Любители на кучета - 80

• 44 232
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
...

Имам едно съмнение, че е от ампулка на врата за обезпаразитяване. ...

Моя приятелка,педиатър,ми е казвала за случаи на токсични хепатити на деца от машинките с течности/таблетки против комари на Райд. По тази логика не е невъзможно да е от пипетата при кучето. Колкото и да се натрупва преимуществено в мастната тъкан,препаратът циркулира и в кръвта.

# 436
Обещаните снимки Simple Smile

Скрит текст:

# 437
Мисля, че току-що се влюбих. Heart
Тия дни покрай кралската сватба разбрах, че кралицата е имала над 30 коргита някога. Искрено й завиждам. Не са "моята" порода, но 30 кучета са си 30 кучета.

# 438
  • под тепетата
Ееее, ми готин си ми е Стъки  Joy Я, как препуска като конче!

Seerose., на живо са много сладки коргитата, ама и цената им си я бива  Rolling Eyes Кралска му работа !

# 439
Хахаха. Не, това дето препуска е Лишко. Него ще го остави съседа да си го гледа. Стъки е като зайче с тези клепнали уши, много ме кефи.

# 440
  • под тепетата
А, моля, моля ! И Стъки препуска след Лишко  Mr. Green

# 441
Тия дни пак срещнахме безушатата, за съжаление бая далеч от вкъщи и не бяхме с Денис. Веднага дойде при мен и започна да ми се радва, взехме й храна, изяде я и драсна някъде.
Слончето става все по-набито, загледах го тия дни, поне едни 5 кила отгоре е, особено се усеща, когато скочи да ми се радва. Физиономията му става все по-нафукана (наглярската усмивка от снимката е почти постоянното му изражение), чак изглежда като кучешкият вариант на отворкото на класа. Няма да го излагам, като го издам, че 2 дни само ме дебнеше да го лигавя, чеша, галя и гушкам. Така де, той пич ли е или мамин лигльо?!

# 442
  • София
Момичета, на седмото небе съм! Днес получих снимка на нашето момченце. За голямо съжаление братчето му е починало, така че това си е твърдо нашето бебе. Няма да му издавам имената, нека да си го вземем и тогава. Засега ще си стои при мама, ще се храни и расте. Другата събота ще отидем да си го погалим и да оставим капаро.

Вчера не издържах и направих първите покупки - 2 купички, 3 играчки, нагръдник и повод. От зооплюс ми предстои една по-голяма поръчка, но ще е в края на юни.

# 443
  • sf
Тонка, честито!
Слончето на seerose е страхотно, чак на мен ми се иска да го нагушкам.
Ето един лигльо и от мен

# 444
  • под тепетата
Леле, ма той верно двойник на сивиния Макс!
Тонка, имаш си шепичка щастие   : Laughing
Дон сита, май те полват за възглавничка  Wink

# 445
Аз вчера работя по неволя, мъж ми праща такива снимки..

навместо да я разходи..

# 446
  • София
Здравейте!

На Киви шева от кастрацията изглежда странен за мен.

Е ли е нормално да е такъв?

# 447
Здравейте!

На Киви шева от кастрацията изглежда странен за мен.

Колко време мина?

# 448
  • София
4 седмици има със сигурност

# 449
  • DE
The Joykiller и при моята беше така.
Там където почва и завършва шева кожата е малко повече завита и беше дълго червено.
Не си спомням вече колко е било, но със сигурност доста дълго се виждаше.

Ние набарахме на поляната едно 6 месечно лабрадорче и играта започна.
Не бе хапане, блъскане, ритане, търкаляне-някво лудо и грубиян като моето, та си паснаха.

Общи условия

Активация на акаунт