Връзка с бездетна жена?

• 36 201
  • 571
  •   1
Отговори
# 480
Два са големите рискове в живота на една жена: да се влюби до уши и да роди. Който го е страх да не влиза в гората..

Какъв риск може да носи едно влюбване? Влюбена или не, не й дава гаранция, че мъжа на който ще попадне ще е читав!

Ето това е риска.

# 481
В България сурогатното майчинство все още е незаконно.

Но в други държави не е. Не говорех конкретно за България. Просто съм чела истории, и то за по-уредени в това отношение държави, където е разрешено сурогатното майчинство, също така кандидат-осиновителите имат възможност да се запознаят с бъдещата майка, че и да я контролират как се грижи за бременността си (което за мен лично премахва някои "против" сурогатно майчинство и осиновяване), и пак има много случаи, в които държат лично да родят и да бременеят с чужд генетичен материал.

# 482
кукумицинка, как искаш да разбереш жени, които искат деца, като ти не искаш?

# 483

Ами, не - аз искането на деца го разбирам. Не разбирам желанието лично да ги родиш в някои случаи, когато негативите от това решение са повече от позитивите.

# 484
Едното желание води до другото, но няма как да го разбереш.

И аз не разбирам много хора за много неща. Не се и опитвам вече.

# 485
Ами, не - аз искането на деца го разбирам. Не разбирам желанието лично да ги родиш в някои случаи, когато негативите от това решение са повече от позитивите.
Няма как да се знае предварително. Различно е за всяка жена – при някои е негатив, при други позитив. Обикновено са и двете неща – позитиви + негативи. При някои жени при бременност кожата, косата грейват, гърдите им се уголемяват. При други обратно – косата пада, стрии, развалят се зъби, гърдите се унищожават. Всяка бременност е индивидуална – лично за мен нямаше негативи в дългосрочен план (увисвания, стрии, надебеляване), но имах кошмарно раждане, бавно възстановяване и с ужасни мини кръвоизливи по лицето и очите (лошо дишане и тънка кожа). Е, и това мина. Хормоните си изиграха положителната роля, а и най-важното според мен – съществува връзката между бебе и майка още в утробата чрез плацентата. Ако няма медицински противопоказания, винаги бих избрала да износя бебето си.

# 486
  • Paris, France

По същия начин, по който аз имам деца, и не съм била против идеята да ги имам при наличие на дадени условия, но разбирам хората, които никак не искат да имат деца и приемам желанията им. Или както никога не бих тръгнала съзнателно да се забременяване с трето, пето или седмо дете, но разбирам хората, за които моделът многодетно семейство е желан.

базила, кръвоизливите са в следствие на липса на витамин К1, което гетусът си дърпа, но ако майката не приема достатъчно, на нея самата започва да и липсва. Затова на новородените в риск им го слагат веднага. Косата ми и през двете бременности беше до под задника и косопад нямах. Окапа десетилетие по-късно от ядене на боклуци и освинване.

# 487
Значи повече деца не искам, но все пак не се страхувам да забременея и родя трето дете или поне не много. Но виж от влюбване бягам като дявол от тамян.

# 488
То пък като бягаш, голяма полза. Дойде ли ти сляпата неделя.... хихи

# 489
Невена, не, това бяха спукани капиляри от напъните при раждането. Не съм ги имала преди това – получават се от силните напъни и кръвоносните съдове по периферията дават фира (особено при жени със светла кожа). Изчезнаха специално тези от напъните. Повечко витамин C превантивно при жени склонни към пукане на капиляри (светла, тънка кожа). Тези, които остават като червена точка са вече трайно разширили се капилярчета, те не изчезват и стоят като козметичен дефект. Но има вече доста методи за заличаването им и то безболезнено.

Ето, например, една жена, която не иска дете, може да си спести някои от тези "екстри". Но пък да спечели в борбата с болката и надмогване на себе си. Спиралата на живота – няма радост без болка и добро без лошо.Simple Smile

# 490
Ако няма медицински противопоказания, винаги бих избрала да износя бебето си.

Именно медицинските противопоказания имах предвид - не косата, стриите и килограмите. Примерно по-висок от нормалното риск от недоносеност, лошо хранене на плода и пр.

# 491
Понякога правим емоционални, а не рационални решения. Аз имах рискове за какво ли не с последната бременност... но и много силно 6-то чувство, че всичко ще е наред. Рискувах. И не само аз, много жени го правят всеки ден. Животът е И риск.

# 492
Истината е че почти всяка от радарите жени са преживели БОЛКИ и негативизми при раждането,но на 100 процента съм убедена,че всяка една от тях би минала през същото на момента само за да преживее отново този екстаз от това да видиш и прегърнеш рожбата,чието сърчице си усещала 9 месеца

# 493
Ако се замислим за здравето можем да разгледаме и факта,че една раждала и кърмила жена има много по-малка вероятност да се разболее от рак на гърдата например.

# 494
  • Paris, France
базила, и на мъже им се пукат капиляри. Не е от напъните, кълна се. Всъщност напъни при раждане не са нужни според акушерката, която ме изроди. Те даже пречели, според нея. Матката сама се свивала и изтласкала плода. Това не било ходене по голяма нужда. Аз я питах как да се напъвам и тя ми каза, че така е само по филмите. И, да ти кажа, животните не се напъват. Стоят прави, или лежат на една страна и бебетата си излизат. Може би затова не им се пукат капиляри.

Мария, да за рисковете е вярно, но и раждали може да ни утрепе рак на гърдата. Особено ако плюскаме мазно, въглехидрати и сме дебели. Интересно, че всички болни от рак на гърдата, с които съм се запознала, са били раждали. А нераждалите около мене не са се разболявали от такъв рак.

Общи условия

Активация на акаунт