Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 6

• 59 952
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • Другата България
Hug bouquet smile3525
Изгледах го. Ами пич е Гичка, това е. Изключително откровена и народна душа.
Хе-хе, май мислим еднакво с вас. Heart Eyes
Хванах и някои моменти от вчера - Светлето май - май много си е повярвала, нещо крилца ѝ поникнали или един чек все по-близо ѝ се вижда? Thinking

# 226
  • Испания

Хванах и някои моменти от вчера - Светлето май - май много си е повярвала, нещо крилца ѝ поникнали или един чек все по-близо ѝ се вижда? Thinking

Може и да го е видяла вече.

# 227
  • София
За нищо, Рейне И аз сега го гледах. Добра душа е и дори се опитва да оправдае Ниновева.
Хич не е за нищо, лесно е наготово.  Blush Hug love001
Даа, и мен това много ме впечатли.  Heart Eyes Добър и чист човек е, дано й донесе хубави неща известността й.

# 228
А стига бе.Цял ден ме стресирате с намеци за пибеда на Нина.
Тя каза че не иска парите.
Единствения начун да спечели е да ги е обещала на Ангелов само и само да е до него .И така и двамата получават награда
Глупости почнах да пиша вече.

# 229
Писах, трих, пак писах... После изтрих един дълъг пост.
Джоли, не си сама в "глупостите". Hug

Ни- що за днес няма да кажа. Повече. Дано е провокация. Силно се надявам.
Не ми го приема ума, съществотобе!

# 230
  • Ню Йорк
И аз няма да стъпя в Шефс, ако това чудовище отиде да работи там и кулинарни предавания няма да гледам  #Cussing out

# 231
Кулинарни предавания ще си гледам, но чужди, Мастър шеф го отсвирих след миналия сезон, може и с Хелс китчън да приключа

# 232
  • Испания
Споко, де! Какво психясахте?

# 233
  • Другата България
 Joy hahaha smile3532
Извинявам се за спама, но не се сдържах.
Смятай колко народ изпитва....разни чувства към Нина, след като едно такова нещо доведе до едни такива реакции.

# 234
Simple Smile Тревожна съм многоооооо, сценария и нагласянето трябва да има някакви граници все пак.

# 235
Аз май положително мнение за Нина не съм срещала. Представяте ли си какъв екшън ще стане на страницата на HK във Фейсбук, ако тя спечели? Smiley

# 236
  • Другата България
Не желая да си представям. smile3514 smile3511 smile3515 newsm61 smile3516

# 237
Да и на мен ми е тъжно така да се държи с Филката....в крайна сметка неуважително ми е, все пак му е колега, има ресторант, доказал се е.....но вече ги нарича Шефс Wink

Преди само Филип хвалеше,после го смени с Дани,според мен Филип е по-добрия,отначало му беше направил забележка от 1вите предавания още,да спре да ги ръководи не било негова работа това и искал всички да готвели като него

# 238
И как пък от никъде не изтече поне маааалко информация, като например кой са последните трима и кога Нина ще изчезне.
Мисля че тази вечер Марко ще си ходи и явно снимката на Златка е правена пи време на утрешния епизод.

# 239
Какъв офис имал шеф Ангелов, чак сега го виждам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт