Любители на кучета - 80

• 44 264
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
Това е странното, че няма зъбен камък - другият месец прави годинка, зъбките са ок, има режим на хранене и няма реакции и от боклуци,тоест май не е проблемен и стомаха.. боклуците си ги яде и се е случвало само веднъж да връща, при все, че е изяла 1 ремарке гадории. Не знам какво да правя, нея не и пречи, но е непоносимо на моменти за нас, ужасно зловоние е Sad

# 376
  • София - Рим и обратно
Благодаря на всички за пожеланията!
Да си призная, не съм й мила зъбите досега, макар че поглъща “деликатеси” почти катадневно. Само й мия устата с едно пръскало за свеж дъх. Ползвам ръкавици (че ме е гнус ако скоро се е почерпила) да й обърна джуките и да облея хубаво задни, предни зъби и език. После няма никакъв дъх, а и принципно засега не й мирише устата на нищо. Обаче имаме едни познати с кокер, нещо страшно е. Цялата им къща мирише на дъха му, а като ти залае насреща... 🤮. Мисля, че като се изключат евентуални проблеми със зъби и стомах, просто си е до куче.

# 377
Хибискус, всеки път с различни неща. Някой път с паста, друг път натърквам гел с четката. Понякога с кокосово масло, а друг път със сребърна вода.
Ползваме: Beaphar паста, Beaphar гел, Candioli Actea oral, Stomodine LP, като последните две се справят много добре с лошия дъх, съдейки по голямата, която е с алергии и не можем да чистим зъбите й повече от 1 път годишно, а и кожените кокалчета са табу (освен свински пръчици и свински зурли) по същата причина.

# 378
Здравейте, признавам не съм чела последните страници, но съм много развълнувана и позитивно настроена. Пиша ви от задръстването от Богров към София. Малките са ваксинирани и обезпаразитени!
Боже, тези хора са магьосници! Има толкова много кучета, толкова прекрасни, красиви и породисти кучета. Едно чистокръвно хъски ми скъса сърцето, че е там. Но и не породисти, красиви, живи, игриви. Условията са много добри, много чисто и пълно с млади хора още в 8 сутринта! По нататък мисля да се включа като доброволец.

Призовавам за кръстници! Много бих искала котето, посс и Билянка да дадат имена на кученцата, но и всеки, който иска Simple Smile
Имаме Маги, Грахчо и Лишко.
Остават имена за 1 женско и 2 мъжки кученца Simple Smile Грахчо подлежи на промени хахаха

# 379
  • под тепетата
Веднага давам предложение, пък дали ще ги одобрите е друг въпрос  Laughing
 За нашето бях намислила Стъки и Заки, но съветът реши Ози.
 Духче, да ти имам голямото сърце  Hug
 Змия, завиждам и то НЕблагородно !

# 380
  • София
Име... хм, трудно ми е да измисля, но може би нещо като Али, Аби за девойката. Трябва да се прецени дали ще й пасне Simple Smile

# 381
  • София
аз си търся превоз за неделите за Богров
пеша съм и ме мързи с градския транспорт
тамън ще имам възможност да харесам сестричка или братче на Рея

почвам да мисля за имена
ама приложи снимки де, на безименчетата

Ози е хубаво име

# 382
Сави, много се радвам за твоето момиче!
С охльово-орехите много се посмях Simple Smile
Щастлива съм за Балу!
Anyyyone - много трогателна картинка !
Seerose - леле, как се е размазало от кеф Simple Smile И аз имам същите гирички Wink
Кафе, дано се оправиш скоро!
Посс, по кое време? В неделя ли точно? Може ли в някой от дните до четвъртък - искам да те закарам, но в неделя работя, мога да закъснея и да отида до офиса в 10.30. Най-малкото, което мога да направя за теб е да отидем заедно Simple Smile
Билянка, аз сърце голямо може и да имам, но без хора като теб, всичко щеше да си остане само на добри намерения Simple Smile Днес ме изненадаха много приятно, обезпаразитяването беше от тях. След 2 седмици вторите хапчета и след месец - 2-ра ваксина. После кастрация и паспорти.
Стъки много ми харесва!

Снимки ще сложа, но сега на нищо не приличат хахаха мръснички са, живеят в двора. Днес не искам, заради външното обезпаразитяване, но утре-в други ден, ще ги изчистя малко с мокри кърпички и ще ги наглася за снимки. Ще пусна снимки във фейсбук и ще се надявам да изникнат още желаещи нови собственици Wink

Последна редакция: вт, 22 май 2018, 10:04 от Госпожица Дух

# 383
Духче, с много голямо сърце си HeartpulseFlowers Hibiscus
Вчера Джу имаше рожден ден. Стана на 13 Simple Smile Нямам снимки да покажа, но получи лакомство и много прегръдки и целувки Simple Smile

# 384
Страхотни новини,Духче. Сигурна съм,че всичко ще се нареди по най-добрия начин!
Мисля си,че малките кучовци са големи късметлии да попаднат на съвестен човек като теб,който ще се погрижи за тях,за това някое от тях може да се казва Лъки,колкото и банално да звучи. ☺

# 385
Smileох хаххаа покрай другите неща, забравих да разкажа какво се случи днес Scream
Прибирам се с малките и отивам да затворя вратата на двора, виждам съседския кокер, който аз обожавам! и се заговаряме със собственичката, как бебешорите си имат две майки, защото и Джина ги обгрижва и разнася напред на зад ... поглеждам аз на долу и виждам как Руфас... ме препикава Laughing хахаха маркира момчето... ма кво маркира хахаха на мен ми стана много смешно, честно казано - тъкмо повод да си изпера маратонките Smile

# 386
За момченцата предлагам Дюк, Джефри и Рони. Ако бяхме прибрали и безушатата от миналата седмица, щях да я кръстя Йоли... от Йоана.
Денис за една бройка да бъде наречен Куджо (да, на онзи санбернар) или Рейдж, ама Скъпия като изръси "оф, какво да те правя такъв беладжия" името само си му дойде.

# 387
  • София
Ох, Духче, малко се позабавлявах с теб Simple Smile
Когато взимахме бебе Бела, тя първо се опита да ми отхапе носа, после се прехвърли на обиците и ушите ми Simple Smile А една сутрин реши да събуди МП с лапа по главата, но вече беше пораснала, та доста й тежеше лапата.

# 388
Smileох хаххаа покрай другите неща, забравих да разкажа какво се случи днес Scream
Прибирам се с малките и отивам да затворя вратата на двора, виждам съседския кокер, който аз обожавам! и се заговаряме със собственичката, как бебешорите си имат две майки, защото и Джина ги обгрижва и разнася напред на зад ... поглеждам аз на долу и виждам как Руфас... ме препикава Laughing хахаха маркира момчето... ма кво маркира хахаха на мен ми стана много смешно, честно казано - тъкмо повод да си изпера маратонките Smile

Ха-ха, развесели ме, ами да се знае, че си негов човек! Simple Smile И Рекс ми го е устройвал същото! Peace

# 389
  • Euskal Herria
И нашият затова е Макс - защото прави максимум бели за отрицателно време. А като се съберат с котарака, стават точно Макс и Мориц Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт