Любители на кучета - 80

• 42 966
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
В Зооплюс има телешки копита.
Тонка, много е готин ушаткото. При вас ли е вече? За съжаление, единствения ветеринар, който мога да препоръчам като много добър, че и беше в Младост, замина за Англия преди няколко години, а другите, които се настаниха в близост, хич не бих ги препоръчала.
Пробвала съм го Денис с тия пресовани кокали, няма, братче. Без зъбен камък е, щеше ми се за превенция, ама имам чувството, че него просто го мързи да дъвче. Истински, обаче, яде.
А проблема с боклуците и последвалия лош дъх от изядено нещо навън, предпочетох да го реша с отучване от навика да яде от кофи и каквото там види по пътя. Исках да се научи и да яде само вкъщи, че нали има хубави хора, хвърлящи отрови, та ме е страх. Ама и ако се наложи все пак някой ден да мия зъбите, не знам... Ръцете си ми трябват.

# 631
  • София
Seerose, още цял месец докато си го вземем. Мъка!
Когато си го приберим, ще ви го представя официално барабар с трите му имена. Blush

# 632
  • София
На мен телешките копита ми ги препоръчаха, защото не смърдят, а почиствали зъбен камък и лош дъх перфектно. Предупредиха ме, че лсвинските уши смърдяли нечовешки. Поръчала съм в местния зоомагазин две копита, ако ми намерят ще ги пробваме. Казаха ми, че за смяна на зъби също са много подходящи, защото клатещите се зъби падали от раз, а породата се слави с трудно падащи зъби и растящи на два реда. Искам да си ги спестя тези работи.

Днес има две попадения на памперса и безброй наоколо де, ама пак е някакво начало. Не ще да ходи на повод и туй то. Забравила съм какво е да имаш куче бебе Grinning

Тонка, голям ушатко! Още малко и ще е у вас! Ние от средата на януари до края на май чакахме. Първо да разберем дали майката е бременнабременна, после да роди, после да пораснат бебетата... чак ни се подиграваха с чакането ни. Като Лада през комунизма сме я чакали Бека JoyJoyJoy

# 633
  • София
Ей Страхо, ЧРД, да си жив и здрав и цялото му семейство също Heart

Който каже че телешко копито не смърди хич не е познал. Нашето си го "открадна" в Стефанови и така се обзаведохме. Не издържах и скоро го метнах, то мърша, смрааад...знам ли може да има и по малко миризливи.

# 634
  • под тепетата
labrex, един самолет от тез малките не мож ги побра! Доста бяха дребосъците, а пък баща им е солиден мъж  Grinning
 Поне ги пробвахме за реакция при гръмотевици - само баща им гледаше да си намери скрито местенце под масата  Joy Малчовците въобще не ги отразиха и продължиха с търчането и хапането на уши.
 Иначе и у нас редовно прибирам разпръснатите по пода  играчки на Ози  - и гумени, и текстилни и периодично изхвърлям по някоя. Имаме кокал на Конг - няма мърдане туй чудо! Иначе едно към едно като Кира - пръчки, шишарки, рециклираме всичко !
 Джуджанка, Ози като пишка гледа дали му приготвяме наградата и понякога пуска 2 капки, но си я търси, маймуната!

# 635
  • София - Рим и обратно
Лада през комунизма, точно 😂😂
Не знам, копитата, обаче има едни кожени кокали пълнени с шкембе... е, тва каква смрад ееее... Обаче Кира умира за тях, на килим се просва като ги види и трепери чак 🤣. Трудно се намират, ама като видя й вземам. Домашните ще ме изгонят някой път, смърдяло им.

# 636
..
Аз се отказах от истинските кокали - неминуемо се подрисква на другия ден. Ама не рядко, а сухи едни такива, но много на често и даже вкъщи се изпуска. Само след кокал го прави.

Не й го причинявай.Сравнението за червата е,все едно яде пясък Sad

# 637
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз кокали не давам, един път дадох свински и нещо се стреснах и казах от тогава, никакви вече.
Взимам му пръчки дентални и това си ръба, а играчки много обича тия въжета да гризе , докато не ги разплете не спира 🐶
Ще му взема и от това денталното, което е като гума може и него да хареса, а тенис топките какво ги прави, откача с тях 🙂

# 638
  • София
на Конг са най-здравите играчки по принцип
а суровите кокали не миришат толкова
въпреки това и ги давам само в цеха, да не ми омазва къщата, в това отношение съм на далавера
сега съм и взела да добавя към порциите шкембе телешко, дано е щастлива

тази разфасовка ще съдържа телешка кайма, намерих намалено месо,
 шпроти,
пилчешки сърца,
телешко шкембе,
карфиол, чушка, морков, магданоз и замразени червени боровинки,
като и сервирам хвърлям отгоре едно яйце, две големи лъжици кисело мляко, малко зехтин и салата микс разни бейбиспанаци, руколи и не знам още какво има

оня ден бях купила и и хвърлих малко вътре и представи си, взе че я изяде

така себе си не храня

# 639
  • Sofia
Внимавайте с тенис топките, че късат парчета от тях и ги гълтат. Само под наблюдение. Аз изобщо кухи топки не давам, страх ме е . Моята парче от тенис топка не може да откъсне, но им къса влакната отвън и ги гълта.  ooooh!
Да се похвалим - крачето като че ли е по-добре. Направихме 20 магнита, пие хондропротектор и вчера като че ли по-малко куцаше. Още си покуцва, но по-малко от преди. Дано се оправи съвсем.  Praynig

# 640
  • София
Днес имаме две попадения навън и от двата вида по един. Свършва работата и се обръща да иска награда. Голяма е смешка. Вчера игра с един кокер на 8м. Тъпото е, че имаше деца, които ритаха кучетата и не им позволиха да се наиграят на воля.
Купих от каучуковите топки, които подскачат и пресован кокал, докато чакаме копитото 😂
Вчера и памперса ползвала два пъти и подскачала от радост, че дъщеря ми и казвала браво!

# 641
  • sf
Как така ритат кучетата?
Ще ми ритне кучето, ама такъв шамар ще му обърша, а после и на майка му.

# 642
  • София
Бяха малки и таткото им се разкрещя, а и аз също, но в крайна сметка я гушнахме и тръгнахме.

# 643
Кучето ми не смеят да ми го доближат, ама ако беше някой по-дребен, а са ми го ритнали, а съм постъпила баш като donsita.  Ама то тая работа винаги от родителите идва, просто не вярвам, че има дете, на което ей така, отвътре ще му дойде да проявява насилие, независимо към животни или към други деца.
Вчера тоя моя реши на цяла глутница да се репчи. Не тръгнаха да го бият и те, бяха и с едни циганки, тях слава богу, ги слушат, помолих ги да ги задържат за 2-3 минути, докато го изнеса, ама ми скъси живота с 10 години това диване.

# 644
  • Sofia
Как така ритат кучетата?
Ще ми ритне кучето, ама такъв шамар ще му обърша, а после и на майка му.

+100
Веднъж вече съм дърпала уши в градинката пред нас.... Отдалече ме заобикаля идиотчето сега  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт