Тренировки в домашни условия - 93

• 69 234
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Аз продължавам с Bodyshred, но тъй като имам само 4 седмици до ваканцията, а програмата е 8 седмици,  я карам в съкратена верисия - прескачам повтарящите се седмици. Та сега съм на week 3 .Ами определено е доста по- трудна и все повече правя модифицираните (по-лесните Flushed) вариaнти на упражненията.

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 19:05 от kate-aqua

# 601
и паднах жестоко! Сега съм с охлузени китки, лакти, крака. Надявам се да не съм повредила нищо трaйно Simple Smile В крайна сметка избягах 6 км.
Ау, че гадост! Дано бързо мине! Hug

Отчитам изпълнена Фаза 1 с първите четири седмици на BR.
Дето се вика, дотук добре. Wink В понеделник съм на линия с W5.

# 602
Аз отчитам... нищо и половина на квадрат Grinning
Днес ми е ден 3 на интервално кардио с вело - започнах с 3 повторения, вчера с 4, днес с 5 интеревла (ама след малко, още пия чай).
Лека по лека си връщам "радостта от движението" хахаа. Нещо се бях повредила и от към тренировки - бях започнала прекалено много да гледам на тях като на средство за горене на калории и качване на мускул и някъде съвсем изчезна полезното, приятното, естественото, движението, като движение - за здраве и тонус и издръжливост Simple Smile
Та така, липсата на време още е проблем.
Звезди, прочетох ти коментара за Хамър и Джизел, може би си права Simple Smile)) След 11 ти ще имам възможност и за по цял час 80 ДО на ден.

# 603
Минавам само да споделя, че чета ревютата  с трето кафе на дисфанкшънал пайрът за програмите ни и се заливам от смях Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
http://dysfunctionalparrot.com/health-and-fitness/the-diy-home-gym/

# 604
... и паднах жестоко! Сега съм с охлузени китки, лакти, крака...
Ох, много съжалявам, Спринкълс! Дано няма нищо сериозно и само повърхностни охлузвания!
Минавам само да споделя, че чета ревютата  с трето кафе на дисфанкшънал пайрът за програмите ни и се заливам от смях Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
http://dysfunctionalparrot.com/health-and-fitness/the-diy-home-gym/
Папагал, не пират Wink Но абсолютно съгласна, че пичът има и фитнес опит и дар слово, абсолютно нетипично са техничар и мъж Grinning Винаги ми оправя настроението, господ здраве и нови уреди да му дава Simple Smile))
Нещо се бях повредила и от към тренировки - бях започнала прекалено много да гледам на тях като на средство за горене на калории и качване на мускул и някъде съвсем изчезна полезното, приятното, естественото, движението, като движение - за здраве и тонус и издръжливост Simple Smile
Рано или късно всяка стига до това прозрение (че не горят толкова калории)  Wink

От мен много приятно видео за корем, чудесно като добавка към някое кардио.

И това ми харесва:

И това:

Абе не ви ли се струват твърде мускулести теиз девойки !?!
(шегувам се, естествено! четох една друга тема и нещо вентилирам май)

# 605
Вчера към тренировката от БодиШред (Escalate) добавих и 400м. спринт . Малката имаха спортен ден в у-ще и по традиция има и надбягвания  м/у майките  . Спонтанно реших да участвам -нямах маратонки , та бягах боса ( но на гумирана настилка ) . Финиширах втора Sunglasses ! та днес дали от Escalate-а  или от спринта , но се чувствам като разглобена ,едва направих кардио тренировката (Fire-up) за деня

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 19:06 от kate-aqua

# 606
Кейт, нали не бяхте две участнички?Stuck Out Tongue Winking Eye
Страничният ефект е по-скоро от тренировката.

# 607
Не Звезди,около десетина майки бяхме Grinning , сред които и няколко черни -не може да им се отрече, че по принцип са по-добри атлети от белите .Преди няколко години също бягах (с маратонки Stuck Out Tongue Winking Eye
 )но бях четвърта

# 608
Благодаря, момичета Heart Изглежда, че е само охлузване. Наистина на кофти места, но започнах да свиквам.

За днес тренировка Ден 6 от Дупемания + Мини 5. След 80ДО тези 30-минутни тренировки минават супер бързо. Един ден искам пак да направя 80ДО, но вероятно ще е в началото на следващата година ...

Кейт, браво!

Дух, и аз гледам на тренировките като начин за поддържане на тонус + здраве в дългосрочен план.

Предлагам след ваканционния сезон (някъде в началото на септември) да си направим група за някаква програма.

# 609
KATE,  браво! Голямо браво!! И то боса!!!

Предлагам след ваканционния сезон (някъде в началото на септември) да си направим група за някаква програма.
Чудесна идея, Спринкълс! Подкрепям!

Аз къде съм бляла досега, че чак сега откривам кефа от  кардиото на Джилиан!?!
Днес Cardio 2/BR и продължава страшно да ми харесва!

А какъв бъдещ Кристо(фър) си гледам... вижте какво заварих, като слязох за тренировка...
Скрит текст:
... а аз си мислех, че прави чиниите!

(ако не става ясно от пръв поглед арт инсталацията всъщност е офроуд писта за колите му)

# 610
Sprinkles р по- бързо да минават и охлузвания, и ожулвания.  Hug

Страхотна идея!
Интересно ми е какво ще подхванете- ще следя.
Ако се събере група за Х&Ч от Септември- бройте ме.  Wink

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 10:32 от Анонимен

# 611
  • 1st floor
И аз бих се включила в ХиЧ или нещо по-силово като цяло.  Laughing Но ще е май към средата на септември, ще ви догонвам. Искам да си изкарам БР. Laughing

Хахаха, Агент, страхотен е бъдещият Кристо(фър).  Hug И аз си имам един такъв строител у нас.  Laughing

Аз не се отчитам редовно, но си тренирам и ви чета. Днес съм на Кардио 1.

# 612
Аз бях на ден 61 от 80 днес. Изчислих, че ако не пропускам тренировъчни дни през седмицата и си карам със същото темпо, ще свърша програмата точно преди следващата ваканция, така че няма да се налага да я прекъсвам за пореден път. Мисля, че с това ще поставя рекорд за най-продължително трениране по 80 дни в рамките на почти 7 месеца. Grinning

Агент, добре дошла в агитката на Джилиан, радвам се, че ти харесва!

# 613
Отчет  макс хамър  strength. Поръчах си лежанка от декатлона, мислих някакви модификации, степер, джъмп бокс, но лежанката си е лежанка, мъст хев, за тази програма специално, пък и милото и татко ще я ползват, като направим общият фитнес.
Ще си кача велото в новата спалня, реших го, липсва ми лежерният педалинг пред тв-то, за моят офис лайф стайл ми идва добре.

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 17:32 от No_frame bitch

# 614
Аз приключих с Т 25, имах много изтощителни работни дни тази седмица и съответно липса на настроение за подскоци, подсилено и от мрачното време навън.Та днес и вчера тренирах с Кристин Къри, утре може би пак с нея ще е, а от събота почивам и се отдавам предимно на тичане и плуване за две седмици.Ще взема все пак гири, ако ми хрумне нещо друго, но плановете засега са такива.

Общи условия

Активация на акаунт