Да си търсим или да не си търсим мъж - това е въпросът

• 167 152
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 610
  • Бургас
Шит тестовете и аз не ги знам, но много искам да се науча.
Ами не знам колко са "шит" тестове, аз за себе си се улавям, че съм развила склонност още в началото да тествам търпението, чувството за хумор или самоирония, склонността за отстъпки на отсрещния. А бе, фрустрация му е майката  Laughing Примерно нарочно ще закъснея; ще отправя някоя по хаплива шега; ще поспоря ей, така за спорта. Иначе, съм даже твърде спокоен, търпелив и неконфликтен човек. Начинът, по който един човек излиза от спор, отстоява мнение , търпи критика - също говори много. Как реагира на стрес, напрежение, загуба...

# 2 611
  • Paris, France
летящата, и оплешивелите чичковци без дебели портфейли харесват кифли и натокани жени, но по-рядко задяват такива, защото, може би, си дават сметка, че такъв тип жена няма да си загуби времето с него. Или са опитвали в миналото и са разбрали, че такива жени ги отхвърлят.

Никой нацепен, елегантен мъж не ми е поискал свирка. За мене това е иширет за мек, импотентен, дърт пръч. Говоря за контра, родени в добри семейства и надарени от природата с атлетично телосложение, не потящи се с часове по зали.

В тебе явно не е заложено да си кифла и да си състезателна, да искаш да привлечеш качествен, успял, здрав партньор. Сама пишеш, че като кифла ще привлечеш паралия. Паралията е естествено щедър и доволен и по-склонен да поеме семейните разходи и да те поглези. Ако прочетеш историите на убитите наскоро три, млади жени ще забележиш, че и трите са били със сравнително неосигурени, че и окръглени и несексуални мъже. Дърт, разведен, живееш под наем шофьор, охранител и готвач са професиите на насилниците. Мъжете, родени в просперитет и разполагащи с пари са по-рядко агресивни и зли към жените до тях.

# 2 612
Дърт, разведен, живееш под наем шофьор, охранител и готвач са професиите на насилниците. Мъжете, родени в просперитет и разполагащи с пари са по-рядко агресивни и зли към жените до тях.
По скоро е от значение средата в която е расъл и какво е ползвал като модел на поведение. Точно пък тези с многото пари гледат на по бедните като на добитък и притежание, защото обикновено дават едни пари за да им бъде свършена работата, да бъдат обслужени. Така е и с жената и когато е недоволна се почва със разправии и скандали.

# 2 613
  • BG
Шит тестовете и аз не ги знам, но много искам да се науча.
Ами не знам колко са "шит" тестове, аз за себе си се улавям, че съм развила склонност още в началото да тествам търпението, чувството за хумор или самоирония, склонността за отстъпки на отсрещния. А бе, фрустрация му е майката  Laughing Примерно нарочно ще закъснея; ще отправя някоя по хаплива шега; ще поспоря ей, така за спорта. Иначе, съм даже твърде спокоен, търпелив и неконфликтен човек. Начинът, по който един човек излиза от спор, отстоява мнение , търпи критика - също говори много. Как реагира на стрес, напрежение, загуба...
Точно това имах предвид плюс напиването. Wink

# 2 614
"В тебе явно не е заложено да си кифла и да си състезателна, да искаш да привлечеш качествен, успял, здрав партньор." - за съжаление съм съгласна. Аз израснах в семейство,  в което красотата не беше качество, повод за гордост или стремеж. Усилията винаги са били насочени към духовно и интелектуално израстване. От друга страна, някак ако "поискаш" мъжа да има някакъв финансов комфорт те изкарват меркантилница. Имала съм 2 връзки с хора, с повече възможности от мен. При първата бяхме млади и парите бяха на семейството му. При втората - ми се втълпяваше колко много жени си мечтаели за почивка/парфюм/кола и били готови на всичко за това(хем жени с образование и интелект). Ако такава състезателност имаш предвид, наистина предпочитам да бягам на друг стадион, не просто трек. За други мои бивши смятам, че са успешни хора, които заслужават качествен човек до себе си, просто бях много млада и не търсех семейство. И мъжете, разполагащи с пари, са склонни към тормоз - психически (разбира се, не говоря за всички).
ПС - недовършени не ги оставям, но ако ми предложи тройка с друг/а съм пас Wink

# 2 615
Тези с многото пари у нас са новобогаташи. Имат самочувствие на потомствени аристократи заради парите си, но са прости селтачета, които умират да унижават хората. Просто довчера цялата им фамилия е била в калта и най-великата ценност е било това, което нямат - мангизи, та като се опаричат рязко, и още нямат изградена култура да се държат обрано.
А Невена говори за други хора, при които парите са от поколения и манталитетът е съвсем друг. В България почти няма от тях.

# 2 616
Богат, благороден и земен - това е като бяла лястовица. Рядко е но все пак го има.
За мен единствено сам трябва да си изкарал това, което имаш и то без да стъпваш върху хората. Може и да не си свръх богат, но пак може да имаш добър живот.
Сблъсъкът с реалността те прави гъвкав в много ситуации.

# 2 617
  • Paris, France
Мъжете и жените, родени в пари и доволство нямат нужда да се налагат, да изискват, са бутат и блъскат. Не ми се е случвало паралия да се сърди, че не чистя, не готвя, не съм напазарувала, излязла съм, нямало ме е месец и подобни. Дребните проблеми, които обръщат каруцата във връзка, лишена от средства с паралията ги няма. Родителите на паралията са обикновено по-широко скроени, начетени, пътували, толерантни и не търсят снаха да им бърше дупетата или да ги посещава и обгрижва. И не говоря за потомствени аристократи, а уредени хора без битовизми.

летящата, малко жени мечтаят за почивка и парфюм. За кола може. Като госпожица си купувах всеки нов парфюм, който ми харесваше на първо душене. Човекът, когото описваш не е новобогаташи а парвеню с ниски амбиции. Малко жени ще излязат с някого за едната почивка или парфюм ако не го харесват особено.

Казваш, че жените, които искат финансов стабилитет са меркантилни. Така е, но какво те бърка това? Една жена може да е красива, меркантилна и интелектуална едновременно. Или красива и духовно извисена. Даже ми се струва, че красивите жени са по-духовни от грозните.

Да, явно не цениш красотата и затова не влагаш в нея. За всеки влак си има пътници, но на Балканите женската красота има огромна тежест на брачния пазар. Пожелавам ти да срещнеш човек, с когото да се харесвате взаимно.

мис чичи, точно тези с парите са благородни и извисени. Дори и да се налагат над подчинени, със съпругата и любовниците си са галантни, щедри и ведри. Примери колкото щеш - Онасис, Бил Гейтс. Бедният не може себе си да облече и обуе, на други ли да дава?

# 2 618
Невена, а защо причисли готвачите към насилниците ?

# 2 619
Боже, къде замеси Бил Гейтс тука. Smile Аз ти говоря за лица от местното обкръжение, ти отиваш към най богатия човек в света. Евентуално за бизнесмени примерно, собтвеници на малък/среден бизнес. Тук понатрупалите пари /защото явно не са богаташи/ са ужасни! Точно пък те се държат най зле. Но това са хората до които имам достъп и мога евентуално да наблюдавам.
Бел Гейтс е далече...

# 2 620
  • Paris, France
Не причисляват готвачите към насилниците, а просто изброявам професиите на мъжете, убили жените, с които живеят. 25 годишната счетоводителка с родители във Виена прибрала 23 годишен готвач в собствения си дом и като тръгнала да го гони той я убил. Ако той беше осигурен със жилище и печелещ щеше, най-вероятно, просто да си тръгне. Готвачите не са добре платени в България, а работата им е тежка и напрегната.

# 2 621
Невена, може би при теб е така, но тук наистина виждам мисленето: "да ми плати почивката/колата и тн - пък к'во ми дреме спи ли с друга и дали се държи уважително към мен". Това, което аз виждам е, че ако може да си позволи ресторанти/парфюми/почивки очаква да мълчиш/търпиш и т н.От мен също нито един мъж не е очаквал да съм слугиня. Не казвам, че нямам доста трески за дялане, но заради единия по-скъп апартамент (който да не забравяме, че е НЕГОВ), не искам да понасям: по-добре ми е пръв на село, от колкото втори в града. Може пък с друга жена този(или който и да е човек) да има друго поведение. Към мен показа наглост, неблагодарност, нелоялност и недържане на думата. При това положение, каквито и колкото и други положителни качества да има, мен не ме устройва.Благодаря за пожеланията. Бедният знае да те подтиска, че изкарваш повече пари, че имаш наследства, че не го издържаш, че държавата му е виновна, че не кара Бентли.

# 2 622
  • София
е добре, но Абсурд,  бъркам ли като смятам, че "кифла стайл" ще привлече нацепена батка/паралия, който да ми казва "клякай за свирка", а нормалния мъж просто ще ме подмине преценявайки, че зад тази визия вероятно е кухо или имам прекалени изисквания и т н?

Мисля си, че не бъркаш, затова и е важна мярката.
"Наченките" на "кифла стайл" просто ще привлекат погледа на мъжа, докато пълната версия ще доведе батките и сакралната фраза.
Винаги са ми били забавни момичета, които си докарват визия и държание на разпоретина, а после се оплакват, че само боклуци им налитали.
Ми, то си е "каквото повикало- такова се обадило".......

# 2 623
Бедният знае да те подтиска, че изкарваш повече пари, че имаш наследства, че не го издържаш, че държавата му е виновна, че не кара Бентли.
Да, но не само финансово бедният, а и този, който няма акъл и, накратко, ценностна система. Такъв да се види с малко пари, си мисли че може да коли и беси, само защото малко уиски му струва колкото моята вечеря в пицария.

Не претендирам за обективност, но доколкото съм видяла, има разлика между шефовете, които работят за фирмата си, и онези, които харчат всеки лев за парцали, екскурзии до Милано и скъпи возила. Първите са читави, вторите са абсолютна сволоч.

# 2 624
хмм, на мен винаги проблема ми е бил, че съм човек на крайности и много трудно мога да постигна баланса. Все пак, до пълната кифленска визия все си мисля не съм го докарала, а държанието ми - със сигурност. Но и преди, и след - все неподходящи ми налитат(батките не особено, че имам много отровен поглед), просто с повече грим и някоя по-накипрена снимка гледам, повече ми налитат.

Общи условия

Активация на акаунт