Тренировки в домашни условия - 93

• 69 240
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте момичета Simple Smile Може ли да се включа?  От известно време тренирам вкъщи, понеже постигам по-добри резултати отколкото във фитнеса.  Много ми харесват тренировките Тоник на Силвия Виесенберг,  но и тичам редовно или правя различни режими упражнения.  Сега съм качила малко килограми след държавните изпити (6, но искам да вталя до 53-55 и затова може и да са 10). Пследно бях толкова преди година и си поддържах теглото много лесно,  но подготовката заизпитите просто ме съсипа и напълнях.  Висока съм 170 и съм 65 кг,  но не изглеждам толкова зле,  стегната съм до някаква степен.  

За сега се придържам към разделния принцип на хранене, но може да мина и на 90 дневната.  Кантарът ми се счупи миналата седмица и не знам дали съм отслабнала, но приятелят ми ми каза , че съм се стегнала и вижда разлика.  

Много ми харесва как се подкрепяте!  

поздрави;)  

# 31
Добре дошла на Бананадана!

Благодарности на Звезди, че ми спести много работа и ми прати готов списък. Публикувах го на 1-ва страница, сега ако вземе и се появи някоя бременна, която да го прочете и ползва по предназначение СЛЕД консултация с АГ-то си ще бъда много приятно изненадана и ще си призная публично, че съм див и тъмен балкански скептик и циник Wink

Интересно е това за мотивацията, да! А се променя и във времето! Преди 20+ год ми беше важно с каква скорост тичам във фитнеса и колко вдигам, сега това ми е най-най-безразличното нещо на света. Един ден си правя лицевите от колене, друг - не (но никога не ги правя експлозивни, никой вкл. Шон не може да ме убеди, че това е много полезно за моето крехко тяло Simple Smile)) Склонна съм да се самоконтузвам и претренирам, защото като си направя план мразя да го коригирам, защото съм се събудила с болки в коленете, например. Иначе си имам един дълъг списък от семейни предразположености като диабет, рак, сърдечно-съдови, затлъстяване, а за капак виждам всеки ден до какво води липсата на движение и дисциплина в храненето, та вродената ми суета е доста сериозно подсилена от страха от болнични сметки. А и децата ми все още смятат, че е много готино майка ти да лудее с теб по пързалките или на колело или на корта.
ПС Но и аз като Алина бях силно стимулирана от сериозни болки в кръста след 2рото раждане да се върна към сериозно трениране (което бях зарязала с 1 вата бременност) Хот йога в много атлетичен вариант ми оправи кръста и оттам полека повлякох крак с домашните, че наличието на 2 малки деца, 0 баби и баща им в командировки през няколко континента  не предразполагаше към ходене по любимите ми зали.

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 19:12 от Agent Provocateur

# 32
сега ако вземе и да се появи някоя бременна, която да го прочете и ползва по предназначение СЛЕД консултация с АГ-то си ще бъда много приятно изненадана и ще си призная публично, че съм див и тъмен балкански скептик и циник Wink
Пу първа Mr. Green Не съм бременна, ама искам!

# 33
Кристи,
Heart  ще съм като холивудска звезда, дето се са им много големи обувките. Нося 36. Абе що не си купя едни китайски за 5 лв и да ги хвърля после, ако останат здрави до сутринта, а не се разпаднат на съставните им части, че и повече Simple Smile

На мен пък ходилата ми се смаляват, носих 36, сега клоня към 35.

Леле аз още нямам критическа, или пред подобно. Никакви симптоми. Е време ми е на 48 ставам. Споко, няма да избягам. Да приятелките ми го преживяха, аз още се мотам с превръзки и тампони месечно.

Допълвам 10 км по ниската Рила. 810 изгоряни ккал.

# 34
Хаха, с моите 42 ще си като Малкия Мук Joy И сестра му!

# 35
Джери, рано ти е още. 50-51 била средната възраст за Европа.
Днес по принцип ми е ден за почивка, но пък е неработен ден (празнуваме нещо неведомо и католическо), така че компромисно направих една по-лека тренировка - Slim Fit с Ева.
За мотивацията, освен че боря генетиката (а подозирам и епигенетика някаква, тъй като съм родена гладна), ми харесва, че тренировките ме разтоварват от стреса и зареждат с енергия. Половината ми колега са или съвсем неврозирани, или на антидепресанти, така че знам за какво говоря.
Аманда, това онази същата колежка ли е, дето ти беше казала, че се вманиачаваш с тренировките като подрастващ?

# 36
Звезди и бардчеката в Холандия празнуват нещо неведомо и католическо хахах.
Агент, броях калории Hug стигнах до 580 и ги преброи хахаха. Да, днес беше ден за фаст, устисках Simple Smile и утре и след това 5 дни нормално хранене с до 1400 калории, айде 1500 от мен да мине Wink
Две варени яйца и салата.
Пилешка пържола от бут 200 гр и салата.
Кафе с мляко и едни кафяво захарче.

За утре горе долу същото.
Абе лекичко съм гладна, но ще го преживея. В дните на фаст не тренирам.

Пф, Непо, аз по снимките теб сбърках с абитуриентка Joy човече, страхотно изглеждаш!

# 37
Втора седмица алфа - кардио + корем и дупе с Джоана.

Духче, предполагам, че месото от бутче е било без кожа, но пак не мисля, че си се вместила в 580. Зависи и дали си го мерила сурово или печено, де и каква е била салатата, че моите обикновено са, колкото още една пържола Joy

# 38
Печена е 180-200 грама. Просто последните хапки бяха сурови и си отрязах от другата, ама не си играх да вадя и меря грамчета.
Въх, вярно, допуснала съм грешка при писането, 680, не 580.
Салатата не ми стигна, не беше леген, маруля, краставица и половин домат.
Калориите са с все зехтина, млякото и захарта.

# 39
Отчет - йога с Ребека Пачеко + Ден 55.  И аз днес с триста зора станах ...

Непо, браво на каката! Сигурна съм, че и малкото дете ще се справи добре! Вдишай, издишай, усмивка и пак Wink Искам и аз снимки!

Джери, и от теб ще чакаме снимки!

Дези/b], прекрасно излеждаш! 

Кристи, стискам палци скоро да си първата прочела всичко и тренираща бременна!

# 40
Здравейте Simple Smile

Agent provocateur,  благодаря ти!

За днес отчитам:
28 мин.  Тичане навън

З: 2 ябълки
втора: шепа бадеми

Обяд: салата с авокадо, домат,  маруля, 200гр пуешко със зехтин и един пълнозърнест крекер

Вечеря: към 50 гр парче сирене гауда,  200 гр нискомаслен котидж и прегрешение ама...  1 пълнозърнест крекер

Уж щях да съм днес на 90 дневната,  а направих 100 прегрешения с крекерите и бадемите.  Карай,  броя го за ден първи.  

гледам , че коментирате снимки,  но нещо  не мога да ги видя или намеря,  а пък съм доста любопитна да ви видя,  момичета!  

пожелавам ви приятна вечер!

# 41
Сигурно, защото са лоши и се развяват У фейса Grinning

Sprinkles, дано Heart

Духче, пак не си ги сметнала, според мен. Аз олио и зехтин не ползвам в салати, но по спомен 10 гр са към 80 калории. После пилето без кожа е към 180 на 100 гр, двете яйца са към 150...Дотук са вече около 600. Със салатата да са поне още 50. Къде вкара млякото и захарта Blush

Само да не ми се разсърдиш, опитвам се да съм полезна Heart

# 42
Кристи,
Скрит текст:
A, не ти се сърдя, но мерих всичко и го въвеждах във фитнеспала Simple Smile Толкова излиза.
Прясно мляко 100 мл - 64 калории
кафява захар 1 бучка - 16 гр - 4 калории
Две варени яйца 126 калории общо
Зехтин 2 с.л. (общо, в едната салата имаше няколко капки) не знам аз ги мисля общо 6 мл. - 20 калории
Маруля - 300 гр - 36 калории, домат 100 гр 18 калории

Пилешка пържола от бут 180 гр - 326 калории
Маруля - 36 калории, домат 18 калории.

Общо 648. Не знам, ако нещо бъркам, да поправям?

# 43
Спринкълс, благодаря.  Hug
Не мога да повярвам, че се осмелих това да го покажа в нета за 2 минути. Laughing

Бананадана, добре дошла!
Храната ти ми изглежда по-добре, отколкото на 90 дневната.

Аз за храна по-добре да мълча, защото и днес съм на 1990. newsm43 Бях супер неподготвена. Нямах достатъчно храна със себе си, и ма'ах протеин барове, стафиди, банани, тахани...и последния да затвори вратата. Умората изведнъж се сгромоляса вътху мен и едва гледам.

Исках още неща да кажа, но главата не функционира. Забравих. Thinking

Утре се качвам на самолета и ще почивам- йога, сън, и Шон Алфа.
Май няма да мога да пиша, ще се отчета след 20.05.
След почивката ще започне голямото лятно чистене.

Хубава вечер на всички! Hug Hug Hug

# 44
Добавям и десет километра ходене пеша, остана ми доста свободно време по обяд.
Духче, много ми харесва как мислиш! Да се включа и аз по темата за снимките от ФБ и да ти кажа, че си толкова красива, че пет килограма отгоре, изобщо сигурно не се забелязват при това лице и очи.
Звездичка, да, позна. И аз добавям към мотивацията доброто настроение и доза суета.

Общи условия

Активация на акаунт