Любители на кучета - 80

• 43 678
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
  • У Диспансера ...♥♥♥
Джудджанка, да ви е здрава и много да ви радва ❤

Не са кекави френчовците, ама ако гена им е болнав, естествено че и кучето ще е такова. И няма френчи по 20 кг, то просто не е такова, мъжките са 15-16 кг, това е стандарта на породата, няма и такива със стърчащи опашки, те също са от тия междусъседски развъждачи получени 😒
Тонка, до колкото знам тя не дава родословия на тези кученца, мисля само за синия цвят дава такива🤔 Имаше някакви спорове между нея и официалните развъдчици на породата ама не им знам историята, просто разбрах че тя не е регистриран такъв, но за алергии питай пак, че те са много разпространени да си подготвена.
Виждала съм нейните кучила и като пораснат после, изглеждат много добре, най-важното да ви е здравичко ❤
Ама с масата ще имате проблеми, те гледат много жално, майстори са в това и после ще го молиш да яде, никаква гранула няма да иска, нито консерва . Аз като минала по тоя път 😄

Тука много различни породи няма из нашия град, стандартните само, цвег шнауцер , визла, видях тук в темата за сефте и то на снимки .

# 526
  • София
Нарцисчева, всъщност тези френчита по 20 кг просто са дебели. Но наистина като гледам някои са по-едри и мощни от другите. Аз исках по-фино.  Grinning
Иначе жената дава родословие и за кафяво-бежовките кученца, на мен без родословие ми предложи бяло-черни и черно-кафяви, тип тигрови. Избрах втория вариант, че белите са склонни към алергии. Синият цвят е забранен за развъждане, не си спомням поради каква причина, но факт е, че са много красиви и са доста скъпи.

# 527
Стана ми интересно за сините френчита и проверих в кучешкия, копирам мнението направо
Цитат
Да , френски булдоци са , с дискфалифициращ цвят на косменната покривка .Могат да се родят от напълно нормални по окраска родители ,когато и двамата носят този дилютен ген "d " в генотипа си. Той е рецесивен на гена "D" ,който отговаря на нормалният черен цвят на носа , лапите , устните и козината.При французите трябва да има двe копия от гена DD .
Сините, лилави , с подпал ,кафяви или така наречения "черен дроб" французи не се допускат до разплод. Друг е въпроса , че има хора за които да развъждат такива цветове е доходоносен бизнес и целенасочено се стремят да ги получат ,предлагайки ги после като "екзотика" .
Честно казано, на мен също ми харесват сините.

# 528
  • Sofia
Добре дошла на сладката Ребека!  Heart Eyes
Много сладко се е мушнала под пейката, голямо момиче  hahaha

# 529
  • Sofia
Джуджанка, честито за малката муцунка, много да е здрава!

Тонка, ние сме с Форесто от 5м възраст, нямам никакви оплаквания. За сега съм доволна. Вярно че е скъпа, но пък е за 8 мес и като го сметнеш излиза по-евтино от капките.

Духче, Брит аз хич не я харесах. Козината стана като на клошар косата - суха, заплетена, нацъфтяла... А ветеринарката каза, че е много високо минерализирана и не я препоръчва. За това се отказахме от нея.

# 530
  • Sofia
Страхо пък само Brit прояде от всичките grain-free храни и съм доволна доста.  При него така стана козината + лош дъх от храна, в която имаше пшеница или царевица (2-3 различни вида храни), явно има някаква непоносимост... newsm78

# 531
  • София
неудобният факт е, че перфектната за едно куче храна несеотразява толкова добре на друго
можеш само да събереш мнения и записки за качествени храни и да пробваш да нацелиш вашата
аз се опитах да сменя на Акана и не ми се получи, а уж е качествена

# 532
И на мен много ми харесваха сините френчита,преди да прочета подробностите. Сега си ми харесват пак,но с тези 1000-2000 лв  за бебе,малко се изхвърлят.
ММ като ми е търсил подаръка умишлено е взел Енджи,защото е по-различна. 😃 Бяло с кафявичко наистина са редки,повечето са черно-бели или бели с черни петна.
Ето я,че скоро не съм я показвала:

# 533
  • София - Рим и обратно
Тука една събудена от дълбока дрямка дългокрака кифла, заради нахалството ми да ям череши безконтролно 😂:

# 534
  • София
И на мен много ми харесваха сините френчита,преди да прочета подробностите. Сега си ми харесват пак,но с тези 1000-2000 лв  за бебе,малко се изхвърлят.
Днес бяха пуснати снимка на две страхотни сини френчита с официално обявена цена 3500 лв.

Кафенце, много яка снимка.  Grinning

# 535

Днес бяха пуснати снимка на две страхотни сини френчита с официално обявена цена 3500 лв.

E, това е прекалено вече. Въпреки, че имам определено мнение за хората, наричащи кученца с някакво отклонение от "официалните" физически характеристики "породен отпадък", такава цена за синьо френчи е брутално изхвърляне.
Кафе, право е момичето да те гледа така възмутено. Как ще й прекъсваш дрямката, м?

# 536
  • У Диспансера ...♥♥♥
Това нищо не е , мерлето е по 5-6 000, то също е извън стандарта ма екзотика .
Аз след 5-6 години съм наумила още от сега за втори французин и много искам да е син, че и мен ми харесват много пък и на състезания няма да ходим 🙂
А моя калпазанин дърто магаре вече каква беля ми направи

Новите ми джапанки, изял всичко отгоре и сега не мога да си намеря същите
Инак свил ушаците виновно 🙈
Добре, че нищо не е глътнал, само дъвкал с кеф и то

# 537
  • София - Рим и обратно
Точно възмутена е 😂. Много е смешна, като й се спи, та две не вижда, обаче някой е отворил хладилника и.... няма как, трябва да стане и да се довлече, пък кой знае - може да намаже нещо, как да пропусне 😆😆

# 538
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кафенце, моя е същия ма не гледа възмутено ми направо си идва и почва едно скимтене, голямо просяче, това ябълки, череши, пъпеш, диня, ягоди, голям му е кеф да рупа 🍒

# 539
Новите ми джапанки, изял всичко отгоре и сега не мога да си намеря същите
Инак свил ушаците виновно 🙈
Добре, че нищо не е глътнал, само дъвкал с кеф и то

И при нас така. От 39 номер, дясната е вече 36...всеки ден по мъничко си гризка, а аз се надявах да отмине тази й страст след първата годинка. И стои и трепери, не посреща. Гузен негонен... Как да й се сърди човек?! Само я питаме "Защо?".

Общи условия

Активация на акаунт