Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 6

• 60 282
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Брей, какъв отпор, че чак и в червено заради едно просто мнение и още по-просто предположение...Извинявам се че се обадих....

# 556
  • Испания
precious*,

Интересно е какво правят през другото време, другите дни от седмицата.На нас ни дават примерно три дни и вечери, а другото време?Пак ли снимат?Или това, което гледаме за три вечери, те го снимат през цялата седмица?
Нали преди време се включи майката на Светлана и каза, че ги пускат и отпуски. Може би са си се прибирали след снимки за седмицата.
Аз що си мисля,че каза,че наистина живеят там и нямат никакъв контакт със семействата си?Или съм пропуснала нещо.

Да, майката каза, че нямат никакъв контакт с тях и по време на посещението в ресторанта само са ги видели отдалече.

# 557
Недейте да предизвиквате съдбата, че не знаем с какво ще ни изненада Нина. Confused

# 558
А гостите в ресторанта какви са, в смисъл познати на Виктор ли са всичките или случайна публика? Сигурно не си плащат  консумацията, все пак  има  риск да  ги натирят  и да останат гладни. И ако този ресторант е специално за формата, в кой ресторант ще работи победилият? Извинете, ако сте го разнищвали.

# 559
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Имаше един скрит текст относно съдбата на Нина и той ни дава "вяра в доброто, светлото бъдеще  и справедливостта "😁

# 560
  • Испания
А гостите в ресторанта какви са, в смисъл познати на Виктор ли са всичките или случайна публика? Сигурно не си плащат  консумацията, все пак  има  риск да  ги натирят  и да останат гладни. И ако този ресторант е специално за формата, в кой ресторант ще работи победилият? Извинете, ако сте го разнищвали.

Не са познати на Виктор. Платена публика са. Да, не си плащат. Не си тръгват гладни. Победителят ще работи в ресторант на Виктор. Този от формата е на формата, създаден специално за формата.

# 561
Благодаря за отговора, проясни ми се картинката.

# 562
Нахилените емотиконки гледам да станали сърдити ама Прасина сама си го е направила така .  Не може ти да се излагаш публично пред цялата страна и да искаш да не те обсъждат после !

# 563
  • София
Имаше един скрит текст относно съдбата на Нина и той ни дава "вяра в доброто, светлото бъдеще  и справедливостта "😁
Може ли да пуснеш линк. Явно съм го пропуснала.
Отщя ми се да гледам финала,само заради тази,последния й спектакъл ми дойде в повече.

# 564
Ебаси представлението... Няма ли да има край Dizzy Face?

# 565
Стига де:)) Със глас се заляхме да се смеем с щерката, за малко да не чуем репликата за пластелина:))) Почти не остана до финала, любопитна съм кой ще спечели, но не вярвам Ангелов да си причини да е Нина!

# 566
Стига де:)) Със глас се заляхме да се смеем с щерката, за малко да не чуем репликата за пластелина:))) Почти не остана до финала, любопитна съм кой ще спечели, но не вярвам Ангелов да си причини да е Нина!
Дано иначе ще си вкара таралеж в гащите !

# 567
Брей, какъв отпор, че чак и в червено заради едно просто мнение и още по-просто предположение...Извинявам се че се обадих....
Не се коси.Той Онго бонго си пише в червено по принцип.

# 568
  • Русе
Дами, гледах едно интервю на Нина за МФ, което е отпреди 3 години и вижте какво намерих:

Довърши изречението: Аз ще стана първия MasterChef на България, защото…

Нина: ...кулинарията е любов, а аз съм "Пазителят на Любовта".

# 569
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Явно сега е надградила, хвърляйки си сърцето в тигана.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт