Скъпи наследници - Тема 6... Семейството е всичко

• 80 523
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Според мен някой /или Любо или Борис/ ще го приземи, че всъщност прави всичко за което го помоли Поля и въпреки това се раздели с нея. След това Чочо ще се осъзнае и ще хукне да я гони.. Дано не му прости тя обаче, аз не бих Laughing да си седи с лиглата Генова Stuck Out Tongue
Също така не мисля, че ще го съберат с Диди, някъде по-горе се коментира.

# 136
  • България
Чочката разби тъпомера, както се казва на жаргон  Grinning.
Много полетя това момче, много си повярва.
Тия работи, които "изтропа" пред Борис и Любо- еха, че тя Дидка е по-умничка от него. И не така груба  newsm62.
Но аз не съм му била фен дотук, а сега има още по-малък шанс.

# 137
  • somewhere near the sea
                                                                    ЕПИЗОД 86

Ана е шашната от новината, че детето на Катя може да е от Боби. В началото се развиква. Двамата съжаляват, че по-рано не са си казали истината. Съжаляват, че не са поговорили на време какво чувстват. Решават да останат приятели.

Катя е при Борис, той я упреква, че мълчи. Иска да му каже, но тя няма сили и си тръгва. Той е ядосан.

Георги съобщава на сътрудниците си, че ще отидат в Бели Вит, за да купуват земя.

Станислав съобщава на майка си и на Марин, че Васил е видял дядо Дочо. Марин се задавя. Те се концентрират обаче на това, че Васко може да е минал на тежки наркотици. Не им се слушат твърденията му. Марин дори съжалява, че са оставили „момчето” да затъне толкова в пороците си.

Дияна и Снежа в магазина разпитват Венета за Георги- колко е богат. Тя не иска да се замесва в клюките, но те настояват да им каже откъде има толкова пари. Венета склонява. Разказва им колко са се обичали с Милица, как тя е ошлайфала Георги, който бил наивен идеалист. Разказва как са се запознали.

Косьо се е захванал да варосва дръвчетата в двора. Двамата са тъжни, разговарят за сина си.

Тримата приятели разговарят как да разнообразят тийм билдинга на Георги. Чочо не внимава и не се интересува, дори се държи доста високомерно с Боби.

Дияна поправя перуката на Венета. Според нея трябва да измислят лекарство, подобно на химиотерапия за обезкосмяване. Венета е потресена, но не може да каже нищо, защото Дияна не я слуша, а се превъзнася колко е креативна.

Деси, младата съпруга на Георги идва в офиса и му вдига скандал защо отива точно в Бели Вит. Успява да я успокои.

Чавдар е при Косьо и Иван, дава им парола за камерите. Освен това се оказва(след като те излизат), че той е поставил тайно камера в окото на глиганската, закачена на стената. Ясно е, че иска да ги шпионира.

Ана сяда при Катя в кръчмата и започва с язвителни забележки и подмятания. Обвинява я за всичките си неблагополучия. Катя отбелязва как Ани отблъсква от себе си всички, които я обичат.

Станислав е при баба Злата да научи дали дядо му е жив. Тя не иска да отговори.

Косьо и Иван са извели Венета на разходка, спират за малко и започват да разказват нескопосано виц. Никак не ѝ е смешно. Започват да имитират разни животни. По-късно Косьо решава, че смехотерапията им не се получава. Молят Чочо да им даде ефирно време да разказват смешки, но той ги зарязва.

Катя показва на Любо как да прави масажи на Боби. Предполага, че Ани е казала на Борис и затова той ѝ е сърдит.

Чочо научава от Ана за бременността на Катя в подробности. Изненадан е защо научава последен. Но в крайна сметка с нея решават да отидат на парти в София.

Колев с каменно изражение разпитва Любо за нощта на катастрофата. Дори изисква да се обръща към него с „полицай Колев”. Подозира го, че укрива данни за престъплението.

Венета и Марин си говорят за Васил. Чудят се откъде ли взема пари да живее. Съжаляват, че са го изгонили.  Тук поне е бил пред очите им.

Косьо е при сина си и се оплаква от Неда. Боби няколко пъти пита за парника, но Косьо увърта, докато накрая казва, че Цоцко е „таковал майката” на парника. Ама то било, защото Неда не му позволила да ѝ помага.

Венета се обажда на Христина, която ѝ отговаря студено и дръпнато. Венета пита за Васил, но отчаяната съпруга не иска да чува за него. Непоколебима е за развода.

Любо е при Боби да му прави масаж. Той пита за Катерина. Сърди се, че никой не му е казал за бременността, въпреки че са се разбрали да нямат тайни между тях.

Крум и майка му са дошли в селото. Неда им предлага да останат у тях.

Екипът на Георги пристига в селото. Появява се Ана на кон и на един от тях-Калин (Иво Аръков) ченето увисва.

Чавдар Колев е в болницата и разпитва за починалия Никола. Разбира, че Станислав го е посещавал.

Катя отива при Боби все пак. Той отваря вратата и казва, че я е очаквал.

Станислав заварва Милица, Марин и Венета, вторачени в бутилка вишновка, оставена на масата. Оказва се, че не е никой от тях… "Ами ако е Дочо?" - пита Венета.

# 138
Ани много ме подразни, когато седна при Катя и започна да я напада за това, че е спала с Борис. Но и Катя много хубаво я подсети за Станислав, че Ани в последно време доста позабрави факта, че тя направи първата забежка

# 139
Намери си Ани нов възлюбен, няма да я мислим повече.

# 140
  • София
Трябва да натрупа опит момичето Grinning

# 141
Само злоба трупа тя и простотия.
Държи се ужасно с майка си и с Иван. С приятелите си може, обаче с родителите защо? Все я поддържат, все е на нейната и пак се зъби.

# 142
Сега Аръков, като й "обърне внимание" пак ще бъде ощастливена и по цял ден ухилена. Още 2 - 3 серии и готово Grinning

# 143
  • София
______ЕПИЗОД 86______

# 144
  • с/у ОколоМръсТното
Намери си Ани нов възлюбен, няма да я мислим повече.

Той й е леко до коляното, ама... Важно е лИбоФФ а има. Simple Smile

# 145
  • somewhere near the sea
Много смешна ми стана Снежана, когато се опита да защити дъщеря си: "Ама тя тогава не знаеше, че със Станислав са братовчеди..."
Значи ако не са роднини, може!  Smiley Smiley

# 146
Много смешна ми стана Снежана, когато се опита да защити дъщеря си: "Ама тя тогава не знаеше, че със Станислав са братовчеди..."
Значи ако не са роднини, може!  Smiley Smiley

Да Joy

То тя Катя си им го каза и на двете де

# 147
  • Разпиляна във въображението
Ани си поговори хубаво с Борис. Признаха си грешките, за това, че не са споделяли и той че не й е казал за Катя. И така - чувства между Катето и Борис е имало и Ани не си е въбразила нещата. Нещата отстрани си изглеждаха подозрителни - Катето се къпеше у родителите му, преглеждаше си пощата в дома му, и му хвърляше погледи. Според мен Станислав изобщо нямаше да е в картинката, ако тя не се  е чувствала несигурна. Голяма грешка, но го отдавам на наивността й. Интересно ми е колко време ще й отнеме да разбере накъде се е запътила и да се оправи.

# 148
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
"Чавдар Колев е в болницата и разпитва за починалия Никола. Разбира, че Станислав го е посещавал."

Не знае,че е Станислав,казаха "някакво русо момче".
Ани се уреди с половинка,очаквам сериозна връзка и веднъж завинаги да приключи с Боби.Ще замине да учи в София и да живее с въпросното момче.

# 149
  • с/у ОколоМръсТното
На кого в реалния живот беше гадже екранната ПолЯ?

Мисля, че играе доста естествено...

Общи условия

Активация на акаунт