Любители на кучета - 80

• 44 270
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
Тая сладка миниатюрка така ме разнежва....... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 256
  • под тепетата
Колко ли трябва да е голяма пантофката на принцеса Кая  newsm78
 Sivi, хем вдъхва респект Макс, хем спокойствие!
labrex, да удариш две -три бацки на бат Рекс от нас  Party
 На 26 и 27 май пак има изложба в Първомай. Миналата година бяхме  единия ден на стадиона, за да гледаме аджилити, а на другия ден на центъра на града, за да видим различните групи кучета и конкурсите. Организацията беше много добра, а и имаше благотворителна насоченост.
  https://www.bnt.bg/bg/a/kampaniya-zaedno-v-zhivota

# 257
Chihuahuas Mom, да ви е жива и здрава рожденничката.

Идвам да ви споделя една фотосесия, която не мога да повярвам, че се случи. Буквално няколко минути седяхме и не можехме да повярваме на очите си. На дебила жена му сви сармите Laughing

# 258
Sivi, Макс е прекрасен- толкова умен и благороден поглед има 😍

labrex, ❤

bilqna_69, Кая е цели 1950 грама, а с големината на лапите е забавно, когато започнем да режем и пилим ноктите, но тя след прибирането на клещичките заспива 😊

Seerose., Кая има рожден ден на 23.06.2018, сега избирам снимки за колаж и не се сдържах Simple Smile Девойката е хубава, как да не умили твоето зверче 😉

# 259
Всички са страхотни , да са ни живи и здравички, имам обаче едно питане- вече 3м. давам Нексгард спектра, има и противопаразитна каишка, до сега не сме имали пробив, но ние общо взето ходим на такива места , които са третирани уж против паразит, да продължавам ли с Нексгарда или излишно я натоварвам с химии!?

# 260
Аз давам по следната схема:  
За вътрешно обезпаразитяване- пролет, лято, есен - 2 поредни месеца Ендектовет (който е само за дирофилария), на третия Диронет (за глисти, тении, дироф.), и така ги редувам, зимата - Бихелдон (за глисти, тении) на около 2-3 месеца веднъж
За външно обезпаразитяване- Фиприст пипети, но се закачаха кърлежи тази пролет и последния път мъжа ми купил някакво хапче за вътрешна употреба (към 25 лв за 10 кг куче) и от тогава не съм намирала кърлежи (може и късмет да е), но не си спомням как се казваше хапчето (но не е комбиниран препарат, а само за външни паразити). Когато вземем пак ще го напиша.

Всички са страхотни , да са ни живи и здравички, имам обаче едно питане- вече 3м. давам Нексгард спектра, има и противопаразитна каишка, до сега не сме имали пробив, но ние общо взето ходим на такива места , които са третирани уж против паразит, да продължавам ли с Нексгарда или излишно я натоварвам с химии!?
Има ли действие за тении това което даваш? От това инфо, което е в нета за този продукт ми се струва, че няма.

Последна редакция: ср, 16 май 2018, 08:50 от Arizona

# 261
  • София
str8, идеята на нексгард спектра е, че предпазва от Дирофилария
съответно и действа за част от вътрешните паразити
противопаразитните каишки не предпазват всичките от комари
може да махнеш каишката и да продължиш с Нексгард спектра или да намериш друга схема
ние ходим на бълхливи и кърлежливи места и имам каишка някакава билкова, ползвам нея, но не я държа непрекъснато, защото като се заиграе с други кучета я губи
хапчета за вътрешно давам на 3 месеца лятото и на 2 зимата
щяха да са и по-нарядо, ама нали я храня със сурово месо....

бебешки Рея

с дядо си пенсионера кот, няколко месеца предида почине, милия
почти един размер са

# 262
Ако беше до мен, нищо нямаше да сложа на Рекс, никаква химия, ама не става. За пръв път започна с тоя сърбеж венага след слагане на фронтлайн комбо, все едно пламна целият. Може да е съвпадение, не знам, до тогава слагах фронтлайн и нямаше проблем. По съвет на вета минахме на Адвантикс, с него пък съвсем никакъв проблем няма вече години наред. Е, пробиви се получават от време на време с кърлежи, но рядко.
За bravecto изобщо не съм се засилила да го давам, просто питах, защото тая вечер научих за препарата. Исках да прочета отзиви. За апоквел поне пишат, че няма вредни странични ефекти, дано е така. Peace

Sivi, чудна чудесия, красавец! Heart Eyes bouquet

При нас фронталйн не помага изобщо.Може би има значение,че имаме доооста гъста козина и ходим по много тревисти места.
Проблема си решихме с една скъпичка,но ефективна каишка,не помня за съжаление каква беше марката(около 50 лв струва).Издържа и на честите влизания на Тара в реката.Минус и е,че отделя една остра и гадна миризма,която си се усеща ,ако не в цялата къща,то със сигурност в стаята,в която се намира кучето Sad
За цяло лято може и да се забият 2-3 кърлежа,но нищо друго не ни действа по-добре.

# 263
  • под тепетата
Vervam, мисля, че за Килтикс говориш. И аз съм доволна от нея за предишния кучо. Понякога с комбинация пудра Тапилан, но май я спряха от производство.    Ози засега е с Фиприст,  налазват го, но не съм открила забит.

# 264
Еха, изпуснала съм новата тема. Записвам се и аз. Междувременно Рейн расте стремглаво

# 265
  • София
Ах, тези прекрасни уши! Колкото кучето са големи Simple Smile
Нашите ветеринари препоръчаха Foresto като каишка, издържаща мокрене/плуване на кучето. Другите трябва да се свалят. Разликата м/у Foresto и Scalibor беше около 30лв. в полза на Scalibor, а с Killtix разликата беше още по-голяма.

# 266
Хахаха, да,заешки ушета, уж ще ги израсне, ама кой знае, имайки предвид, че си нямаме идея точно между какво е микс.. Сега расте като комар.. Едни дъъълги краци, пък слабичък..

# 267
  • София
Всички кучета минават през такъв период - дълги краци, големи ушаци, тяло и глава - бебешки Simple Smile

# 268
Ех, че е сУриозен и съсредоточен тоя Рейн! Сладурче! Heart Eyes bouquet
Рея и котьо явно са били добри дружки, жалко, че не живеят дълго четирикраките ни приятелчета. Heart Eyes bouquet
Seerose, така са жените, колкото и да се ежат мъжете, все се намира как да им свиеш сА/Ърмите! newsm78 Simple Smile bouquet

Всички кучета минават през такъв период - дълги краци, големи ушаци, тяло и глава - бебешки Simple Smile

Рекс беше много смешен в тоя период, като сърничка - дълги крачета, един елегантен, гледам аз другите лабчовци все едни ячки и набити, а моят - манекен същи. Е, сега вече прилича на другите! Simple Smile

# 269
Аз точно това мислех за Енджи,че е много смешна. Едричка,тежичка,а главичката й малка,само на ушаци. 😃 Все ми се струва,че яде много и ще стане по-голяма от колкото ми се иска на мене,ама да ми е здравичка,така или иначе не е изложбена.

Общи условия

Активация на акаунт