Скъпи наследници - Тема 6... Семейството е всичко

• 80 527
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
  • с/у ОколоМръсТното
На кого в реалния живот беше гадже екранната ПолЯ?

Мисля, че играе доста естествено...

Явор Бахаров.

даааа, вярно... Мерси, че ми припомни.
Той ми е антипатичен. Но тя е свежарка.
Борбата с левкемията няма да я коментирам. Те се подиграват в сериала с това нещо....
Здраве Вам Heart

# 166
  • somewhere near the sea
Ее, чак пък да се подиграват...Това не е медицински сериал. То и МС не се лекува с чист въздух на село. 

# 167
И на мен Кадурин ми е много забавен. Свикнала съм да го гледам в сериозни роли и не очаквах, че е такъв комик.
Явор Бахаров ми е най-противното същество и се чудя тази витална и хубавка Поля, какво прави с него.

# 168
Поля е красива, ама както някой я сравни преди време е като излязла от анимация на Дисни. То такова чекнене на устата, то гримасничене.... ужас

# 169
Ами на мен ми се струва, че и в реалния живот е толкова темпераментна. На мен пък такива веселушковци ми повишават настроението.

# 170
  • Разпиляна във въображението
Не съм сигурна, може и да е споменато, но актрисата, която играе Поля не участва ли в рекламата на Кока-Кола, която в момента се върти?

# 171
# 172
А Поли Генова, Поли Генова ли е?  Blush

# 173
  • somewhere near the sea
                                                                                    ЕПИЗОД 88

Колев влиза в кръчмата и сяда при Любо и Станислав. Заговаря ги за катастрофата. Любо е сравнително спокоен, за разлика от Станислав. Полицаят им задава един-два въпроса и ги оставя в напрежение.

Чочо връзва мартеничка на Поли и се „хапят”, тя отговаря, че не му е взела, защото не харесва тази традиция. Идва и Поли Генова, което изнервя Поля. Двете не са на едно мнение за мартеничките. Чочо не спира да се възхищава на певицата, което изнервя пък Поля…(ох!)Нарича Поли „огромна мартеница”.  По- късно двете си говорят за Чочо. Поли се извинява на Поля, те били само приятели. Поля пък отговаря, че няма за какво да ѝ се извинява, те с Чочо не са един за друг.

Милица се кара на бабата Нинка, че е променила модела-деколтето не е дълбоко, направила е роклята по-дълга...

Любо успокоява Станислав, че нищо не води към него и  Колев няма доказателства. Но пък го съветва да не дразни униформения, защото би могъл да го извади от селото за денонощие и така Станислав да отпадне от завещанието. Станислав прегръща Любо и заявява, че е най-добрият му приятел.

Калин среща Ана в гората и е учуден какво прави в това забравено от бога място. Ана се засяга и той се поправя, предлага да я изпрати. „Да, нещо може да ме изяде в това забравено от бога място.”- подиграва го Ана. Разхождат се и си говорят. Той мечтаел да стане певец като малък. Дава ѝ препоръки да бъде амбициозна, да си прецени силите. Тя е впечатлена.

Станислав отива при майка си, която от вратата го посреща с „нямам пари”. Предлага му заплатата на баба Нинка-100лв. "Прекопаваш градината и парите са твои!" После му подсказва да се обърне към баща си.

Крум помага на Косьо да поправят мрежите за риба. Говорят си за жените, мрежите, накрая малкият изтърсва, че Ана май е бременна от Борис. Косьо онемява.

Станислав пресреща баща си, който му отказва пари. Идва Цветан и предлага работа в магазина при Дияна.

Калин и Ана видимо флиртуват. Идва Крумчо и иска да говорят с Ана насаме. Казва ѝ, че знае, че е бременна.

Косьо е в кризаслед като Крум и на него казва за подозренията си, че Ана е бременна- положението ставало като в турски сериал, пак ще трябва да ги женят.

Колев води децата си на село. Голямата е ядосана, а малката е щастлива. Тренирал ги е да му отговарят в хор. Баба Донка ги посреща с богата трапеза. Едното момиче е вегетарианка, другото е на протеинова диета. Бабата се шашва-„Ще ви излекувам аз”.

Поредното състезание на екипа на Георги.  Използват дронове. Любо, Чочо и Боби се скарват за това, че Чочо има друг живот и не им обръща внимание. Казва им, че има среща с Поли Генова. Те го иронизират да ги избира поне с различни имена. (защото и той ги обърква)

Станислав е в магазина и си пили ноктите от скука. Влиза Нора и той се прави, че е само клиент. Дияна  разрушава легендата му като го натирва в склада да подрежда щайги.

Марта и Крум се запознават. Крум ѝ подарява мартеничка. Говорят си за коне. Той казва, че е много забавно да се грижи за тях.

Катя заварва родителите си да танцуват. На Венета ѝ прилошава. Марин я уверява, че я подкрепя и заедно ще преминат през това.

Неда и Косьо отиват при сина си и Косьо веднага го застрелва с въпроса: „Бременна ли е?” Боби ги успокоява, че е лъжлива тревога. Неда, която знае истината съчувства на сина си.

Милица е при Георги да го предупреди за Цветан. Той схваща, че е имало нещо между тях. „Караш ме да ревнувам.”Внезапно започва да киха. (Малко по-рано Милица се е натъркала с миризма от кучетата на Косьо). Постигнала целта си той да получи криза, тя излиза смеейки се.

В кръчмата вече се разчува, че някои продават земя. Ленин разбира, че Георги крои нещо.

Голямата дъщеря на Колев очертава граници в стаята с тиксо. Баща ѝ изисква да бъде откровена с него. Тя му обещава да не прави глупости.

Георги и Боби са пред камината и си говорят. Георги казва, че би се радвал да работят заедно, защото много го харесва. Подкрепя мечтата му и на свой ред му разкрива, че иска да направи от Бели Вит нещо като Лас Вегас, да построи СПА центрове, иска да привлече Борис да работи за него. Боби хладно му казва, че няма да се разберат, последното, което иска за селото е да бъде застроено в бетон. Хладно му предлага да си ходи.

Чочо се възхищава на новото парче на Поли Генова. Тя била като сън за него. Показва ѝ стар неин клип, в който той се е снимал. Тя му признава, че не го помни. Целува го.

Катерина и Борис отново говорят за бебето, аборта. Тя е тъжна, объркана, той я успокоява, обещава ѝ заедно да преминат през всичко и се целуват.

# 174
Няма ли днешен епизод за късно гледащите?

# 175
  • Разпиляна във въображението
Борис и Катето се събраха преди края на сериала. Това си е направо изненада. Май очаквахме това да се случи на финала.

# 176
  • София
Няма ли днешен епизод за късно гледащите?
Има...има, ама със закъснение (разперени ръчички) Simple Smile

ЕПИЗОД 88

# 177
Даяна Ханджиева играе и във Революция Z като Деница, приятелка на Тино. Запознават се във сезон 3, еп. 10, към края на серията

# 178
  • somewhere near the sea
                                                                               ЕПИЗОД 89

Катерина се събужда у Боби, той е по-ведър. Споделя за поканата на Георги и плановете му да изсече гората и да бетонира всичко, и как нищо не може да го спре. „Има кой да го спре!”- казва Катерина. Влиза Неда. Пита ги строго какво правят? Боби ѝ казва, че подкрепя Катя и каквото правят, ще го правят заедно. Неда ги прегръща, но ги предупреждава да не бързат със сватбата.

Баба Донка прави на момичетата на Колев закуска. Тя се радва, че се разбират с баща си и пита за майка им. Разказват ѝ, че тя е била първо в депресия, после е имала проблем с алкохола, опитала се да се самоубие и са я прибрали в психиатрия. Сега ги гледа баща им.

Дияна дава „важни”инструкции на Станислав относно щайгите. Заговаря я за Васил, но тя минава на мечтата си да стане световноизвестен дизайнер на перуки.

Сдружението има заседание. Косьо предлага да изключат Снежана, защото постоянно отсъствала. Косьо е нервак, но ги прекъсва Борис, който настоява да говорят. Пишат положителните и отрицателни страни на предложението. Боби казва, че трябва да реагират. Венета предлага да разузнае плановете на Георги.
Притесняват се, че Цветан ще е предател на селските интереси. А те ще се заемат да убедят селяните да не продават земята си.

Неда и Нора си правят маски на лицето. Неда е притеснена, защото парите са на привършване, Косьо е болен, кредит не смее да изтегли.

Любо разказва на Крум откога е решил да се занимава с животните. Идват момичетата на Колев. Голямата щерка дори не иска да погледне Любо, когато ѝ подава ръка да се запознаят. Малката казва, че кака ѝ мрази целия свят, но не спира да зяпа Любо.

Борис говори с Цветан за офертата на Георги като му предлага да опитат чрез еврофондовете. Цветан казва, че е отказал на Георги. Излага някои съображения относно финансирането. Наивно е да си мисли, че ще се получи, защото докато се получат разрешенията, Георги вече ще е бетонирал всичко.

Милица е бясна на баба Нинка, че пак не е направила дрехата както трябва. Дава нови инструкции. Бабите, които са дошли да ѝ помагат нищо не са разбрали, но кимат с глава.

Марин е бесен на новината, че Катя е с Борис. Обвинява я, че е причинила такова нещо на сестра си. Венета казва, че това е хубава новина. Катя го последва навън. Казва му, че Ани вече знае, че всичко се е случило след сватбата. За аборта да не се притеснява. Ще помогне на майка си. Марин омеква и предлага да я закара до София.

Мъжете от дружинката са седнали под едно дърво и жалят за бъдещето, което се очертава пред селото. Ленин си спомня, че Стамат е продал земята си. Един от дружинката казва, че не е лошо хората да вземат някой лев.

В пощата още един селянин се хвали, че е продал земята си. Неда иска да я заведат там.

Калин заварва Станислав в магазина. Разговарят приятелски. Калин пита за Ани. Станислав се хвали, че вече я е „оправил”. Калин го пита дали има нещо против да се вреди и той.

Снежана разбира, че Ана има среща вечерта с Калин.

Венета заварва Милица и си говорят за бизнеса. Тя подпитва как върви бизнесът му. Милица не е вчерашна, директно пита защо се интересува от бизнеса на Георги. Казва, че бившият ѝ не би направил нищо безкористно. И… нека следващият път да я пита направо, иначе не й се получава.

Отборите започват състезание, един си усуква крака и Любо минава в отбора на Георги.

Снежана не може да разбере какво ще навреди Георги на бизнеса ѝ. Иван се опитва да каже, че не е в неин интерес да се появят луксозни ресторанти  и барове. „И аз нямам никакъв шанс ли?” Според нея конкуренцията ще я амбицира. Иван я предупреждава да внимава с Георги-хората като него събарят всичко.

Чочо осъзнава, че се е отдалечил от спортния клуб. Извинява се. Любо го пита дали не е с Поли Генова само за да дразни Поля. Чочо отрича- Генова го харесвала такъв, какъвто е, не се опитвала да го промени. После пита Любо за Ани. Според Любо тя се е променила много. Целунала го е, за да нарани най-добрия му приятел.

Ани е в параклиса и рисува. Спомня си как Борис ѝ е предложил брак. След малко идва Калин, тя му предлага вечерта да отидат в София на парти на Поли Генова. Той отказва.

Катя и Боби са сгушени и си разказват истории за детството. Заварват ги Любо и Чочо. Любо пита защо чак сега. Кисел е- щом се появи Катерина, те са знаели, че се искат, но не- Боби трябвало да се жени. Затова сега всички го отнасят.

Георги отива на мястото на Ленин и го заварва да работи. Предлага му да правят бизнес заедно, ще му направи баня, вода, чешма за селото безплатно. Ленин отказва.

Георги уговаря със Снежана вечерята и дава тлъст бакшиш. Иван се дразни с Георги. Снежана му се ядосва.

Чочо и Ани са в клуба, където пее Поли Генова. Тя пее специално за Чочо. Внезапно Калин изниква зад Ани.

Борис разговаря с баща си. Притеснен е за Цветан, не му харесва държанието му. Идва Неда ухилена и заявява, че е продала земите им.

Последна редакция: чт, 17 май 2018, 19:34 от Marsia

# 179
  • София
 _______ ЕПИЗОД  89 _______

Общи условия

Активация на акаунт