Любители на кучета - 80

• 42 974
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Мииии, де да знам
от една страна не ми се вярва много
имах преди немска овчарка, ядеше си кокали на общо основание, пръчки дъвчеше на воля и имаше зъби като младо куче, даже на 13 години
малко беше глуъ и кьорава, ама със зъбите проблем нямаше
може би е от значение какво дъвче и как
и ме наведе на мисълта да и следя зъбите, за всеки случай

# 616
  • Sofia
Текстилът им е много удобен за дъвчене, хич не е странно. Моята още като съвсем бебе открадна една хавлиена кърпа, която така и не можах да й взема и й я подарих. До ден днешен си я разнася и си я дъвче, още не я е скъсала. Което не й пречи да краде и чорапи, разбира се. Не стига дето пералнята ги "яде", каквото остане кучето му вижда сметката.  Joy
Иначе играчки за дъвчене тези двете са й любими:
http://www.zooland-varna.com/camon-%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%BA%D0%B … -4-5-%D1%81%D0%BC

http://petshop.bg/index.php?route=product/product&path=179&a … p;product_id=1052

Тези втората уж почиствала зъбите. Като бебе и въже дъвчеше доста, но отдавна не му обръща внимание.

# 617
  • София
Момичета, имам въпрос към живеещите в София (аз и в една друга тема писах, но не знам доколко е посещавана). Можете ли да ми препоръчате ветеринарна клиника в района на кварталите Дружба, Гео Милев, Младост...
Ето и още няколко снимчици на малкия ни звяр.  Heart Eyes
Скрит текст:

Днес навършва един месец!

# 618
  • Sofia
Леле, леле, колко е важен!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Голям бонбон! Simple Smile

За клиника в тези квартали не мога да препоръчам, за съжаление, доста съм далече...

# 619
  • sf
Много е готин 😍
Аз водих Нейо в "Свети Георги" в Редута. Виж ги в гугъл, ако искаш. Бях доволна, но не ми беше удобна за стигане пеша и се преместихме.

# 620
  • София
в Дружба ходя в Сити Джънгъл, стават
не са ме връщали и като ида в последния момент, малко са цифромани, ама то навсякъде е така

# 621
  • София
Донсита, до Редута нямам удобен транспорт. Нали гледам да не разчитам на мъжа ми относно кучето. Ако е спешно, винаги мога с такси, но иначе търся удобен градски транспорт.
Посс, сега ще ги видя тези Сити Джънгъл.  Peace

# 622
  • София
Тонка, не знам дали ще ви е удобно, но препоръчвам Добро хрумване - изток.

# 623
  • София - Рим и обратно
За изтъркването на емайла, не съм много сигурна. Аз ако не й давам от време на време кожвн кокал да подъвче, тя ще си навакса навън с прътове, шишарки и пръчки, които дъвче и плюе със скоростта на машина за талаш. Това май повече търка емайла... Иска си гризане, те имат нужда от това.

# 624
  • София
а баш
все едно отглеждам термит
влачи отвсякъде пръчки, дъски, клони и ги джвака докато не остане нищо от тях
в къщи си джвака гумения свиркащ хипопотам, една топка гумена,една от въже и кафееното дърво
ходи, вади си ги от кошницата сиграчки, носи си ги в леглото или на дивана и джвака
вечер прибирам, че се спъвам в тях, тя до сутринта е извлекла няколко наново

# 625
И нашата е така,въпреки,че е на 9 години.
Обича си кокали.
Покрай великден и даваме цяла варена агнешка глава и това е истински пир за нея.Не остава нищичко,голямо гризане пада.
Сега,откакто намалихме даването на кокали,все намира навън някой ужасен смрадлив кокал,дето нито го знам от какво е ,нито колко е седял там Sad
И няма хващане.
А как се справяте със зъбния камък?"лакомствата" за това помагат до един момент.Ние сме и взели четка и паста,но няма такава борба,хич не се дава да и мием зъбите.

# 626
  • София - Рим и обратно
Ние честичко мием зъбите, поради честичко ядене на смрадливи деликатеси навън Grin.... Обаче ползвам една детска четка с нейната паста,защото тая за пръст ми е много неудобна - тя инстинктивно дъвче и ми смазва пръстите.
Аз се отказах от истинските кокали - неминуемо се подрисква на другия ден. Ама не рядко, а сухи едни такива, но много на често и даже вкъщи се изпуска. Само след кокал го прави.

# 627
  • София
да, същото го има и при нас
все едно разстройство, ама много сухо
обаче често
но ние ядем кокал на две седмици веднъж и то джолан, предимно го джвака и плюнчи, не че не го изяжда накрая де

# 628
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да е много здрав Страхо и още дълги години да вее ушаци ❤
Тонка, той и ушичките вдигнал, браво, браво, моя ги вдигна след втория месец .
Рядко са толкова влюбени 😄

За пишкане и акане голям зор беше при нас, на памперса мн рядко вършеше работата, а дивана и спалнята дето се изпускаше няма да ги споменавам, ама мина и замина .
Ни лакомства помагаха, нито браво, абе нищо, бях се отчаяла направо 🙂
След 8-9 месец не е правил никакви бели в къщи, стиска винаги колкото и да се забавим .

# 629
Красота неземна са тези визльовци! Само мога да си представям какво щипане на бузи е имало Joy

Днес на сутрешната разходка се изпишка веднъж. Голяма радост беше. Навън обаче трепери от страх. Като види човек и хуква след него да го души, кучетата хем ги лае, хем скимти. Явно още е ошашавена. Инструктирала съм детето какво и как да прави. На моменти и е много досадно, но аз го очаквах и поемам всички разходки, които мога.

Да ви кажа от Джъбмо да не купувате кучешки топки- с едно ръфане и беше скъсана. Продължавам да издирвам телешки копита. Били много добри за кученца, които сменят зъби. Много е странно, че Бека предпочита да дъвче текстил. Навън и тревичките да много интересни за дъвчене. Препоръчайте ми, ако не намеря копито какво да взема за дъвчене при смяна на зъби!

Аз съм взимала копито веднъж, мислейки си че е от пресована кожа, просто оформено по този начин. Като взе да го дъвче обаче си мирише много сериозно, тогава чак се усъмних че това е истинско копито. На куч много му хареса, обаче миризмата е нетърпима (имай го предвид),  след второто даване не издържах и изхвърлих остатъка.

ЧРД на Страхо! Birthday

Общи условия

Активация на акаунт