Тренировки в домашни условия - 93

• 69 498
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Зеленият ми ластик, от комплекта на Декатлон даде фира, вече се прокъса
Ако пазиш бележката, може да го смениш. Wink
Боже, колко съм застреляна, в първи момент прочетох "Пази Боже".
Тц, не пазя. Нищо, за следващия път ще зная.

# 451
Бясна съм!
5 часа потроших в мола да си търся коктейлна рокля за партито на шефа на ММ и минути след като потроших пари той праща имейл "ще сме кежуал" ДА МУ ГО..... веднъж да си купя по-екстравагантна рокля и сега "кежуал... дали жена му и приятелките и обаче знаят, че ще е кежуал!?!?

И на Тони Бордейн съм му бясна! Какво му хрумна да се самоубива Sad(( Ама че крив ден!

Отивам да греба!
PS На мен проклетата рокля ми стои по-добре, защото задникът ми е по-голям!

Последна редакция: пт, 08 юни 2018, 23:39 от Agent Provocateur

# 452
PS На мен проклетата рокля ми стои по-добре, защото задникът ми е по-голям!
Joy Hands Ok Hand
Сладка е роклята! Как може да се ядосваш, че я имаш? Simple Smile))) Пък и че ти седи добре!

# 453
Агент, хубава е роклята. Метни едни кецки  и ще си кежуъл с нея. Или всъщност не кецки, тя ще седи по-добре с ток. Една бейзболна шапка. Има ли всъщност такова значение дрескодът? На нашите офис партита има всякакви тоалети.
За днес - Bootcamp Circuit + сплита за бицепс.

# 454
Скрит текст:
В къщата му ще е коктейлът - щерката завършва частното си училище и е приета в Харвард...  със семпъл ток е трепач роклето обаче. Аз съм консерва и към подобно сама никога не бих посегнала, но какaта в магазина настоя да я пробвам и определено ми стои по-добре от всичко, което премерих - изобщо на мен тази дължина и форма ми отиваt за разлика от всичко късо/А-образно - под коляно и до глезен са моите пропорции. Но няма как да я докарам до кежуал според мен - кецки на това мислиш ли че изобщо ще стане!?!?  Sad  (ще махна след малко)
....

Последна редакция: сб, 09 юни 2018, 18:34 от Agent Provocateur

# 455
Абе, носи си я, много е хубава. Точно за парти е. Може да сложиш малко по-нисък ток, ако ще бродите по ливадата, и толкова.

# 456
  • 1st floor
Уф, Агент, страхотна рокля! И страхотно ти седи! Heart Eyes  И аз не разбирам защо се ядосваш?!  Laughing Аз за бала на детето така и не открих сносна рокля. Тогава си поръчах от един сайт, но с дълъг срок на доставка. Да има!  Mr. Green Вчера пристигна и съм нацелила кройката и размера, само дето ще се подкъсява (то това е ясно).

# 457
Момичета допадна ми скини рулс на Боб Харпър да започна сега след макс 30, мисля си обаче дали няма да ми е прекалено трудна при положение, че вече два месеца не съм хващала гири. Пък и по време на морската ни почивка ще се наложи да я прекъсна. Дали пък да не правя пак фикс екстрийм до почивката и после да се залавям с някаква дълга програма...Усещам, че имам нужда от тежести вече...
Талията вчера ме зарадва с минус 2 см. - от 71 на 69.

# 458
Зеленият ми ластик, от комплекта на Декатлон даде фира, вече се прокъса
Ако пазиш бележката, може да го смениш. Wink
Сериозно ли могат да се сменят дори ластици? Мислех, че само за дрехите и обувките важи. Аз с 300 зора върнах едни маратонки на ММ, защото не били използвани за бягане, а вървене. Мрежичките им се скъсаха на 6тия месец и затова ги върнахме, но казаха, че друг път няма да ми ги вземат ако не са използвани по предназначение, тоест бягане само.

# 459
Лея - как пък прецениха, че маратонките били ползвани за ходене, не за тичане? Що за тъпа работа?

Агент - за по кежуал бих сложила такъв тип кецове с някаква по-изчанчена чанта :

https://i1.adis.ws/i/Marc_Jacobs/M9002135_664_MAIN?w=257&qlt … 404=NOIMAGEMEDIUM

От вчерашните ден 23 и 24 имам лека МТ и схващане на задно бедро и днес мисля да правя само стречинг с фоум ролер. Ако времето се задържи гадно и след 10 ще си направим разходка с дечкото до Декатлон да се сдобия с ластици за Джилиан.

# 460
Уф, Агент, страхотна рокля! И страхотно ти седи! Heart Eyes  И аз не разбирам защо се ядосваш?!  Laughing
Mersi, мило!
Ядосвам се, защото си загубих времето и защото е много грубо поканата да е отпреди 6 седмици, а той да ми сменя дресс кода 24 часа преди събитието... е, поне сега имам прекрасна коктейла рокля и още 2 други, от които нямах никаква нужда Simple Smile)))))

Алина - добре звучи, но всичко зависи от личните ти цели все пак! Ако е за поддръжка е чудесно, но пак си подбирай така тренировките, че да не са ти твърде лесни!

Ако маратонките са се скъсали след 6 мес ходнее, то определено нямаше да издържат и 3 мес тичане, тия на какви глупаци се правят!?!?!?

# 461
  • София
Отчитам първа седмица на Бета и се отказвам от Шон.Имам чувство , че за 6 седмици кардио нещо ми се разместиха хормоните , сякаш съм нон-стоп в ПМС.
Цикъла ми беше много различен.
Обмислям да си направя отново 80DO , но не мога да реша дали от ден 1 да започна или от трета седмица.

# 462
Може ли такова нещо,  изпуснах Агентката!  Сигурна съм,  че си страхотна Simple Smile

# 463
Отчитам, че днес стана особено горещо и задушно по тукашните земи и едвам се накарах да тренирам в късния следобед Dizzy Face, но го направих. Утре и вдругиден ще е същият гърч, казват, но продължаваме напред.

Агент, на теб силата ти е в обувките, знам. Wink Аз не бих комбинирала с кецове или нещо друго странно, но с несериозен цвят - да. Примерно в изумрудено зелено или чисто синьо... + голяма цветна гривна и ще се раздраматизира тоалетът. Действително ти седи много добре!

П.П. Добре че се напънах да тренирам, за да мога с чиста съвест покрай отчета да оспамя с модни съвети, хаха.

# 464
Успях да завърша преди малко първата седмица на Бета с двойната тренировка. Бета ми харесва много, с петици гири ме натоварва достатъчно и ми се струва, че ако съм по-стриктна с храната, е възможно да постигна някаква промяна. Вчера обаче ядох доста, пих и алкохол, изобщо прецаках нещата. Днес уж се поправям, но ще видим...
Агент, роклята е прекрасна и ти стои страхотно! Аз изобщо не мога да нося високи обувки и така или иначе и i официални тоалети обувам  ниски. Знам, че с високи елегантни обувки човек изглежда съвсем различно, но въпреки това предпочитам удобството. Не бих я носила обаче с кецове, но хич не се смятам за моден спец, за да давам съвети.

Последна редакция: сб, 09 юни 2018, 20:42 от Аmanda

Общи условия

Активация на акаунт