Любители на кучета - 80

• 43 667
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
cutesmallcat, най- накрая се завърнахте със Страхо 🐾 уникален, както винаги ❤

Колко много френчита и други сладки муцунки- на човек му се иска да мачкааа и гушка, когато ги гледа 😘

Рея е много фотогенична, професионален модел 🐶😍🐾

‘Кафе с мед’, как си? Кая също е много ядосана, когато някой я събуди... особено, ако ще похапваме без нея 😄😄😄

Честито на джуджанка за прекрасната госпожица. Да е жива, здрава и много да ви радва 🍀

# 541
  • София
ох и моята така пристига, като отворя хладилника, с един сънен поглед
и се чува как се свлича от дивана, не слиза бодро

вие с каишка ли седите вътре
на мен все ми се струва, че и убива и я души и винаги махам

и ядем основно чорапи
на младини ги и гълтахме, сега само ги надъвкваме до неизползваемост

# 542
  • София - Рим и обратно
Не я махам, не личи да я убива, а и спря да се драпа, все едно е въшлясала - явно свикна. А и ми е много удобно, ако трябва да я дръпна за нещо, иначе трябва за ушите да я хващам 😁.
Точно се свлича още спяща, пристига и гледа въпросително, сяда пред мене, въздъхва и чака. Все едно “оф, какво пак ще ядеш, айде давай ако ще даваш, да ходя да си доспя”.

# 543
Това не е нищо,едни джапанки. Онзи ден нашата беше с нас на двора,тича,грухтя,но се появи съседското куче. То е злобничко и през мрежата ни лае много,а стопаните казаха ,че прескача и аз се притеснявам. Тя играе с него,но той я лае на злоба и я прибрах. След 10 мин влизам - тя изяла три чифта обувки на малката и подкарала моите маратонки. 😳😳😳 Това като бебе не го е правила,сега какво й стана не знам.

# 544
Нищо не дъвче слончето, само храна. И чат-пат се опитва да си изяде повода.
Не знам, гледан в катуна, пък една беля не е направил вкъщи. Макар че си има други кусури от поведенчески характер, в това отношение не мога да се оплача. Засега, де, че не се знае.

# 545
  • София
ахам, стъпва с предните лапи на земята и започва да се тегли напред
и задницата и тупва на пода
силно тупване си е, при нашите килограми

поводи ядохме няколко
на една приятелка обувките, а към моите никога не е посягала
за чорапите ясно
и списания
направо ги обожаваме
и брошури
и ролки стречфолио и тиксо
направо ги краде в работата и ги прави на нищо

# 546
  • Sofia
И моята много дъвче обувки и пантофи, но понеже и муцунката и зъбките са й много малки нищо не успява да изяде. На обувките никакви поражения не им нанася, само на едни джапанки от пяна си личат следи от зъби, но не са скъсани. И мини размера си има някои предимства.  Laughing

# 547
  • София
На мен ми е много притеснено относно правенето на бели, главно заради мъжа ми. Ако пострадат негови обувки, ще настъпи апокалипсис!
Когато имахме болонки, мъжката я бяхме взели на гости с нас и по едно време важно-важно вдигна крак и най-невъзмутимо препика чантата на една от гостенките, която имаше неблагоразумието да си я е оставила на пода. Ако можеше да се разтвори Земята...такъв срам брахме с майка ми и скоропостижно се изнесохме барабар с главния виновник.

# 548
  • У Диспансера ...♥♥♥
Anyyyone , може да е от яд, че си я прибрала 🤔
Моя заради това ми изяде джапанката, защото излязох, че имах работа и го оставих сам, иначе никога не пипа обувките . Те на моменти могат да бъдат много проклети 🐶

Тонка, колко срам ще береш 😄 Аз с моето прасенце колко пъти ми е идвала се разтвори земята, като беше по-малък го пусках в загражденията с другите, нося му вода той ходеше да проси от другите, все едно е сираче захвърлено там с един жален поглед 🙂
Или хората му се радват по пътя, той почва да ги лае, във входа също всички, които срещнем биват хубаво налати🙈

# 549
  • София
Нарцисчева, недей разбива илюзиите ми, че това е най-тихата откъм лаене порода. 😂

# 550
  • Sofia
Тонка, до куче си е според мен, не толкова до порода. Йоркитата се водят много шумна порода, а на моята гласът не й се чува с дни. Навън никога не се обажда, в къщи трябва някой съвсем нещо странно да прави пред вратата, за да джафне 1-2 пъти.
За белите - най-добрата защита е профилактиката. Прибираш обувките в шкаф, всичко ценно на високо. Че докато са малки или дребна порода не само беля ще направят, ами и е опасно ако изядат нещо неподходящо. И достатъчно играчки интересни за дъвкане. Нашата като има играчки не закача обувките. Като забравя да й оставя играчки тогава налита.

# 551
... А и ми е много удобно, ако трябва да я дръпна за нещо, иначе трябва за ушите да я хващам 😁. ...
Онзи ден,пуснат свободно, да го спася да не изяде някакво подхвърлено месо . Нашичкия се засилва да избяга с мръвка в устата. По надолнище . Да,ама моята засилка по-голяма и успях да го хвана за опашката. Убих му инерцията с цената на тътрене по задник ( моя) ,а той от изумление ахна и изплю месото.
Та не купирайте опашки,много полезни дръжки са в случай на нужда. Laughing

# 552
Anyyyone , може да е от яд, че си я прибрала 🤔

Може и да се е надъхала и да си го е изкарала на чехлите, Денис съм го забелязала, че мине ли в режим бой, му трябва време да се успокои, че става непоносим, дори за Моя-обожаваща-го-милост.

# 553
  • sf

Нейо: уф, голяма жега е!
Откакто Нейо е вкъщи всички станахме много по-прибрани, нищо важно не се оставя без надзор. 😂

# 554
donsita, горещо си е, Рекс лежи само на охлаждащата постелка, матрачето му си стои неизползвано тия дни.
Чета ви тук и се радвам на емоциите, свързани с очаквани кученца или с беличките на настоящите. Батьо ви Рексьо отдавна се е кротнал, никви бели, възпитан, възпитан та............аристократ не ми трябва. Mr. Green Ама той и като по-малък рядко правеше нещо, има поизядени чехли, маратонки, някой и друг кабел, отдавна беше. Simple Smile
Чудни снимки слагате! Heart Eyes bouquet

Общи условия

Активация на акаунт