Любители на кучета - 80

• 43 018
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
  • под тепетата
Много релаксиращо ми действате! Радвам се за подобрението при Кая!  Липсва ми  Страхо обаче..
 labrex-че,  Hug
 Вчера имах страхотна среща с едно момче от групичката ни  Party
 Привет на новите членове на глутницата!
 Балу искам да го видя  здрав, макар и зелен  Laughing
 Хайде на изложба в събота и неделя !

# 166
savina_33, сега се зачетох в проблема на кученцето ти- ако е само пателарна луксация се възстановяват много бързо след операцията. За съжаление при нас имаше освен пателарна луксация и крива бедрена кост. Независимо от терапията бих те посъветвала да заведеш кученцето на добър специалист и да направите снимка 🐾 Изпращам ти една статия, която ми помогна много преди операцията на Кая и ви стискаме палци:
http://centralvetclinic.com/index.php?section=INT&ai=6&sub=107

bilqna_69, благодарим ❤ И на нас ни липсва Страхо, мислех си вчера за него докато пишех първия пост. Дано котето се включи с някоя невероятна фотосесия скоро 🐶

# 167
...
 Хайде на изложба в събота и неделя !
Хайде,къде? Нашия няма рингово поведение Simple Smile Приемат ли въртОглави ?

Познайте кой прегръща и целува Ози  bowuu Ако успея ще редактирам със снимки Simple Smile Има някаква специфика вече,преди съм копирала адреса от снимки във фейсбук -вие качвате ли ги на сайтове за снимки,преди да публикувате,нещо не ми се получава  newsm78

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 10:32 от Трапезица

# 168
  • Sofia
Chihuahuas Mom , много благодаря за статията! Много е подробна.  Hug

# 169
  • София
Chihuahuas Mom, много фотогенична девойка имаш
не бяха ли двете лапички за операция, или ги карате една по една
радвам се, че бързо се възстановява

нашата лапичка, лапище тоест, засега върви на подобрение
не куца от седмица почти хич
и фалшивата ни бременност вече май отшумя
обаче се скубем като за три кучета
вероятно си е нормално, вероятно и предишното куче е било така, ама съм забравила
пускам прахосмукачката два пъти на ден, а даже не сме си и вкъщи през повечето време
може да я мина с машинката първи номер и да се свърши с тая драма

иначе давам бирена мая и рибено масло
може и от диетата и хормоналните драми да се е засилило скубането, но тя още си има тонове от зимния пух, та....

# 170
При нас миналият месец приключи сагата със скубането, фурминатора помогна доста, но и мопът ми беше първи приятел в този период. Давам масло от сьомга, но вета препоръча след смяната на козината да се дава, защото сега само ще се проточи скубането, та имай го предвид и това

# 171
  • София
Момичета, не ми се смейте, предупреждавам, че ще задам много тъп въпрос!
Гледам кучешката храна и там е даден ориентировъчен прием. Но никъде не пише дневен ли е или за едно хранене. По пътя на моята логиката следва да е дневен, но моя приятелка ми се смее и твърди, че е за едно хранене, че иначе все едно гурме даваш...

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 11:41 от Тонка*

# 172
savina_33, 🍀🍀🍀

possessed, благодарим ❤ Двете задни бяха, но даваме едно по едно, че при нас положението не беше никак розово. След като мине достатъчно време ще коментираме с нашия доктор и ще преценим за другото (не ми се мисли, като знам какво преживях и колко треперих).

Радвам се, че Рея се оправя, да я нацелуваш 💋 😘❤

Може и да си въобразявам, но мисля, че един от балсамите на Кая поспря скубането. Реша я два пъти на ден (след всяка разходка) с фюрминатор гребенчето, къпем се с Nootie Nootie (хипоалергенния), след това балсама на Oster- Strawberry Conditioner (мисля, че той доста помогна). Почиствам я цялата с мокри кърпички (поне 2 пъти седмично) на Pet Head, за кучета  (в черните кутии със син етикет) и засега дава резултат.

Успешна седмица на всички 🍀🐶🐾

# 173
  • София
Момичета, не ми се смейте, предупреждавам, че ще задам много тъп въпрос!
Гледам кучешката храна и там е даден ориентировъчен прием. Но никъде не пише дневен ли е или за едно хранене. По пътя на моята логиката следва да е дневен, но моя приятелка ми се смее и твърди, че е за едно хранене, че иначе все едно гурме даваш...
Коя е храната?
На таблицата трябва да пише дали е за 1 хранене или дневна дажба.

# 174
Тонка, зависи от храната, снимай етикета, за да ти кажа, някъде по 200г имам спомен, че хранех на ден, докато беше съвсем пъпи. Ама 300лв на месец ти обещавам, че няма как да ти е храната, освен ако не е златна Simple Smile Към коя марка си се насочила?

# 175
  • Sofia
Тонка, на всички храни, които аз съм виждала посоченият прием е за 24ч. Ти си го разделяш на колкото хранения си искаш. Няма как да е даден на хранене, защото едни ядат по веднъж, други по 4 пъти.

# 176
Както и другите писаха, обикновено се дава дневна норма. Имайте предвид, че храните увеличават до 5х обема си, тоест хич не е гурме.

# 177
  • София
мда, и аз не съм попадала на зададена дажба за едно хранене
а дребна порода излиза по-евтино, като изхранване
на мен БАРФ от българската фирма ще ми е 300 на месец, ама някак си ми идват множко

# 178
Записвам се и аз!
Нашата красавица е хъскито от профилната ми снимка.Казва се Тара,на 9 години(ще прави) Simple Smile

# 179
Добре дошла е адашката, но аз държа на повече снимки Simple Smile
Да изгоним малко дъжда..

Общи условия

Активация на акаунт