Тренировки в домашни условия - 93

• 69 498
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Духче, освен това Юли се подиграваше  бг.мама и раздаваните тук фитнес съвети.
Спринкълс, в този списък Шон е чак на 69 позиция, с 49 места след Далай Лама. Зачетох се с интерес, защото  Далай Лама не го свързвам с някакви фитнес постижения, но се оказа, че имали предвид приноса му за душевното здраве.
Агент, през лятото обичам да правя по-тежки тренировки - класики от Боб обикновено, понякога Пол Катами, като вкарвам доста степ от Кети. Тази година обаче мисля да правя Лиифт4, ако излезе. Ако не, ще си правя сплитове от Кети - 25-30 кардио + 15-20 мускулна група. Може би Cross Train Xpress в комбинация с 4-Day Split и Fit Split. Няма смесен календар, но така или иначе предпочитам аз да си ги комбинирам, защото има части и от кардиото, и от силовите, които не харесвам, а май и от първата ми се губи една кардио тренировка.
За днес - MMA Boxing с Кети, с която заменям кардиото от ротацията /което пак си е в стил бойни изкуства/ + сплита за трицепс.

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 23:29 от zvezdi4ka14

# 436
Grinning че то... толкова народ се подиграват с бг мама - нарицателно е, особено за мъжете.
Някой беше постнал преди време една статия за Мария - помня я, но все си мисля, че беше на Любо.

Събудих се не доспала, но не и преуморена, като вчера. Прецених, че ако си сам малко зор, само да започна, ще се получи една приятно-тонизираща тренировка. Не се "разбих", но ми дойде енергия и настроение.

30 минути от общо 60 на 80 DO (Day Obsession) day 1 - a total body core.

# 437
  • 1st floor

Непо, защо БР и от коя седмица ще я почваш!??!

Джилката ми е любимка, програмата също! Много пъти съм я правила и противно на мнението, че първите седмици са лесни, на мен не са ми, като се натоваря с максималната тежест, с която мога. Лятото ми е труден период за трениране, заради жегите. Затова си търся нещо, което наистина обичам да правя. Отделно самата програма ми действа много добре не само на психиката, но и на физиката.  Laughing Това, разбира се, ако оправя храната! Mr. Green

# 438
Свалих Боди Революшън, само три седмици ли е? Излизат ми 15 тренировки, да не би нещо да не съм свалила?

От понеделник мисля да я започвам, съботно-неделно ще прегледам трябват ли ми уреди и какви. След малко отивам да отчета Йоана.

# 439
Свалих Боди Революшън, само три седмици ли е? Излизат ми 15 тренировки, да не би нещо да не съм свалила?

От понеделник мисля да я започвам, съботно-неделно ще прегледам трябват ли ми уреди и какви. След малко отивам да отчета Йоана.
Не, редуват се с повторения. По две седмици правиш еднакво, въртейки 3 тренировки. После минаваш нататък.
Скрит текст:

Непо, значи ти споделяш съдбата на Натали и Омар? Simple Smile))))) С колко кг правиш?

Аз днес съм на Workout 1, първи ден от втората седмица, с гири по 4 кг. По-нататък мога да добавя и тежести на китките, имам от 1,5 кг, но не ми е цел.

# 440
  • 1st floor

Непо, значи ти споделяш съдбата на Натали и Омар? Simple Smile))))) С колко кг правиш?

Аз днес съм на Workout 1, първи ден от втората седмица, с гири по 4 кг. По-нататък мога да добавя и тежести на китките, имам от 1,5 кг, но не ми е цел.
Grinning Ще докладвам, като я почна. Но до миналото лято най-тежките тежести, с които разполагах, бяха 6,5кг. На някои упражнения естествено взимах и по-леки.  Laughing А на други можех и с по-тежки. Есента си купих дъмбели, така че вече надявам се да имам прогрес и да включа и тях. Ще видим до къде ще стигна.  Laughing Проблем са ми ластиците в БР. Така и не открих точната дължина и съпротивление. Едните не ги усещам, другите ме тормозят. Като решение - наставих два къси и с тях тренирам. Ама ме дразнят! Mr. Green

# 441
Аз май само на упражненията за гръб и разните там тяги мога с повече. Когато упражнението го позволява, хващам двете гири 4+2 кг в една ръка, с това разполагам. Но изолираните упражнения за трицепс ги правя само с 2 кг, толкова си мога. Simple Smile))) Ръцете са ми най-слабото място. Но пък модифицирах Warrior pose с гири и издържах през целия интервал, което за мен е супер и ми е ново! (Нещичко от гребането все пак. Heart Eyes)
С ластиците и на мен ми е малко трудно да се оправям.

# 442
Барбабо - благодаря ти!

# 443
Зеленият ми ластик, от комплекта на Декатлон даде фира, вече се прокъса

# 444
  • Пловдив
Спийд 2.0 от Бета. Вчера принудителна почивка, естествено, схаванала се бях след кака Джил. Не знам що си мисля, че една година без тренировки и ще съм си същата, като преди, та се хвърлям на по-затормозяващи неща. Все още не мога да се натъкмя да следвам график, ще видя кога ще бъде. А и ще следя да споделите някоя нова програма. Отдавна чичо Тони не е правил нещо ново, дано подготвя. Последната му Хард Корпс не, че беше лоша, ама ще ми омръзне бързо вероятно. Може и нея да правя, ще видя как ще ми дойде. Малко в повече ми идват американските велики сили, но ще се наложи да го преживея. п.с. понеже още не съм погледнала в класацията, чичо Тони къде е в нея? Миналата /или по-миналата/ година беше преди Шончо. Вероятно заради р90х, която е универсална, класическа, за мъжове и женки и все още си има много много фенове.

# 445
Люба, Тони е почти изпаднал от класацията, но и скоро не е пускал нищо ново. Всъщност, не знам дали поради някакъв стремеж за феминизация или защото жените са основната целева група при домашните тренировки, но в списъка треньорите жени са значително по-напред. Шалийн (която също скоро не е имала нова програма, а и няма и да има, тъй като скоро мернах, че е със счупен крак), Оутъм и Джилиън (която май беше на 11 място) са по-напред от Боб, Шон и Тони, а Саги въобще не го видях (но може и да е мой пропуск). Кети също липсва, което си обяснявам с твърде ортодоксалния й стил и твърде дългите, а и доста трудни тренировки.

# 446
За няколко серии (8-12 мин) табата трябва ли да има разгрявка?

Има ли противопоказания за ефективност, ако човек тренира по 3 пъти на ден различни групи и типове(напр.аеробни, изкачване на стълби, клекове и пр.)?

# 447
Пак да питам за Боди Революшън - с какви ластици работите? За пръв път ще купувам ластици, ще трябва да взема и едни гири 2 кг, че имам само 4-ки и на някои упражнения ще издъхвам с тях.

# 448
Аз почти всичко в БР правех с ластици със съпротивление 8 паунда, с изключение на едно упражнение във втора фаза/нещо  като боксови удари с ластици, което се водеше за кардио/, за което ми бяха твърде стегнати/то беше в средата на един кошмарен блока, който напълно изтощаваше рамената/ . За него минавах на 3 паунда съпротивление или ползвах малки /1л/ бутилки с вода.

# 449
  • 1st floor
Зеленият ми ластик, от комплекта на Декатлон даде фира, вече се прокъса
Ако пазиш бележката, може да го смениш. Wink

Общи условия

Активация на акаунт