Любители на кучета - 80

• 43 692
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
джуджанка, страшна сладурана, само да ви радва!
Аз да питам.. от къде й взехте адресника или както му се казва Simple Smile

# 511
джуджанка, честито! Ама какъв любопитен поглед вади.

# 512
  • София
Джуджанка, честита да ви е Ребека! Много да ви радва и да се обичате, страхотна е, а медальончето е супер. И аз поръчах медальон, утре трябва да го получа.

Момичета, в паспорта на кучето може ли да му се впишат всичките имена? Вчера моя приятелка ми каза, че ветеринарят я изгледал много странно при изреждането на .... "и последния да затвори вратата" имена и е записал само първото.  Mr. Green

# 513
При родословие изписват всички по спомен.
Алабайката ни е Гая Акхан Джамбо и така си седи вписана навсякъде, с всичките си абсурдни имена Simple Smile

# 514
Пос, знам я тая промоция, обаче не видях да продават отделно разфасовки от 2 кг. Виждали ли сте някъде такива?
Мога да изпратя за проба, по- нагоре в темата съм писала .

# 515
Хибискус Алабайка с имена на нигериец  Mr. Green Как ли ще се пулят другите,ако я викаш по градинките с пълното й име  Laughing

В Пловдив забраните за кучета се множат-една позната ми каза,че едва не са я глобили на Бунарджика,заради някаква нова наредба. Надявам се да е временна прищявка,иначе трябва да науча песа да лети

# 516
  • София - Рим и обратно
Ей много сме зли и прости. По света се улесняват собствениците и има все повече разрешени места и удобства, а тук забраните се множат.😣
Уникална сладурка Ребека! Много да ви радва!

# 517
  • София
и в София е плъзнала инспекцията, проверяват за документи
вършат работа и първите три страници снимани на телефона

много хубава Ребека

аз медальони поръчвам от Зоомагазин
имаме за всеки цвят нашийник и медальон
казвала съм, че Рея е голяма кифла
засега се придържам към черно, червено, розово и зелено
на черно отиват, хихи
всичко в комплект, нашийник и каишка, мани-мани
толкова излишни пари съм дала, ама на, нали ми е детенце, как да не я обзаведа

# 518
  • София
джуджанка, страшна сладурана, само да ви радва!
Аз да питам.. от къде й взехте адресника или както му се казва Simple Smile
Благодаря ви за милите думи! Довечера ще пробвам и клипче с разходка да ви пусна да я видите каква е запетайка 😍

Медальона е от алиекспрес. За една седмица дойде, под 5лв, двустранно гравиран. Има всякакви варианти- кучета, кокали, сърца...

# 519
Може ли линк към търговеца?
Колко голяма ще стане Ребека? МНого е сладка Simple Smile

# 520
  • София
Мога да изпратя за проба, по- нагоре в темата съм писала .
Не съм видяла. Ще пиша на ЛС.  Grinning

Аз поръчах медальона от бг сайт, от стомана е, за да отива на всичко и е с муцунката на съответната порода. Отгоре е името на кучето, отдолу - моят номер. Много ми хареса.

# 521
  • София
много гадно се свалят и слагат, аз затова имам за всеки нашийник, да не ги сменям
е и щото сме кифла, де

и понеже си тествах новата камера на телефоня, а обекта фотогеничен
по изключение се различава, иначе все черни петна излизат, не можеш да различиш нос от ухо....

# 522
  • София
Може ли линк към търговеца?
Колко голяма ще стане Ребека? МНого е сладка Simple Smile

Довечера от компютъра ще ти пусна линк, защото в мобилното приложение не ми показвабизтритите поръчки!
До 8кг. стават цверговете и около 30см. в холка. В момента е 3.5кг. Вчера се забавлявахме много с двете останали братчета. Толкова много ми се радваха, че ми се искаше и едно момченце да си отмъкнем.
Сега се прибираме от Русе към София и ми е настръхнал косъма. Много лошо карат по този маршрут. Вчера на няколко пъти буквално се мятах на таблото от страх. Стиснете по един палец да се приберем живи, здрави и безаварийно!

# 523
Аа,цверг шнауцер,виждала съм ги на живо,много са чаровни.Аз прочетох ризен шнауцер   Crazy и ми беше интересно колко големи стават. За сега най-голямото куче,което съм виждала е ню фаунленд ,с размери на средна овчица Simple Smile

# 524
  • София
Трапезица, ако искахме пак голямо куче щяхме да вземем черен териер без да се замислим, но за съжаление с работа и две деца щеше да ни е много трудно. Това е мноооого по-малка квадратура за подстригване, къпане, ресане. С Лола по цяла седмица, всеки ден по 3-4 часа сме ресали, подстригвали ... Трудно си е с голямо и космато куче. Преценихме, че ще можем да се грижим адекватно за по-малко куче вече. Голяма любов са ми иначе чернилките. Ако някой иска впечатляващо куче, с уравновесен характер и бързо поддаващо се на обучение да си вземе черен териер, няма да съжалява и за секунда. Любвеобилни, красиви иии големиии. Ще пусна снимка с нашата стопанка, но се абстрахирайте от петнистата ми мутра Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 20:31 от джуджанка

Общи условия

Активация на акаунт