Тренировки в домашни условия - 93

• 69 363
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
И над 150 качвам със Шон (с Макс 30, с Алфа ще погледна). Но при мен абс макс пулс е 163-169!

Добре дошла на Мими, яко четене те чака!

Джоана е наше момиче, от тази тема, за тези които не знаят Simple Smile

Барб, Airamber - хубаво видео з азагравянето преди тренировка с гребен тренажор!

Тази сутрин получих квинтесенциалният комплимент от ММ:
"Мило, дупето ти е като паве, поспри се! Не е секси, да знаеш!"
Жив да го ожалиш моя мъж! Grinning
И за капак преувеличава!

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 17:55 от Agent Provocateur

# 106
Благодаря момичета,ще чета и още как.

# 107
Отчет - днес Ден 57 ААА от 80ДО. Не знам вие как сте били, но това загряване в трета фаза с подскоци в първата минута не е моя бира. Аз винаги модифицирам самото начало.
Неделя - 10 мили
Събота - 7 мили + разхождане по магазините в търсене на рокля - резултат - никакъв. Защо ли се тормозя вместо да си поръчам по нета и аз не знам ...

Вчера сутринта както се канех да отивам да бягам, ето на какъв мотивационен бисер попаднах:

Малко по-сериозно относно бягането - попаднах на тази статия с нови книги относно бягането: https://www.runnersworld.com/runners-stories/a20647581/books-mental-running/

И последно - формулирах си следващата цел в тренировките (и най-вече храната) - да намаля тлъстините на гърба ми. Това ми е "слабото" място от години. Имам промяна, но има още много какво да се желае.

Добре дошли на новите момичета!  Спор(т)на седмица на всички!

# 108
Ама спряганата Джоана била наша Йо!  Heart Eyes Чак сега се загледах в линка /Фитлатес ми привлече вниманието и го отворих/ на така нашумялата напоследък в темата инструкторка и какво да видя?  Laughing Много се радвам, че набира скорост и популярност!  Heart Eyes Нея съм си я планирала за юли месец, преди морето. Мислех да е Шалийн с PiYo- то, но за да не изневерявам на себе си- плановете търпят сериозни промени, в движение.

Агент, как си днес? Пази се. И прекрасен комплимен си получила, браво!  Hug

Аз подкарах 21 ДФ, но правя по две тренировки на ден- допълвам тази от календара кога с йогата, кога с пилатеса, според зависи. Понякога се довършвам и с дълъг уин. Вечер почти винаги има между 7 и 10 км колоездене.

Поръчах си контейнери за храна днес, утре ще ги получа, пък да видим реално колко и кога ще ми влезнат в употреба.

# 109
Коя е Йо Blush

# 110
Йо = Йоана = Joana V = Miss Dreamy (от форума) = https://www.youtube.com/channel/UCRKe42AulU7rBQbqI5x6JYg

# 111
Хаха, аз мислех, че е рускиня Joy

# 112
Кристи, свиркам.
Аз съм в София, но ходилото ми взе и много да се надува.

Бях при личната, по друга причина, ама и ми гледа крака. Нищо по-различно от това, с което се лекувам, а и китката.

# 113
Я, колко сладурско момиче е Йоана. И аз ще й разгледам тренировките. Мерси за инфото.

# 114
Джери, стягай се, че стана като лазарет. Една по една ще се изпонатръшкаме с болести, контузии и ПМС.
Спринкълс, аз доста стегнах гърба, като правих ротацията на Strong&Sweaty. Всъщност разликата при гърба и бицепсите беше най-забележима, като мисля, че заслугата е основно на  PHA Training и Ramped Up Upper Body. Имай предвид, че някои упражнения правех с по-малки тежести от тях, напр. one-armed rows с 12 кг вместо с 30 паунда /но и обективно с повече не бих могла при 2х16 повторения, към края на втората серия доста се мъчех/, pullovers с 13 кг вместо с 35 паунда. В ICE има сплитове - Muscle Meltdown, но още не съм пробвала този за гърба. Планиран е за следващата седмица.
За пулса при Шон нямам спомен, но пак да си кажа, че аз развивам най-висок при силови или силови/кардио тренировки, като използвам по-сериозни тежести. За последния месец най-висок е бил с Боб и The Skinny Rules.
Бананадана, Трейси не я възприемам за цялостна програма, въпреки че съм почвала Hipcentric, но ми беше твърде еднообразно и прекалено много натоварваше тазобедренните стави. От друга страна, в Precision Toning има едни от най-ефикасните кратки тренировки, тях ползвам като допълнение към други тренировки.
Агент, може би има нещо  вярно в твърдението на Даниел Клийвър, че мъжете предпочитат дупе, на което можеш да паркираш велосипед, което значи че можем да спрем да се стараем в тази област и да се съсредоточим на плочките на корема.
За днес - Perfect Body с перфектната Ева.

# 115
Барб, Airamber - хубаво видео з азагравянето преди тренировка с гребен тренажор!
Да, хубаво загрява този с техника. Малко човек да си смаже последователността...
А покрай техниката да те питам, колко си изнасяш тялото назад? Накланяш ли се, да ти припари на корема?
Усети ли вече, че ако накланяш повече назад, удря яко в корема. Като движение бързината спада, но пък се вдигат ватовете, заради по-дългото издърпване. На мен, разбира се, ми е по-лесно ми е да съм с по-малък наклон и по-бърза. Simple Smile))) Обаче едната цел ми е това - да греба с повече корем. Гледах клип на един батка, който казваше, че ако не си завързваш краката, човек много повече се контролира в края на движението назад, не се издърпва наобратно с крака и работи повече с корем. Аз засега още се връзвам, за да не изхвърча.
Честито за павето! Joy

Тили, нищо не се чу повече за Power plate, да знаеш. Не знам какво стана и какво са решили, но не съм и питала...
Помня я Дрийми. Heart Eyes

# 116
Някоя от вас беше споделила за клипчетата на Линда. Току - що направих това: https://youtu.be/ZMY-AF16MJQ чудесно е. Мисля да пробвам и други нейни тренировки. Досега два месеца тренирах по на Делкова програма, но ми омръзна и това ми дойде супер! Благодаря още веднъж. Имам кръгли ластици, но са ми неудобни. Препоръчайте ми плоски, моля! 😘

# 117
Първият месец макс30 приключи...снимките ги махам...отслабнах леко...но трябва още доста... като приключа и втория месец пак ще сравня.

Последна редакция: вт, 15 май 2018, 18:19 от арсен

# 118
  • София
арсен, има като че ли разлика в коремчето. Ти взимала ли си си мерки преди и след? Само така можеш да прецениш дали има някакъв ефект.

Аз бях ентусиазирана да спортувам силово с вас, обаче после ми мина мерака. Точно заради неяснотота как точно се отразява силовата тренировка на обемите на тялото. А и срещнах мнения от рода: Почнах да спортувам и качих.
Аз имах да свалям 6-7 кг, които отдавна вече се изпариха и включих  няколко упражнения за определени групи мускули. Плюс редовното ми аеробно-танцувално раздвижване / крос-тренажор и ходене.

Искам да попитам тези от вас, които имат павета и други късове камък на дупето. Тези павета в отпуснато и стегнато състояние променят ли си местоположението? Имам предвид, че моите глутеусчета като не са стегнати се намират доста по-надолу, а като ги стегна се качват в позиция "бразилско дупе".
Та вашите павета горе ли си стоят без да са напрегнати?

# 119
Искам да попитам тези от вас, които имат павета и други късове камък на дупето. Тези павета в отпуснато и стегнато състояние променят ли си местоположението? Имам предвид, че моите глутеусчета като не са стегнати се намират доста по-надолу, а като ги стегна се качват в позиция "бразилско дупе".
Та вашите павета горе ли си стоят без да са напрегнати?
Човешката анатомия и физиология не позволяват един мускул да стои непрекъснато контрахиран  - когато това се случи е силно болезнено и се третира от лекар. В този ред на мисли и най-бразилското дупе има състояние "отпуснато (неконтрахирано)" и "стегнато (контрахирано)", които се различават.
Популярният тест за всеки, на който не му пука особено за анатомията е този с молива - слагаш молив под дупето си и ако не пада отиваш да тренираш. Желателно с тежести, защото глутеусите са много силна и голяма мускулна група и най-бързо се повлияват от тежко, но това както всички добре знаем  не е аргумент, който трогва (много) жени.

Разколебана съм...очаквах да е по добро положението. Очаквам да ми дойде всеки момент и не спазвам никакъв хранителен режим "тези дни".
Арсен, резултат категорично има, не е чак феноменален, но бързай бавно и не мисли, че Шон може да компенсира яденето. Еле пък "никакъв хранителен режим" Никой не може!

Последна редакция: вт, 15 май 2018, 18:03 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт