Любители на кучета - 80

• 44 280
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
‘Кафе с мед‘, бързо и успешно възстановяване 🍀🙏🏻❤

На всички други успешна седмица и прегръдки за сладките муцунки 🍀🌹❤

# 361
.... Когато мия краката на кучето... 😆😆😆
Дип,че Кира не е изяла някой сюрприз.Да видим какво ще пише,докато и мие устата. Или безмълвно и злорадо  ще върне после четката ти за зъби на мястото  Mr. Green

Нашия вече не посяга.има надежда и за вас Simple Smile

Оздравявай !

# 362
  • под тепетата
Ох, Кафе, бързо оздравяване ти желая! Разсмя ме с това доказателство за любов  Joy Аз да се оплача от себе си - вчера докато правих презентация съм забравила, че варя дроб чета за Ози. Ми така ги изпекох барабар с тенджера та, че отидоха с нея на боклука. А вонята е отврат!

# 363
Горкият Ози! Сега заради твоята заплесия гладен ще ходи! Simple Smile Peace Аз няма да пиша как направих същото, ама с пилешко, дъното беше станало с още един слой непробиваем......... Mr. Green

Кафе с мед, оздравявай! И мен ме усмихна признанието в любов! Simple Smile bouquet

# 364
Биляна, аз така с едни воденички за Тара и от тогава ми е забранено от МП да готвя и да гледам ТВ Simple Smile
Кафе, бързо оздравяване!

И да питам, миете ли зъбите на кучовците, видяла съм се в чудо със зловонията й, особено след дрямка е нещо ужасно.. все едно си отишъл на почивка и си забравил да изхвърлиш кофата, а после си си натопил главата в нея (разбирайте, че сутрин ни целува и е нещо страшно)

# 365
Аз не мия никакви зъби, но и не мирише устата му. Хибискус, потърси причината, я нещо вътрешно, я зъби......за това се сещам. Рекс, независимо от възрастта си, има много добри зъби, даже вет, като му ги гледа и се чуди, ни зъбен камък, ни нищо. Де да бяха и моите така. Mr. Green

# 366
Водих я, защото имах съмнения, че има отчупено парче от зъб, но са в перфектно състояние. Хрупа по цял ден моркови, дентастиксове всевъзможни и клечки, най-вече. На гранула е.. храни се в определени часове, не знам и аз.

# 367
  • Sofia
Не мия зъби, но след всяко ядене давам дентална пръчица. Не й мирише устата. Обаче краката как й миришат след като е спала дълбоко не е истина.  Joy Но не винаги, понякога само. Не мога да хвана все още кога миришат и кога не.

# 368
Никакви дентастиксове не му давам, нито мия зъби, но пък и устата му не мирише. Ябълки и моркови всячески съм се опитвала да пробутам, еми не ги ще. И на гранули се мръщи от момента, в който опита варени дробчета. Ем, варя месо и чат-пат кокаляци, мята ушаци и се кефи. Излиза, че на него му готвя по-често, отколкото на себе си.

# 369
  • София
Тема и половина съм изпуснала.
Надявам се, че всички са здрави.

# 370
  • София
Къде се загуби Страхо?

# 371
змия, как е кифлата? Дано повлечеш крак и Котето да се включи със Страхо 😊🐾🐶

Зъбите мия, когато принцеса Кая е в настроение (2-3 пъти седмично). С един нов накрайник на Philips Sonicare (за чувствителни зъби), за да не й нараня венците. Препоръчаха ми един продукт на VetExpert, който чистел дори най- упорития зъбен камък, но ме е страх заради чувствителния й стомах, а го имам от няколко месеца и все отлагам даването. Някой има ли отзиви:
https://zoomagazin.eu/bg/kategorii/dentalni-vodi-i-sprejove-1987 … rmula-40-gr-46196

# 372
  • София
Кифлата още не знае, но след 2 дни ще е много щастлива - ще лае по пелопонеските плажове цели 11 дни.

Последна редакция: пн, 21 май 2018, 17:16 от змия

# 373
змия, ако се пременя по кифленски ще ме вземете ли и мен? Обещавам да слушам, само малко лая Simple Smile

Chihuahuas Mom  каква паста ползвате? При следващо поръчване на храна ще взема и аз паста и четка и ще видим дали ще ми позволи изобщо тая процедура..

# 374
  • София
привързана съм си към пръстите, затова не мия зъби
не и мирише устата, обаче, иначе щеше да се наложи да редприема мерки
няма и зъбен камък, давам и да джвака свиски уши, муцуни, крака и тн
не ги гледам, че е голяма гадория

пенсионера, разбирай починалия миналата есен  20 годишен сиамец, имаше ужасен дъх и още по-ужасен зъбен камък
така си доживя до преклонна старост, не съм забелязала да му прчи и не го водих да го стържат
а все на суха храна е бил, и я хрускаше

Общи условия

Активация на акаунт