Да си търсим или да не си търсим мъж - това е въпросът

• 167 265
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 355
  • BG
А аз ѝ се чудя на тази мадама-не я ли е страх, че може някой ден да я ступва и нея Динко (като предишната му). Ако излизам с някой и разбера, че е бил с такова минало-беж крачета да бягама, а тя дете му ражда! Луда!
Аз иначе лично не търся в момента, може би още съм травмирана от спомените с БНД. Относно нета съм скептична-бях се регистрирала за детективски цели Wink и оу майкоу... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Виждали ли сте акули надушили капка кръв? Хем нямах снимка и не бях писала нищо особено, но беше  страшно  Grinning Grinning Grinning
Въобще според мен всичко е въпрос на късмет-такива клиентки, колежки и познати съм имала-и дебели и кривогледи и отвратителни-ами имат си мъже. Не е само до визия, определено. И не мисля, че трябва да се вторачваш къде да излизаш-ами то може и на бензиностанция да срещнеш някой. И сто курса да изкараш и още толкова хобита да смениш, ако не ти е писано-забрави. Въпрос на късмет.

# 2 356
Какво му е на Динко от Ямбол? Елен Колева като ходеше с Олинезения шеф ми беше в пъти по-отвратително.

# 2 357
  • BG
Какво му е на Динко от Ямбол? Елен Колева като ходеше с Олинезения шеф ми беше в пъти по-отвратително.
Ами беше пребил предишната си приятелка. Това ако е малко... Shocked Shocked Shocked
https://btvnovinite.bg/bulgaria/prijatelkata-na-dinko-prebi-me-z … a-zhivota-si.html

# 2 358
Това не го знаех. Сега схващам. Значи бившата приятелка добре се е отървала, а новата е много тъпа за съжаление.

# 2 359
  • Paris, France
Stronger, в интернет има много мъже който хвърлят въдици на всяка регистрирала се и каквото стане. 80% от европейците си търсят еднократен или безплатен секс. 99.9% от мъжете от втория и третия свят търсят пари, безплатен секс и някоя балама да се ожени за тях и да ги докара тук. Правила съм си профили с детективска цел в доста сайтове, без снимка, с уточнение, че съм 105кг, с тикове, леко кривогледа, безработна, с три деца от четирима различни мъже и пак имаше доста интерес. Имах приятелки, които бяха клъвнали. Ужасно е. Един и същи тип пишеше на една едно, а на друга - съвсем друго. От 10 истории, които беше разказал, нямаше нищо еднакво. Той си измисляше някакво амплоа в зависимост от семейното, финансово, професионално положение и културни интереси на жената, на която пише. В много случаи позициите му по даден въпрос бяха противоположни. Просто пригласяше и повтаряше това, което жената е казала за да може тя да остане с впечатление, че е срещнала сродна душа. И тримата мъже, които беше харесала писаха на всички нас - жени на възраст 38-78, 38-150кг, ръст 140-180см, руси, черни, червенокоси, чистачки, професорки. Това в сайт за чат, не непременно за запознанства. Тези сайтове са пълни с измамници и от тях жена може да получи само вируси - виртуални ако приема и отваря линкове и снимки, реални ако си има вземане и даване с такива мъже.

Не мога да си представя, че млада, нормална, социална жена ще си търси съпруг в нета. В западните англо и френско говорящи сайтове ходят основно загубеняци и психопати.

Даже в сайтове за учене на език основно пишат селяндури от Алжир, Мароко, Египет и Танзания. Това дори да пишете, че искате да учите арменски, лаз, кимбундо-пенде или подобен, рядко говорен език. Питат как сте и почват да чатят на развален френски и каквото стане. Като им кажете, че търсите кореспонденти от определени държави обвиняват в расизъм. Жалко, защото идеята е добра.

В интернет може да чатите цял живот. Докато сте млади и свободни е добре да излизате и да си градите социална мрежа с реални хора, с които имате нещо общо.

# 2 360
  • София
без снимка, с уточнение, че съм 105кг, с тикове, леко кривогледа, безработна, с три деца от четирима различни мъже и пак имаше доста интерес.
Laughing Laughing
Ти си луда, хахах

Но наистина по сайтовете вече май само измет има.

# 2 361
Невена, моля те, пиши по-често! Смея се вкъщи, децата и мъжът ми ми се радват Simple Smile

# 2 362
  • София
Въобще според мен всичко е въпрос на късмет-такива клиентки, колежки и познати съм имала-и дебели и кривогледи и отвратителни-ами имат си мъже. Не е само до визия, определено. И не мисля, че трябва да се вторачваш къде да излизаш-ами то може и на бензиностанция да срещнеш някой. И сто курса да изкараш и още толкова хобита да смениш, ако не ти е писано-забрави. Въпрос на късмет.
Винаги когато са ме налягали такива мисли, се питам искам ли да имам техните мъже. Доста често отговорът е НЕ
Някои мъже не държат жена им да е много ефектна, да си гледа къщата и децата и да няма изгледи да им сложи рога. Защо се женят ли - за да си минат по реда и да имат поколение. Ако жената няма против и самата тя търси преди всичко сигурност и свой дом - ще се получи супер семейство.
А има и меркантилния момент. Не мислете, че мъжете не си правят сметка.

И аз да кажа: ехее, а едно време... Имаше сайтове за запознанства, в които повечето хора не лъжеха, или поне не много и при желание можеше да си намериш половинка.
Сега не знам....може би съм остаряла и нямам практика, но би ме било страх

# 2 363
  • Paris, France
Cuckoo, вярно е това, което пишеш. Доста мъже се женят за дебела, грозна жена, но цената, която тя плаща е огромна. Не им завиждам. Няколко приятелки се ожениха през American single, но преди 2 десетилетия. Сега в подобни сайтове наказват разни шутове от цял свят.

Бианка, смешно е да го четеш тук. На запад стават големи трагедии. Доста хора пращат огромни суми, уж за да помогнат и после ще им ги върнат, изнудвани са за пари и десетки хиляди са се самоубили. Когато знаеш механизма на измамата е лесно, но когато повярваш, че човекът искрено се интересува от тебе и се влюбиш става страшно. Жалко, че няма тема за смешни чатове от такива сайтове. Ще се пръснете от хилене ако ви преведа няколко.

Качър, ако не ми вярваш, спретни си един профил в interpals, примерно с качествата, които изброих, пиши че искаш да учиш грузински и шона или бемба и гледай колко арапа ще те налазят. Общото между тях е, че винаги са леко по-млади от възрастта, която жената е посочила. Ако пишеш, че си на 36, ще ти пишат 28-34 годишни. Явно си знаят, че европейката не ще дъртьовци. Всичките са студенти (подразбиране не работят и няма $$$$), всичките горят от желание да се женят и да имат деца, никой от тях не намира жена в родната си държава. Живо се интересуват от придобиване на всичките ти координати - скайп, фейс, телефонен номер, адрес. Това, че ти се интересуваш от тонални езици, граматика на грузинския и класи на множествено число в диалектите шона им е през оная.

# 2 364
  • София
А, вярвам ти, просто си шемет и ме развесели.
Няма да пробвам, имам непоносимост към подобни. Laughing

# 2 365
За всеки влак си има пътници.

Най-добрия самолет в света, Конкорд, най-красив, бърз и т.н., го спряха поради липса на пътници.
Че и поддръжката му скъпо струваше Wink

# 2 366
Тъй като виждам, че имате сериозни наблюдения, кажете ми каква е тая мода с "американските генерали" във Фейсбук?Simple Smile Постоянно ми пишат "генерали от американската армия", които са се влюбили от пръв поглед в профилната ми снимка ( нищо че известно време имах профилни снимки на животинки или анимации))), и непременно искат да се запознаят точно с мен, източноевропейката... Най-смешното е, че тъкмо почна да разглеждам снимката на генерала и някъде в албума ми изниква снимка дрипаво негро от Гана примерно или отбелязвания в африкански села:)...Толкова са тъпи, че качват две-три снимки на униформен човек, пък нататък си показвазват африканските прелести.
С каква цел се прави това, защо са все американски генерали? Ако искат да ловят бяла кака, защо не пишат на американки или европейки, а на нас-българките, за чиято държава не са и чували. И приятелките ми масово получават такива предложения в профилите си:)

# 2 367
  • Paris, France
За всеки влак си има пътници.

Най-добрия самолет в света, Конкорд, най-красив, бърз и т.н., го спряха поради липса на пътници.
Че и поддръжката му скъпо струваше Wink

....и сега пак го пускат в нов, усъвършенстван вариант.

https://www.google.com/amp/s/www.dailystar.co.uk/news/latest-new … -Blake-Scholl/amp

Christis, те се пробват със стотици хиляди жени и която се хване. На мене ми е странно, че някой им се върза, но все още и а такива хора, повечето жени. Едно време ми пишеха, за да ми съобщят, че човек с моята фамилия е починал в Нигерия или Бенин и оставил 3 милиона, а нямал наследници. Писах им да дадат парите за благотворителни цели, щото за три милиона няма да си мръдна г*за до миризливо място. А, нямало нужда да ходя. Адвокат щял да  се оправя. Искаха ми копие от паспорта. Пратих копие на паспорта на папагала на съседа. В унито имахме борд за смешки.  Тогава имаше и специален сайт за 419 scams. Че като заваляха едни писма за страхотни сделки от по 120 милиона usd, молби за помощ за вдовици на диктатори.

Има един друг, в който се представят за австралийски вдовци и им се случва някаква катастрофа в Африка, където са по бизнес с осиротелите си дъщери (които непрестанно мъкнат със себе си.  Пита се не са ли на училище и къде) Приятелкасе беше вързала. Седнах аз вместо нея, обясних, че чичо ми е на висок пост в посолството на моята държава - шеф е на хигиената и помолих да ми даде адреса на болницата, за да може служители на посолството да занесат парите на другия ден. Не, не можело. Трябвало същия ден да се преведат. Добре, ама камилата е болна от грип и няма как да тръгнат. Леля ми има разстройство и въшки и е в друга болница. Братовчедка ми взела колата, избягала и пристанала на едно момче в едно съседно село. Родителите и реват и я търсят, колата, де, че е скъпа и им трябва. По едно време оня си изтърва нервите и ме пита луда ли съм. Казах му, че това може да се определи след дълги и скъпи консултации с психиатър и да ми метне 6000€ ако иска да знае със сигурност. А до мене ти хлипа, ти се смее приятелката ми. Добре, че се съгласи да се обадим в полицията, та те и обясниха за какво става дума. И пак не и се вярваше. Питаше ме как човек, който не е влюбен може да си говори по цял ден с нея. Аз пък не мога да разбера как може да се влюби в човек, когото не е срещала.

# 2 368
  • BG
И аз, и аз  Mr. Green Mr. Green Mr. Green и се чудех откъде накъде са ми намерили профила. Nevena, уникална си, падам от смях с теб. Simple Smile)))))

# 2 369
И на мен ми пишат американски генерали, единия вдовец, другия свободен и търсещ си българка едва ли не - ужас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт