Боян Петров

• 235 900
  • 3 164
  •   1
Отговори
# 2 865
Следя темата, но за пръв път пиша.
По някаква причина, необяснима за мен, смятам,че не е загинал. Ще се появи отнякъде.....
И аз така мисля. Единствения вариант е да е някъде по надолу където условията са по леки. Ако е над лагер 3 много трудно.

# 2 866
  • Deutschland
Не са се отказали. Утре ще летят рано сутринта, ако времето е хубаво.
По някаква необяснима причина и аз не вярвам, че си е отишъл. Докато не намерят тяло, няма да повярвам. Не е лудост, все още мисля, че съм напълно нормална. Вътрешно усещане е!

# 2 867
Не са се отказали. Утре ще летят рано сутринта, ако времето е хубаво.
По някаква необяснима причина и аз не вярвам, че си е отишъл. Докато не намерят тяло, няма да повярвам. Не е лудост, все още мисля, че съм напълно нормална. Вътрешно усещане е!
Така казаха , но прочетох че утре ще е за последен път. Дано утре да е денят..

# 2 868
По някаква причина, необяснима за мен, смятам,че не е загинал. Ще се появи отнякъде.....
Може би, защото имаме нужда да вярваме, че такива хора не ни изоставят и са винаги край нас.

Ами те наистина не ни изоставят.....ще е с нас, колегите, приятелите.................. завинаги.....най малкото делата и постигнатото от него ще ни следва и помага в дългия път на опазване на природата и нейното биоразнообразие!  Confused

# 2 869
Може би, защото имаме нужда да вярваме, че такива хора не ни изоставят и са винаги край нас.

Ами те наистина не ни изоставят.....ще е с нас, колегите, приятелите.................. завинаги.....най малкото делата и постигнатото от него ще ни следва и помага в дългия път на опазване на природата и нейното биоразнообразие!  Confused

Мисля дори, че ще е повече с нас отколкото когато и да било.....че до този момент ние, дори тези, които бяха близо до него  не сме се замисляли какво всъщност прави този човек...някак...всеки улисан в своите си работи....много много не е осъзнавал...че това е един истински алхимик, който от една съдба, която можеше да е трагедия...сътвори  истинска легенда. Мисля, че тепърва това ще го осъзнаваме все по-силно....

# 2 870
  • София
Например можеха ли да го спасят ако са тръгнали на същия ден и подобни
Това все си мисля аз. Не знам колко време се изчаква преди да се подаде сигнал в подобна ситуация, но все си мисля, че закъсняха. После и времето беше лошо...

Той последно е видян на 3ти, че тръгва към върха, а групата на 5-ти е стигнала в Лагер 3 и са видяли, че го няма. Според мен веднага е подаден сигнала, по-скоро само лошото време е причина за забавянето.

Според мен, ако имаше устройство в себе си, чрез което да го локализират..

# 2 871
Какви сте вие такива странни хора които вярвате че е жив ?!
Ей сега преди минутка ми каза едно сладко човече ...мисля че е жив , не може такъв човек да са се предаде и умре , толкова хъс и живот има в него ...

# 2 872
Това все си мисля аз. Не знам колко време се изчаква преди да се подаде сигнал в подобна ситуация, но все си мисля, че закъсняха. После и времето беше лошо...

Той последно е видян на 3ти, че тръгва към върха, а групата на 5-ти е стигнала в Лагер 3 и са видяли, че го няма. Според мен веднага е подаден сигнала, по-скоро само лошото време е причина за забавянето.

времето е било лошо, дори да е имал устройство, те нямаше как да стигнат до него навреме най-вероятно

# 2 873
Изгледах интервюто с жена му, на която шапка свалям за поведението от началото до сега. Побеснях на водещия, който замалко да я разплаче, като ѝ каза, че едва сдържа сълзите си или нещо подобно. Ей, значи, големи са мърши - ама плаче ли ви се, а, разстроена ли сте, ама сълзите ви са в очите, сестра му реве, вие защо не ревете, ако може да ревнете ето сега в ефир най-добре. Rage Не му направи кефа де.

# 2 874
Много яка мацка, евала за всичко. Явно не случайно бил с нея.

# 2 875
унгарците са се отказали и са слезнали, закъсали са вчера, много лошо е било времето. италианците още са горе, не са успели да слезнат. да не пострада още народ?  когао боян бил изчезнал, времето горе било ужасно, според Калифа.

# 2 876
  • София
Ок. Времето не беше подходящо. Но пак. Ако се знаеше къде е, щеше да има доста по-голям шанс, а и нямаше да хабят усилия и да поемат риск останалите да обикалят навсякъде.
Така мисля. И това ми е най-трудно да разбера и приема. Че не е носил проследяващо устройство.

# 2 877
  • ГО

времето е било лошо, дори да е имал устройство, те нямаше как да стигнат до него навреме най-вероятно
Ама щяха да знаят къде е.

# 2 878
  • Буркина Фасо

Така мисля. И това ми е най-трудно да разбера и приема. Че не е носил проследяващо устройство.
ако е паднал в някоя цепнатина и всички знаят къде е, но никой не му стиска да влезне в цепнатината  к`во правим  newsm78  дори и да е мъртъв пак може да няма желаещи да го извадят.

# 2 879
  • София

ако е паднал в някоя цепнатина и всички знаят къде е, но никой не му стиска да влезне в цепнатината  к`во правим  newsm78  дори и да е мъртъв пак може да няма желаещи да го извадят.

И все пак ще се знае къде е. Дори при положение, че няма шанс за спасение поради някакви причини. Нямаше да я има тази неизвестност. Щеше да се знае.

Общи условия

Активация на акаунт