
  • Разпиляна във въображението
Страхотно начало.

Е, видяхме един български флаг. Публиката май не викаше много по време на нашето излизане.

# 538
Успех им желая и да вярват в себе си!

# 539
Украинската песен е много мелодична

Общи условия

Активация на акаунт