Да си търсим или да не си търсим мъж - това е въпросът

• 166 994
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 745
ами аз мога за себе си да кажа, че опита ми е бил полезен. Обогатил ме е, облагородил ме е. Преди това, бях много по-нетолерантна и борбена. Нямаше как да живея на общежития(не, че съм имала желание), нито пък съм искала съквартиранти. Научих се да отстъпвам, да не са ежедневни войни за надмощие. НО аз не го виждах като даване на свобода, защото нещо като не ми отърва - си заминавам. Пак казвам, в моите очи ние бяхме млади( и близки години). И с тия тънки сметки ми писна вече - като си го е купил преди брака с такава идея- сам да го изплаща/ремонти/сметки. И ако някой каже, че пестя от наем - аз къде да живея имам. И не знам "ако виждам, че с този мъж ще се разделя" - ми била съм на 20г, на 24г - да, не съм си представяла, че ще се омъжвам. Някак, брак на 20г е развод на 30г(поне за мен, защото да, не си представях, че мога цял живот да прекарам с човека, с когото съм се хванала толкова млада). Последния път уж погледнах по-сериозно, ама не бил той моя Дулсиней.
Последно, Летящата мъж ли е или жена?

# 2 746
"Последно, Летящата мъж ли е или жена?" - Що? по-точно, какво създава съмнение за пола ми?

# 2 747
  • София
Най-важната стъпка в живота е да имате общи деца, не да живеете заедно или да сложите тъпия подпис.
Свързва ви доживот и няма закон, който да ви освободи от това обвързване. За нормалните хора говоря, не за някакви идиоти, които не искат да плащат 150 лв издръжка.

Обаче и подписът е важен, защото както на 20 не планираш да се жениш за някого, така и на 30 не планираш да ритнеш камбаната, обаче се случват и такива работи в живота....

# 2 748
Елица, ами не, не Ви свързва. Свързва детето ТИ, с баламурника, който си му избрала ти, после то да си къса нервите цял живот. Примери пред мен имам достатъчно в тази посока. Съпруг винаги мога да си избера и втори и трети, но този, когото направя баща на детето Си, обричам същото това дете да е с този баща, ако не го подбера правилно.  За това казах, пошли са тези застраховки с апартаментите и т н, хората по любов трябва да се вземат ( поне като се взимат), не защото искат деца, не защото вече бременеят, не щото няма къде да живеят, не щото им цъка часовника или цяла рода сега назе чака! Понеже обаче се мисли едно, а се говори/демонстрира друго - пък статистиката е красноречива...

# 2 749
Извода е, че летящата мъже с апартаменти няма да вземе, щото сакън да са ги купили преди тя да може да ги вземе....
И мъжете от които жените раждат по принцип са баламурници Grinning

Летящата, винаги можеш да си избереш мъж ама нещо не се случва а? Хаххаха

# 2 750
  • София
Е, анджък де, най-важен е този избор. Кой какъв идиот и баламурник си е избрал, да му бере гайлето. То от любов големи тъпотии се вършат.

# 2 751
"Последно, Летящата мъж ли е или жена?" - Що? по-точно, какво създава съмнение за пола ми?
Защото веднъж пишеш, че си мъж, а друг път си жена. Да ти вадя ли доказателства за това? Ето, това си го писала ти:
...кукумицинка, не става дума да забременявам някаква случайна...
...след 4г като съм свикнал да те гледам по анцуг, като ми въртиш и кухня, и свирка(демек всичко си ми дала) от къф зор да се женя?...
...ако аз живея в моето жилище ( мъж съм) и тя е дошла, слугува ми(или ако искате му викайте грижи се за мен), сексуваме си, за какъв х*й да си го развалям това и да се бракувам...

Горните цитати са от тази тема.

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 00:12 от Manekena

# 2 752
  • Paris, France
А, то каква беше поредната мъдрост - ако мъжът живеел с някоя жена, не искал да се жени за нея и да има деца от нея. По тази логика предполагам, че 99% от списващите тук жени не би трябвало да са намерили мъж и баща на децата си.

Оф, 2 прозореца отворих и се обърках.

Аз го писах. Обясних, че дългото живеене заедно е много удобно за мъже, които точно това искат - евтин живот с жена и нямат никакво намерение да се оженят за нея или да имат деца с нея. И за жени без брачни намерения също е удобно. Това беше във връзка със случая на приятелката на летящата. В този, конкретен случай те живеят заедно дълго време и жената иска брак и деца. Мъжът само увърта и протаква. В такива случаи събирането на багажа и незабавното изнасяне са правилно, и за двамата решение. Нея живот заедно без развитие в посока потомство не я устройва. И ние живяхме заедно преди да се оженим и не съм против по принцип. Аз бях съгласна на живот без деца и брак с ММ. Също на дете без брак, брак без дете, брак и дете. Обаче живеех в Лондон, където, в най-лошите случай щях да живея като самотна майка на помощи. Вариант на улицата с дете, бъхтеща по 60 часа седмично за насъщния нямаше да ми се наложи поради различните закони. В България не бих се женила или родила, още по-малко като прочетох какви са издръжките и че няма издръжка за бившата.

Живяла съм със съквартиранти без да сме гаджета. Интересно е, научава се много за най-различни култури. Животът с гадже е по-лесен. И на общежитие съм живяла. Голям купон беше. Всичко това е доста различно от живот с мъж и деца. Само с мъж си е купон.

За вината - не съм сумелиер, но съм попадала на хубави и евтини вина. Във Франция алкохолът е доста евтин, чак англичани идват да товарят колите с техни уискита. Харесаха ми едно червено Порто от Auchan за около 6-7€ литъра, едно шампанско от Лидъл (истинско, от грозде, расло в Шампания, не пенливо вино), на което не помня цената, но беше под 20€, едно бургундско от Leclerc за 1.95€ литъра. Не всички евтини вина са хубави, но тези са, според мене.

Имам познати, които правят вино и шампанско в малки винарни. Около 40-60 литра изкарват от 100кг грозде. Зависи от сорт и съдържание на захар според годината. В големи винарни сигурно изкарват повече. Винарите тук имат яки субсидии, поне някои. Свекърите правят ромове - най-различни. Доста яко питие е и изработката е цяла наука, като винарството. Не ползуват киселинни регулатори като винена и Селина или лимонена, нито бикарбонати. Само се внимава да е етилов рома, че ако стане беля само за масажи и разтриване на коса става.

Имаше в Англия много добро Бургаско, бяло вино. Не беше скъпо, около 3-4£ бутилката. Фен съм на унгарски и алжирски вина.

# 2 753
да, Манекен, извади ги. Понеже в някои свои мнения съм упоменавала, че разглеждам мъжката гледна точка.
"Извода е, че летящата мъже с апартаменти няма да вземе, щото сакън да са ги купили преди тя да може да ги вземе....
И мъжете от които жените раждат по принцип са баламурници " -
не знам на какъв по-лесно смилаем език да ти кажа, че аз апартаментИ не гоня. Колкото и да ви набивам в главата, че ако искаш, жена ти нищо няма да докопа - едно си баба знае, едно си бае!Аз ще бъда в режим на разделност. От мъжа търся/очаквам други неща. А за второто - не по принцип. Статистика наблюдавам - на отношенията м/у бившите съпрузи и "радостното" израстване на челядта им. Ти, разбира се, можеш да ме обориш. Знам, че във форума виреят само 2 разновидности - тези, с холивудския живот и тези, с многото проблеми.

# 2 754
е добре, но Абсурд,  бъркам ли като смятам, че "кифла стайл" ще привлече нацепена батка/паралия, който да ми казва "клякай за свирка", а нормалния мъж просто ще ме подмине преценявайки, че зад тази визия вероятно е кухо или имам прекалени изисквания и т н?
Оплешивелия интелигентен чичко ми е по-симпатичен от това да танцувам с нацепена батка. Батката приемам само в Х вечер в Х хотел в Х часа(когато ми е удобно сиреч) с/у Х лв да ме удоволства.

Много бъркаш.

# 2 755
Кенди, хубаво бъркам, но ще е полезно и за форума да кажеш защо. Миналата седмица излизахме компания (близки приятели са ми) и като ме видяха как съм се "китосала" ми казаха, че визията ми съвсем не кореспондира със същността ми. Но снимките са...лайкалбъл.

# 2 756
Не знам каквя точно е била визията ти , смятам,че всички мъже заглеждат добре изглеждащи жени . Не говоря за гротески, а за поддържани жени.

# 2 757
ходя без грим, с коса на опашка, спортно. Смених цвета на косата си, гримирах се (добре де, не като плашило), с рокля(до коляното, не рокля-колан) и висок ток. Разлика в есенцията нямаше, само в опаковката. Но пак казвам, колкото и "лайкове/погледи" да събирам, за мен има значение до колко самите хора биха ми паснали, а не да си чеша Егото с това, че днес, видиш ли, Х мъже ме загледали/искали тел и тн

# 2 758
Ами то няма как да разбереш кой ще ти пасне , до късмет е.....
Според мен колкото по-добре изглеждаш и се чувставаш в кожата си , привличаш повече.

# 2 759
  • Paris, France
летяща..... в облаците, може би, външният вид има значение дотолкова, доколкото амбициозен и желаещ семейство и деца заглежда жена, която изглежда фертилна - млада, със симетрични, женствени черти, тънка талия, елегантно заоблени бедра и дупе, чиста кожа, гъста коса със женска линия на челото, не М като на олешивяващ чичко  За такава жена е достатъчно да се поизкъпе и ще я харесат и пожелаят много мъже. Всичко гореизброено показва, че жената е здрава и читава да износи, роди и отгледа здраво потомство. 

Оплешивелите интелигентни чичковци може да искат красива и млада и сватба и деца, но вероятността да могат да оплодят е ниска. Те са минали срока на годност или са нещо болни. Колко плешиви под 40г познаваш? Средностатистическия 40г + е вероятно отдавна баща и може и да не му се занимава. ММ ми е казвал, че ако остане сам не иска да чува за други деца, камо ли да са му в къщата.

Трябва да потърся проучвания, но по принцип, в момента, в Европа мъжете се женят за пръв път между 32-37, май беше. Това ако изобщо се оженят. Учене, кариера, дом, пътуване, секс са дейностите, които ги интересуват през 20те им години. После, ако си намерят съжителка, могат да си живуркат опрани и нахранени с десетилетия и да разсъждават искат ли, не искат ли деца. Ако не се получи винаги могат да се върнат при мама и тате.

"Гримирах се не като плашило" още се хиля. Повече мъже, които те заглеждат означава повече избор. Естествено, че не можеш да си паснеш с 3 или 4% от загледалите те. Но с 0.5% може.

Общи условия

Активация на акаунт