Отговори
# 30
  • София

Не се хващай като удавник за сламка. Не си поставяй цели и срокове. Просто... изживей го - и ще си покаже дали се получава.

# 31
Какво да изживее, след като той не може да си намери приятелка... Grinning

# 32
1. Не се дръжте сякаш сте жертва на проваленият Ви брак, на лошото Ви детство или на някоя болест.

2. Не говорете твърде много за предишните си връзки. Може без да искате да издадете информация за себе си, която не е подходяща за първа среща. А и това е минало. Покажете позитивно отношение към живота и желание за нови неща.

3. Не бъдете отворена книга. Оставете интимните си мисли за периода, в който вече сте изградили доверие помежду си.

4. Не прекалявайте с алкохола. Понякога, уж за да намали напрежението, човек пийва повече, отколкото е необходимо, а непознат не бива да ви вижда в подобна нестабилна ситуация.

5. Увлечени в ежедневието си, гледайте да не одумвате хората около вас, за да не ви вземат за клюкари. Обсъждайте неангажиращи теми, спорт, изкуство, свободно време...

6. Внимавайте да не задавате и твърде много въпроси. Ще изглеждате прекалено любопитни и неделикатни.

7. Не говорете за доходите си. Ако искате човекът срещу вас да усети вашата стойност и истинска същност и да намери привлекателност в тях, няма нужда да разправяте колко изкарвате.

8. Не се хвалете с децата си. Ако нещата потръгнат, бъдещата ви половинка ще се запознае с тях и сам/а ще ги оцени.

9. Не се отпускайте да разказвате за сексуалните си отношения с предишни. Първата среща не е подходяща за подобни разговори.

10. Не се оплаквайте. Не мрънкайте, че се чувствате нещастни или самотни. Това си е между вас и приятелите ви. Може да изглежда така, сякаш сте отчаяни или търсещи връзка с погрешни подбуди.

11. Не разказвайте за диетите, които спазвате. Не говорете и за проблемите по барове и дискотеки, които сте имали Simple Smile.

12.  Не се правете на супер забавен, нито на твърде сериозен, бъдете по средата.

13. Постарайте се за външния си вид. Може да сте по дънки и тениска, но ако отделите специално внимание на прическата и я превърнете в акцент, пак ще предизвикате одобрение.
14. Бъдете мили и учтиви. Нищо не убива срещата по-бързо от арогантността. Ако искате някой да бъде любезен с вас, отвърнете му със същото. Просто отговаряйте спокойно и добронамерено.

15. Искате ли да убедите човека до вас, че сте един за друг? Тогава дублирайте внимателно, разбира се, мимиките, позата на тялото му, на главата. Говорете му със същия тон и ритъм.

16. Бъдете честни. Не използвайте малки лъжи, за да се представите като по-вълнуващи, отколкото сте. Но все пак гледайте да има и мистерия, ако желаете втора среща.

17. Задавайте позитивни въпроси - "Какво те прави щастлив/а?", "Какво харесваш на работата си?", "Кои са важните неща в живота ти?".

18. Изслушвайте. Не прекъсвайте, задавайте допълнителни въпроси. Това ще покаже две неща: че внимавате и сте заинтересовани в разговора. Слушането и говоренето ви трябва да бъде в съотношение 50 на 50.

19. Оставете езика на тялото ви да говори - усмихвайте се, правете контакт очи в очи. Ако наистина се харесвате, то ще се случи несъзнателно.

20. Попитайте за втора среща. Ако се харесвате, не се срамувайте. "Прекарах си супер и искам да те видя отново", кажете го без страх. Ако ви откажат -голяма работа... Но ако усещате искрата, вероятно това е така и за другия. Всичко е любов, но и химия!

# 33
Точките имат резон. Като се замисля, мрънкачи, хора с багаж и лепки никой не харесва Simple Smile Само за тениската и дънките не съм съгласна - аз като ида така на първа среща, ме посрещат с език до земята Grinning и без прическа-акцент.

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 13:39 от Анонимен

# 34
ХабибитУ, не му обръщай внимание на Арайвъла... хейтър с хейтър!!! Laughing

Значи ако се чудиш как да се държиш на първа среща и се осланяш на това, което си прочел някъде и копнал тук... зАбрави. Всеки трябва да бъде себе си!

ПП... Гледайте сега как аз ш'съм хейтър нумбар ту

# 35
  • UK
От няколко страници няма отговори по темата, само чат. (!)

Очаквам приятелство и сходни интереси. Само не знам как ще я започна тая връзка, нямам много свободно време. Вероятно онлайн ще търся, колегите ми така си намират.
Разкарах Го защото все се разминавахме в живота. Работа, учене, планове за бъдещето. Прецених, че е загуба на време и за двама ни, а и сме в различни фази, той каквото е постигнал, аз още не съм и обратното.

# 36
При мен е класиката - заради друга. Лъскава мадама, зрелия плод е по-примамлив от зеления.
Не смятам, че с нещо й отстъпвам. Но в неговите очи - да.
Глупавото е, че се държа и се държи с мен, сякаш съм непозната. А уж ме уважавал, ценил като човек, пък. А преди това ме изкара каква ли не. Учудвам се на себе си, че се овладях да не отвърна на обидите. Дано не се върне да ми реве и да иска да се събираме. Тогава ще е страшен цирк.
Рева, още ми е гадно. Преди няколко дни все пак се случи. Обидена съм и в шок.
Ще се оправя, знам го. За съжаление, излизам и излизах повече мъж в ситуациите(и не само тия, но и по принцип). Казвам за съжаление, защото е тъжно да си по-мъж от мъжете.

Очаквам да намеря опора, стабилност, подкрепа, страст и вдъхновение. И не на последно място, а може би най-важното - обич и уважение.

# 37
Очаквам да намеря опора, стабилност, подкрепа, страст и вдъхновение. И не на последно място, а може би най-важното - обич и уважение.
Има го, само си отвори очите, за да го видиш.

# 38
РедХотЧили, и при мен така се случи. Рев и тръшкане от негова страна, че не знаеше коя да избере. 💩 Виновни бяха тези, които му дадохме да избира..
Ще ти мине. Бъди сигурна. И аз го знаех и само се молех по-бързо да става. Но отнема време. Само от теб зависи колко дълго ще е то. Не поглеждай назад. Правиш ли го, става по-бавно...Успех!

# 39

Дамата има предвид чувства, които се изпитват и усещат. Отворените Очи Виждат материални неща като къща кола, визия на мъж. Нека сме точни.

# 40
Така, като гледам, май цял живот очакваш и затова така ...
Ти какво даваш?

# 41

Дамата има предвид чувства, които се изпитват и усещат. Отворените Очи Виждат материални неща като къща кола, визия на мъж. Нека сме точни.
Ние сме точни, но ти не си. Знаем, че ти само за това мислиш, но не знаехме, че не можеш да четеш между редовете, а това никак не е добре за имиджа ти в бгмама. Още ли не си напуснал този форум? Ако въпреки всичко решиш да останеш, ще потвърдиш още едно твое лошо качество - че си и дебелокож. С всяко твое изречение ти пада реномето. Спри да пишеш, след като не можеш и нямаш какво да споделиш, по-добре чети и се учи от бгмамите, има какво да научиш! Всъщност имаш ли завършен 8-ми клас и ако "да", то с какъв успех?

# 42

Виж прочети " Има го, само си отвори очите, за да го видиш." Ти си го писал това. Кратко, просто и без много яснота какво се опитваш да кажеш. Искаш хората да влагат усилие и да размишляват над думите Ти ли?  Ясно е, че дамата към която писа е сгрешила. Но е грубо да и натякваш. Все пак ти си непознат и неизвестен. Хич не ми се занимава да тормозя клавиатурата просто ей така. Другия път като забележиш, че не си разбран правилно, само се разясни.

# 43

Виж прочети " Има го, само си отвори очите, за да го видиш." Ти си го писал това. Кратко, просто и без много яснота какво се опитваш да кажеш. Искаш хората да влагат усилие и да размишляват над думите Ти ли?  Ясно е, че дамата към която писа е сгрешила. Но е грубо да и натякваш. Все пак ти си непознат и неизвестен. Хич не ми се занимава да тормозя клавиатурата просто ей така. Другия път като забележиш, че не си разбран правилно, само се разясни.

Уфффф, мислех, че ще разбереш и сам. Изразът " Има го, само си отвори очите, за да го видиш." е употребен в преносен смисъл - не става въпрос за "очи", а за "разбиране" на околната ситуация и евентуално "прозрение" в нея.
Не искам да те засегна, но наистина общата ти култура е отчайваща и много бие на очи във форума. Ха, ето пак имаме употреба на преносно значение на "очи".

# 44
Ако обичате,спрете се.
Пълни глупости говорите, и двете страни.
Не смятам, че подхвърлените хапливи приказки от един непознат биха могли да ми бъдат отправна точка или съвет.
Не смятам, че съм сбъркала, че и да ми се натяква.
И не на последно място - "отвори си очите" е шаблонен израз за тези, които просто нямат какво да кажат.

Общи условия

Активация на акаунт