Новите съседи - в очакване на новия сезон

• 64 614
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Ей, златни се. Пуснах. Гледаааааам!
Леле, Енрике колко коса има Joy
Арасели много ми липсваше.

# 526
  • София
И друг път съм го писала, но ще се повторя. Колко са нормални всички в първите серии Joy

# 527
И друг път съм го писала, но ще се повторя. Колко са нормални всички в първите серии Joy
нормални та чак скучни особено Амадор беше много скучен отначало, но после... Хах

# 528
И какви са млади...

# 529
И аз изгледах финала на сезона. Разочарована съм как свърши и кой знае кога ще снимат последния сезон и кога ще се излъчи при нас.
Иначе за Амадор ми стана жал накрая, беше си хлътнал. За Хави и Лола не знам какво ще измислят, за да махнат Хави, може би ще замине уж някъде, за да работи, или ще тръгне след Мартина уж и ще ги разделят. А кашата, която забъркаха с проверяващия, не знам как ще оправят този път. Някой все ще го отнесе.

# 530
Ми той си умря от инфаркт, пак ще им се размине Simple Smile

# 531
Ми той си умря от инфаркт, пак ще им се размине Simple Smile
Да, ако не го бяха замразили.

# 532
Сега, като гледах първата серия се замислих и да ви питам, някога Амадор казвал ли е, защо не си намира работа като счетоводител (или там каквото работи в началото 😀).

# 533
Той не започна ли в едно списание като счетоводител? Дето имаше много мацки и го сваляха, даже и шефката?

# 534
Сега, като гледах първата серия се замислих и да ви питам, някога Амадор казвал ли е, защо не си намира работа като счетоводител (или там каквото работи в началото 😀).

Той не е търсил такава работа. А в списанието не помня как започна, ако някой се сеща да каже. Май му я намериха тази работа.

# 535
Защо му е работа, след като е мъж-трофей със заплата и бонуси Simple Smile  Дай боже всекиму Smile Освен това, той е некадърен и трудно преживява провалите - защо му е излишно напрежение? Иначе преди това търсеше, но му беше обидно, че са го заместили с фикус, може да му е останал посттравматичен стрес Simple Smile

# 536
Все пак натрупа доста богато CV през годините. Не е като да не е работил Wink
А какво стана с книгата, която написа Чуса? Нали беше при издателя и той каза, че е разбиваща. Не се разбра получи ли пари от нея.

# 537
  • Бургас
А какво стана с книгата, която написа Чуса? Нали беше при издателя и той каза, че е разбиваща. Не се разбра получи ли пари от нея.
Да бе и аз се чудех какво стана, пропуснах ли нещо или просто не се разви нищо в тази посока.

Макси също много липсваше в последните сезони. А Кристина направо я бях забравила.

# 538
Актьорът, който играеше Макси, почина. Честно казано, на мен повече ми харесваше ролята му в "Щурите съседи". Особено накрая с надуваемата кукла ми идваше гнусен персонажът, а не забавен.

# 539
Актьорът, който играеше Макси, почина. Честно казано, на мен повече ми харесваше ролята му в "Щурите съседи". Особено накрая с надуваемата кукла ми идваше гнусен персонажът, а не забавен.

Мъжките тандеми за "бързо реагиране при аварии" са били винаги на ниво и като момичета се групираха в различни конфигурации Grinning Дори по едно време вербуваха и чехльото. Още се подхилквам като се сетя за епизода с щъркела Simple Smile
Като цяло Ресио, Макси и Амадор са ми любимите персонажи.

Общи условия

Активация на акаунт