Пазаруване от Notino.bg и Parfimo.bg - 11 тема

• 159 647
  • 624
  •   1
Отговори
# 345
И аз не успях да взема нищо от това намаление. Невалиден код или нещо такова, а исках точно посочената чантичка с парфюм. Много неприятно

# 346
  • София
Да се отчета с поръчката от Парфимо, получих Сюблим Балкис. Мноого съм раздвоена. От една страна плебейското ми обоняние не намира разлика с пробата, която имам, от друга имаше индикации за съмнение в оригиналността- хлабав целофан, още като махнах капачката и усетих аромата, нямаше празен ход. Парфюмът обаче си ми харесва и като трайност е ок, няма спиртно начало, така че дори да е добро менте ще си го използвам с удоволствие. Остава ми да мисля, че може само да е  пробван и преопакован Flowers Four Leaf Clover

Моят не е от Парфимо, но също беше с леко хлабав целуфан. За празния ход не помня, да си призная никога не съм обръщала внимание на това.

# 347
  • До сърцето...
Тези наглеци от Нотино са ми анулирали кода за намаление и ми пращат парфюма на реалната му цена. Няма как да стане това. Тече кореспонденция, но ги предупредих, че директно се обръщам към съответните органи, ако не ми оправят кода и не получа утре цената на която съм поръчала и са ми изпратили потвърдителен мейл.
Вие как ще получите утре, махнали ли са ви кода?

В потвърдителният имейл цената с отстъпката ли е?
Много неприятно, божке, мислех, че само аз съм карък!

# 348
  • София
Здравейте, момичета. За първи път пиша в темата и много се радвам, че я има. Освен това и за първи път поръчвам онлайн от български сайт. Та поръчах си не толкова популярният според мен "Roma" - Laura Biagiotti от Парфимо, 100мл - 64лв. Просто никъде по магазините не го намирам. Честно да ви кажа, много ме е страх да не пристигне някое менте, че най- много ме е яд като дам пари за фалшив парфюм и кофти храна. Frowning  Очаквам обаждане от тях в утрешния ден, дано пристигне бързо, ще дам мнение като го получа. И стискайте палци всичко да е наред. Smiley

# 349
  • Варна
Тези наглеци от Нотино са ми анулирали кода за намаление и ми пращат парфюма на реалната му цена. Няма как да стане това. Тече кореспонденция, но ги предупредих, че директно се обръщам към съответните органи, ако не ми оправят кода и не получа утре цената на която съм поръчала и са ми изпратили потвърдителен мейл.
Вие как ще получите утре, махнали ли са ви кода?

И при мен е така, махнали са намалението.

# 350
  • ново
Похвалвам parfimo 😉 Поръчах и получих 2 бр. https://www.parfimo.bg/bvlgari-omnia-amethyste-eau-de-toilette-za-jeni-25-ml/ за дъщеря ми и за подарък на нейна дружка. Цената беше 26.50 лв. Доволна съм!

# 351
  • Пловдив
Наскоро получих от Парфимо това:
https://www.parfimo.bg/dkny-dkny-be-delicious-eau-de-parfum-za-j … ni-100-ml-tester/
Нямам съмнения относно оригиналността на продукта и изобщо,аз лично,нямам забележки до момента към Парфимо,освен по-бавната доставка.Прави ми впечатление,че от известно време цените в Нотино са доста надути,а в Парфимо са доста по-изгодни,докато преди,като че ли бяха подобни цените в двата сайта.

# 352
Напълно подкрепям горните две мнения за цените на някои продукти напоследък в Парфимо.В края на септември взех She Wood 30 ml за 25 лв.Ама тази доставка така ме напряга  Mr. Green

# 353
  • Стара Загора
И аз поръчах от Нотино с кода за отстъпка и сега гледам в историята си че е анулиран, въпреки че в потвърдителния мейл беше приет. Ще изчакам да видя на мейла от Спиди каква ще е сумата и ако е без отстъпката изобщо няма да го взема.

# 354
Аз се позагледах в Общите условия. Има такива, които могат да ви улеснят да оспорвате новата цена. Аз не бих се отказала, но бих настоявала за тази, на която са ми одобрили поръчката, още повече, че не могат и да се аргументират с "внезапна" неналичност.

# 355
Пращат ваучер с отстъпката, това е единственото нещо което били могли да направят, сега говорихме по телефона. Било грешка на системата, не бил умишлено премахнат кода. Не връщат пари и може да  се откаже поръчката, но аз желая парфюма и ще взема ваучера.
Некоректни са и са нагли. Питам ги ако бяха 1000 лв, да си напазарувам за 1000лв с ваучер ли? Не могли да коментират евентуални случки. Mr. Green
 Не може да се коригира сумата на куриера. Фактурата във втория потвърдителен мейл, която трябва нарочно да се отваря в друг прозорец, е без кода и така върви. Казаха ми, че трябвало тогава да съм се обадила, за да не тръгва с нова сума. Потвърдителния имеал за поръчка не бил важен и какво пише в него. Shocked

# 356
Само дано не е ваучер за онзи сайт за бельо Grinning

# 357
Това ми изглежда направо като подвеждаща реклама и голяма некоректност...мисля, че има основание за оспорване и оплакване в КЗП
Направо се радвам, че не успях да поръчам...та човек си поръчва парфюм и козметика не само за да се наклепа с нещо, но и за удоволствие, а това май липсва в този случай

# 358
Плачат за жалба в КЗП.

# 359
Аз поръчах от Парфимо 2 крема на ЕЛ. Досегашни ми опит с тях е 2 поръчки ,2 продукта с изтекъл срок. Надявам се 3-тата да е успешна.
Ужасно некоректно от страна Нотино, от тях това не го очаквах. Имам 10-ки поръчки от тях без забележка.

Общи условия

Активация на акаунт