Любители на кучета - 80

• 43 661
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Копирам линка за медальоните. Два съм поръчвала - едностранно гравираните пристигат с един ден по-бързо. Това, което на мен ми хареса е, че надписа може да е и на кирилица.
https://www.aliexpress.com/item/FLOWGOGO-Anti-lost-Stainless-Ste … .0.504f4c4dzOw5Df

Като влязохме в София първата ни работа беше да отидем при ветеринарите, за да купим хапче за външно обезпаразитяване /развъдчика ги пудри този път, защото е решил, че няма да използва повече пипети /правели сиви петна по козината/, а каишки след 8м. възраст/. Вече е нагласена отвсякъде и е решила, че тоалетната е стаята на малкия и ще и забраня да влиза там временно. Дара и купи бебешки шампоан и даже я изкъпа! Водихме Бека на гости на майка ми , котарака и изсъска, а тя като се разлая .... май няма да са приятели, а вчера така хубаво си игра с котките в Русе Sad

Прекрасни са всички муцуни! Дано са здрави и жизнерадостни дълги години!

# 556
И Бела не е правила кой знае какви бели, беше тръгнала да гризе мазилката, но иначе поразии по мебелите нямахме, а децата се научиха да си прибират нещата.Снощи обаче много ме ядоса, качила се на стола и оттам тършува по масата, така и се скарах, че си отиде на легълцето и не мръдна цяла вечер, даже като си лягах не дойде, а иначе е залепена за мен.ММ вика " ти толкова крещя, че то и аз не смея да мръдна от мястото",май и аз трябва да се науча да оправям масата веднага след хранене😁

# 557
Много ми е криво като му се карам, а Скъпия като почне, едва се удържам да не погна него. Хем знам, че е прав, а детето е магаре, хем ме напира да си защитя кучето. Трая си се, щото дебила си го прости на моменти.
Ей го каква я свърши като чу "Денис, дай усмивка"

На това не съм го учила.

# 558
  • Sofia
Само на моята зиморничава маймуна никога не й е топло. Тази вечер бяхме седнали за малко навън, на сянка и на течение. И хем в скута ми и започна да трепери по едно време. Joy Ама ме досрамя да я облека.
Момичета, някакви отзиви за храна N&D?

# 559
Не е лоша храна, но качеството не отговаря на цената.
Като я внесоха, покойното ми куче я одобри, а той беше много капризен. Така че е много овкусена.
Вносител е Самбс, те внасят и РК.

# 560
Нарцисчева,възможно е. Но тя си обича да дъвче всичко и без да е нарочно. Като сме вкъщи я дебна,че изяде на малката доста книжки от тия твърдите,играчки,а плюшките ги прави на нищо. 😂

# 561
  • София - Рим и обратно
И Кира мрази тиксо, прави го на нищо подобно😁. Като съвсем й стане скучно, почва хартии и салфетки, стаята става като чалга дискотека след буен купон... Иначе пантофи е яла само едни, чисто новички, нещо не ги одобри. Принципно не яде обувки, само ги носи за подарък, като някой се прибере, задължително.

# 562
Страхотни снимки сте наредили в темата Heart Eyes Всички муцуни са само за гушкане и мачкане!
При нас нищо ново с магарето. Бели е правил само докато смени зъбките и то някакви си чехли и сандали.. ама пък станахме всички едни прибрани. Имаше афинитет и към кабелите, ама ги пръсках с някакъв отблъскващ спрей и се отказа от тях. Други бели не е правил. А сега у дома само спи.
Айде да го изтипосам и с него със скорошна снимка:

# 563
  • Варна
Ние вече сме горди собственици на Цверг шануцера Ребека! В Русе преспахме в едни приятели с много котки и две големи кучета /уникален черен териер и едно спасено животинче/. В домашна среда свиква много бързо, но на вън трепери като лист. Само нападаше купичките на котките, яде колкото и дадеш или колкото успее да си изпроси. Дъщеря ми сияе от щастие и ревнува като отиде при някой друг. Големи драми ще са със сина ни. В момента сме на разходка в Крайдунавската градина и вече ни следва по петите ❤
Страхотна е малката Ребека! Много се радвам, че виждам шнауцерче в темата. И по този повод, утре в София Ринг Мол ще има изложба на шнауцер клуба, ние с Дара пътуваме днес натам.
Запазила съм си хотел близо до Боянска Църква, можете ли да ме посъветвате сравнително наблизо дали има заградена кучешка поляна, или да обикалям по улиците?

# 564
Направо ви се радвам на белите, помните ли аз как се жалвах? Диван(целия съсипан поетапно), холна маса, шкаф( новичък за ТВ), възглавници, избухнали кофи за боклук, 2 куч. легла, прага на входната врата, зарядни, слушалки, адидаски и все кабели, като капака беше кабелът на хладилника Simple Smile
И сега за наша и нейна безопасност, от както съм взела клетката успя да скъса само 1 чаршаф, който и беше постлан над клетката и явно и е било интересно да го прави на конфети.
Та, топлите ми сърцето със спомени, как съм си късала косите не ви е ясно, няма как да си ме представите даже..

# 565
  • София
Ние вече сме горди собственици на Цверг шануцера Ребека! В Русе преспахме в едни приятели с много котки и две големи кучета /уникален черен териер и едно спасено животинче/. В домашна среда свиква много бързо, но на вън трепери като лист. Само нападаше купичките на котките, яде колкото и дадеш или колкото успее да си изпроси. Дъщеря ми сияе от щастие и ревнува като отиде при някой друг. Големи драми ще са със сина ни. В момента сме на разходка в Крайдунавската градина и вече ни следва по петите ❤
Страхотна е малката Ребека! Много се радвам, че виждам шнауцерче в темата. И по този повод, утре в София Ринг Мол ще има изложба на шнауцер клуба, ние с Дара пътуваме днес натам.
Запазила съм си хотел близо до Боянска Църква, можете ли да ме посъветвате сравнително наблизо дали има заградена кучешка поляна, или да обикалям по улиците?

Утре и ние ще дойдем, за да видим братчетата и да се запознаем с техните собственици. Вашия шнауцер от коя големина е?

# 566
  • Варна
Цвергшнауцер женска,  черна. 

# 567
  • София
Супер! Ще се запознаем утре. Предполагам, че ще ни познаете по лилавия нашийник и дребния звяр.
Само мен лае тази „гад” и само мен не ме ближе. Не ме отразява въобще. Дъщеря ми и е майка и като влизам в тяхната стая надига глас, а дъщеря ми се залива от смях. Не ме харесвало животното и я пазела от Злото /т.е. мен/ Joy

# 568
Само на моята зиморничава маймуна никога не й е топло. Тази вечер бяхме седнали за малко навън, на сянка и на течение. И хем в скута ми и започна да трепери по едно време. Joy Ама ме досрамя да я облека.

Нашия така трепереше и се оказа, че не му е студено а чернодробните му показатели са повишени.
За да се отхвърли заболяване пускахме щитовидни изследвания, кръв, изследвания за черен дроб, панкреас и жлъчка. Заболяването на всеки от тези органи може да проличи само от това, че кучето трепери без причина, при запазено общо състояние и без промяна в държанието.
Кучето ни е Йорки

# 569
  • под тепетата
Джуджанка, голяма сладурка сте си взели! Да ви е здравичка и послушна Ребека!
 Трапезица, представих си картинката - летящите уши на Киро и ти лепната за опашката му  Joy
 Ние утре сме на кучешко гости. Повече няма да издавам, а като се върнем и има читави снимки , ще показвам. Ози е в комадировка с дядо си. Той пък  се оплаква , че колегите му  много го  глезят  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт