Любители на кучета - 80

• 43 008
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Много бих се притеснила, ако кучето ми се окаже агресивно спрямо себеподобните си.

Имаме и още по-голям напредък. Мъжът ми се съгласи да отидем до Пловдив, за да си изберем и капарираме кученцето. Не че много разбираме какво да гледаме в животинчето, но не е зле да си го видим .

# 121
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами разгонено, те повечето са такива диванета .
Аз за това и не го пускам моя, само като се уверя, че няма никой наоколо.
Тонка, те като са толкова малки нищо не може да разбереш, колкото и да разбираш от породата. Ти от Николета ще го взимаш, тя не е развъдник официален, но гледам всички са доволни в групата от нейните кучила. Най-важното е да е здравичко ❤

# 122
....D Снощи разиграх поредния театрален етюд пред него (мъжа ми), който ми се получи доста добре, да не кажа отлично. Има светлинка в тунела!

Joy Joy Joy Joy

Seerose,антибиотик и пробиотик се дават с поне 2 ч. разлика. За да не се компрометира действието на пробиотика.

# 123
  • UK
Скрит текст:

Благодаря за темата, Sivi!
Нашият калпазанин ей така прави като седне някой да се храни Simple Smile Няма отърване почти. Или лежи в краката и чака някоя троха да падне.
По въпроса с хапчетата, Джинкс ги възприема като награда и никога до сега не сме срещали проблем с даването им. Даваме му за вътрешно и външно на всеки три месеца.

# 124
  • София
Балу също си яде хаповете. Опитва да плюе понякога, но аз не ги крия в салам или друго, а пускам в човката директно. Спестяваме си нервите и двамата, а после му давам лакомство и той е забравил, че ми е сърдит.

# 125
....D Снощи разиграх поредния театрален етюд пред него (мъжа ми), който ми се получи доста добре, да не кажа отлично. Има светлинка в тунела!

Joy Joy Joy Joy

Seerose,антибиотик и пробиотик се дават с поне 2 ч. разлика. За да не се компрометира действието на пробиотика.
Знам, той още се храни по 2 пъти на ден, пие ги с по 14-15 часа разлика,  не му ги давам наведнъж.
Минахме през ветеринаря днес, инструктира съвсем да му намалим активностите заради дирофиларията, та само дъвка бидоните и ги боричкаше лежерно, без да ги гони. Спомена, че някои ги държат и в клетка, ама аз кучето си в клетка няма да го вкарам пък. Без друго на него му дай да седи само на терасата, която е 3х2 метра. Освен да се радвам, че е мързел, който обича да си стои вкъщи, друго не знам. Явно няма много хубави спомени навън, той се и напряга като излезе, само на полянката му е спокойно.
И разстройство е пипнал някакво, откакто е на антибиотици се случва чат-пат, ама вет си ни предупреди, уж затова пие и пробиотик, ама... Пробвах да му спра храната за 24 часа, ама спа, буди се, търси храна, излязохме и тръгна пак към кофите. Дадох му малко ориз и заспа в крайна сметка.
Sivi, вярвай ми, Макс като го видях се опулих, показвам го на Скъпия, той само каза „това не е Макс, това е на Денис брат му” Smile
adorable, с тоя поглед сигурно и цялата си вечеря ще му дам. А Джоуи не дели храна!

# 126
  • под тепетата
adorable™,все се каних да питам за Джинкс, че доста време ви няма ! Да, лапата с номера ми е познат, но се слагаше директно на коляното .
 Докато преди Ози мълчеше и си лежеше докато се храним, сега надава такъв бебешки пронизителен вой, че ушите ми буквално блокират  Sick Иначе когато е за неговата манджа, сяда и чака  ( пак с песен) команда Яж.  Вчера е имало инцидент - изпикал се е в кухнята на непозволено място, обаче дядо му го е хванал в крачка. Последвало е шамарче по дупето , след което 3-4 часа няма пикане ни по памперс, ни другаде. По едно време усетих, че се мота тревожно до вратата , тутка се напред- назад и разбрах каква е работата. Поканих го на памперс - не ще! Хукна към входната врата , и аз след него се изстрелях както си бях с домашния анцунг нахлузих маратонките и излязохме. Това е първият път, в който си показа, че иска да пика навънка моето момче   Mr. Green
 Хубав ден на всички!

# 127
  • София
аз по нощница излизах даже
е силно казано нощница, че спя с едни огромни тениски, ама....
маратонките и навън, хич не ме интересуваше кой ще ме види, важното беше че е време за излизане на кучето
графика беше 1; 4 и 6.30
това първата седмица
после стана 12 и 5
абе все едно бебе гледах

# 128
С Денис от 6 часа излязохме 3 пъти, сега Скъпия е навън с него. От понеделник му давам витамини, горе-долу от тогава като се изхожда, е по-рядко като консистенция и е повече като количество. Ама такова чудо като вчера и днес не е било. Обвиних май несправедливо антибиотика, реших, че въпреки, че откакто пие пробиотик нямаше проблем, явно нещо пак има. Ами, има, прочетох съдържанието на витамините - мая, целулоза, какао... аз да съм, и аз няма да изляза от тоалетната, направо ми иде да се ритна отзад, че не съм чела какво му давам, такава мечешка услуга му сътворих, че не е истина. Хем си го знам, че е с капризен стомах.

# 129
На Джина да дам хапче е мъка. Изобщо не е лакома и като една лейди толкова внимателно поема всяка хапка, че си я дъвче и хапчета някак винаги го маха. Ужас е, дробя го, тя и парченцата примерно изплюва храната и почва да ближе и така изяжда само храната, а парченцата хапче остават на пода.

Ето така сме ние
Скрит текст:

Последния топчо (аз на всички казвам топчовци) ще остане при съседа, а вчера охраната от бизнес сградата до нас поиска едно мъжко. Щяло да живее в двор, на село, свободно, без синджир, бабата и дядото били там, има кой да го храни. Имали друго куче, което вече е на 18 години и скоро щяло да почине от стартост (което ме навежда на мисълта, че сигурно добре си го гледат, щом е доживяло до 18). И се съгласих, но ще го дам чак след втората ваксина Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 11:40 от Госпожица Дух

# 130
  • Русе
Ех, че сладки топчици  Heart Eyes

Минахме тази сутрин на бързо един тест за бременност  Joy с Макс (за дифо-бля-бля). Така се бяхме втренчили с докторът в теста все едно наистина беше за беремнност  Mr. Green. Е, не е бременен с червеи така, че веднага му тикнах в гърлото Милпразончето. Не протестира много Simple Smile

# 131
  • Sofia
И моята трудно пие хапчета. Обикновено набутвам в гърлото и стискам устата докато глътне.
Нещо ме притеснява от вчера госпожицата. Вече много куца с едното краче, снощи беше една такава...тъжна, сутринта отказа да яде. После е яла и играла, но продължава да куца. Ту куца, ту не куца... Следобед като се прибера от работа ще я вода на ветеринар да видим какво й е.  newsm78

# 132
Пи смекта, малко се пооправи дебилния.
Обаче имам въпрос - давате ли на куджовците витамини, искаше ми се уж да му подсиля имунната система сега, само че тези явно не му понасят. 
http://www.petnetshop.com/index.php?section=ITM&itemid=2658&hcat=6

И другия месец няма да съм вкъщи ден и половина, от сега съм се затръшкала какво ще правя без момченцето ми.

# 133
bilqna_69, започна да я подменя вече, но принципно между зимния и летния му кожух няма голяма разлика. Но за това лято съм решила да е по “къси гащи”.

Храна купувам от Стефанов, зооплюс и месо от разни хора.

# 134
  • Sofia
Аз не давам. Като малка беше започнала да гризе хоросан от стената. Тогава давах някакви комбинирани витамини с калций и веднага спря да гризе. Давах два пъти по 10 дни (по препоръка на ветеринарите) и повече не съм давала. Храня с качествена храна, добавям масло от сьомга и давам всеки ден по половин плод (ябълка, банан или морков). За сега според мен няма нужда от витамини.

Общи условия

Активация на акаунт