Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 6

• 60 311
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • Испания
Показателно:

# 436
Жива да не бях.Пластелин в ръцете на Ангелов.
Ужас, ужас, ужас.
Оная пак се измъкна.
Неам нерви вече.Припадам, лошо ми е.Усещам агресия в себе си.

Не беше честно!!! Гадната лоена топка пак мина между капките! Мръсница гадна, нали ти е зле, а се наливаш с кола! Не пластилин, кръгла нула си!

# 437
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Припада, зле била, кръвното била вдигнала, ама бълва отрова и се налива с Кола, нали? Хич не лъже.
Нищо не разбираш значи, колата й е изписана от лекарския екип.  bowuu

# 438
Хем съм на ясно, че има и голяма доза сценарий, хем пак гледам и се нервирам. Мартин ми беше най-симпатичен сред участниците, да не беше отпадал преди Нина.

# 439
Не мога да повярвам, че изгониха Мартин и оставиха Нина. Толкова е долна, не знаех, че ще стигне чак до тук

# 440
Подмазнина как не я е срам. Ангелов не можа ли да ѝ каже да спре да се подмазва...

# 441
Какъв пластелин бе тая е гьон направо

# 442
  • Испания
Припада, зле била, кръвното била вдигнала, ама бълва отрова и се налива с Кола, нали? Хич не лъже.

Брееееей, колко е напреднала медицината!

# 443
  • София

Брееееей, колко е напреднала медицината!

Кока -кола при високо кръвно.

# 444
Със сигурност вече спечели наградата най-мразения участник в бг кулинарно шоу. Честита да и е.

# 445
Лелеее така ми стана кофти за Мартин, а от мазните лиги на тая Нина ми се повръща....то не бе плюнчене и мазане, то не бе чудо! Пластелин, тя цял бетоновоз! ooooh!

# 446
Шеомрабе!😁

# 447
  • Испания
Искала да стане като Виктор. Тая пола ли иска да си сменя?

# 448
Във фейсбук е нещо страшно, не са слепи хората.

# 449
Много е показателно, че Дани, Филип и Светла, че даже и Виктор,  изпратиха Мартин със сълзи. То и Нина ще я изпратят със сълзи, ама от радост.
Мартин не е най-добрият готвач, но е мъжкарче, момче балканджийче. Simple Smile Няма от какво да се срамува.
Театралният етюд на Нина в края беше толкова срамен и комичен, че ако бях на нейно място, щях да се скрия и да не се покажа една година пред хора. Сърце в тигана - за бога, какво беше това???

Общи условия

Активация на акаунт