Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 47

• 75 505
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • вкъщи
Траен ли е ароматът на Боди бътъра на Велнеа? Аз гледах и слънцезащитни 30 фактор на Велнеа.

# 391
Траен ли е ароматът на Боди бътъра на Велнеа? Аз гледах и слънцезащитни 30 фактор на Велнеа.
Много траен. След това бях на фитнес и след обилното потене и днес мириша още на ванилия. Става ми любим продукт. Миналата година така си бях взела фактори и от тях бях доволна.

# 392
и аз си взех боди-бътър с ванилия, намазах си ръцете в офиса, мих се няколко пъти със сапун и пак мирише много приятно, на мен ми мирише на нещо карамелено , ще ми се провали диетата Simple Smile

# 393
Овлажнява ли хубаво кожата този боди бътър ?

# 394
аз го ползвам сега за първи път, но ми се струва, че не овлажнява добре, само аромата е силен, след като си намазах ръцете, пръстите ми са пак"опънати' и не са чувствителни , не знам как да обясня, има кремове с които ти живват ръцете, този не го усещам, но ще изразходя по краката,мислех си че като е бътър , би следвало да  е по-мазен, а той е сух някак си,нека другите с опит да споделят

# 395
Мен ми трябва добре овлажняващ.
Благодаря ти за мнението , ще се въздържа засега от покупка.

# 396
Моята кожа е зверски суха и добре з ми овлажнява тялото, без да е мазен. За 2 лв. какво го мислиш, яд ме е че я нашия Лили са свършили. Ще гледам да мина и през този на центъра.?

# 397
ако откриеш нещо добро , би ли споделила моля, аз напоследък ползвам на Афродита, лосиона за тяло в кутия, но не съм особено доволна, просто не вземам друг, защото все на неподходящи попадам, а този е що-годе средно положение Simple Smile

# 398
ако откриеш нещо добро , би ли споделила моля, аз напоследък ползвам на Афродита, лосиона за тяло в кутия, но не съм особено доволна, просто не вземам друг, защото все на неподходящи попадам, а този е що-годе средно положение Simple Smile
Понякога ползвам на малката лосионите - Биодерма и на Ла рош,засега от тях съм най-доволна,но не са бюджетни.

# 399
Почерпих се от Велнеа-та на майка ми-някаква с Q10 и овлажнява много добре, доста богата текстура има.

# 400
  • Варна
а на Eveline с кафе пробвахте ли, аз съм мн. доволна от него но е крем за тяло, не масло

# 401
Зимата в Ремедиум имаше крем на Neutrogena, норвежка формула за суха и много суха кожа - вълшебно нещо. За хора с много суха към атопична кожа е истински божи дар. Преди да го открия се разорявах с Биодерма по 30 лв. опаковката. Този беше около 5 лв. (намален, редовна цена към 7 лв.) за 300 мл. Няма го вече в аптеката, груба грешка да го спрат, добре че ми остана половин кутия от зимата, но после ще търся да го взимам пак.

Редакция: Оказа се, че все още го предлагат Ремедиум, намерих го.

Последна редакция: пн, 11 юни 2018, 12:39 от soul81

# 402
Мъжа ми е купил лосион Vandini. Много силна ванилена миризма за мен,не ми допада особено. Но искам да споделя, че кожата става уникално мека, като кадифе,със супер приятна консистенция,не е мазен,а аромата се задържа цял ден,дори и на другия като постепенно става по-лек и приятен, 10 лв е цената,от ДМ. Като аромат мога да го сравня с Ванилията на Бети Барти.
Води се Таити ванилия и макадамия.

# 403

Много харесвам този крем,по принцип е за лице и тяло,но аз го ползвам само за тялото,с много суха кожа съм и ми се отразява много добре Simple Smile

# 404
Ей,не са го развалили този серум за отслабване.Доволна съм!

Общи условия

Активация на акаунт