Новите съседи - в очакване на новия сезон

• 64 541
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
И на мен ще ми липсва Хави Sad Знаех, че ще го няма, но не знаех какво точно ще измислят. В интерес на истината предпочитам Лола да беше напуснала Trollface, не ми е хич любим образ...
За сега нямам още впечатление от 12 сезон, все накрая го хващам, та ще трябва да наваксам с повторенията.

# 676
На мен Хави и Лола ми харесват като двойка, по отделно са ми скучни и двамата.

# 677
И на мен Хави ми е по-симпатичен от двамата 😄

# 678
  • София
И на мен ще ми липсва Хави Sad Знаех, че ще го няма, но не знаех какво точно ще измислят. В интерес на истината предпочитам Лола да беше напуснала Trollface, не ми е хич любим образ...
За сега нямам още впечатление от 12 сезон, все накрая го хващам, та ще трябва да наваксам с повторенията.
По спомени актьорът, който играе Хави е напуснал, защото нямало накъде да се развие неговият герой...

Колко бързо ще минат и новите епизоди, със сигурност е много трудно да измислят нещо още по-впечатляващо, предвид всичките истории до момента...

Със сигурност ще го изгледам докрая, но определено ми липсват образи като Юдит, Пака Пачеко...

# 679
На мен ми липсват и Серхио, брат му, Кристина, Арасели...

# 680
Бенито не умря ли в началото на сезона?

# 681
И аз така помня.

# 682
Е, той и друг път е възкръсвал Trollface

# 683
Да, но този път самата Фина потвърди смъртта и уж приключиха темата.
Е може и всяка нова котка да се казва Бенито Simple Smile

# 684
Утре е последния епизод 😕

# 685
За съжаление!

# 686
Здравейте. Изгледах най-накрая всички епизоди от последния сезон. В крайна сметка ще има ли последен 13 сезон или не?

# 687
Здравейте. Изгледах най-накрая всички епизоди от последния сезон. В крайна сметка ще има ли последен 13 сезон или не?
Ще има, но ще е в друга кооперация.

# 688
А дано, вече ми липсват, все едно като да те напусне добър приятел. 😸

# 689
Ето трейлър на 13ти сезон, чакам го с нетърпение:
Новите съседи

Общи условия

Активация на акаунт