Фраксипарин, клексан, аспирин протект - тема № 14

• 65 909
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря ви момичета!
Не знам дали референтните са ок, но това е от лабораторията:

Чух се все пак с личния, и той каза, че обикновено референтните са до 4 и за момента да не се притеснявам.
Желая ви всичко добро и успешен финал!

# 601
Бамболинка, как си?

# 602
Аз се надявам, че са изписали бамболинка и. всичко е наред.

# 603
  • София
Здравейте, момичета ! Много мило, че се интересувате Simple Smile  Не са ме изписали още , днес ме приега по друга пътека , трябва да минат още поне 5 дни да напълня 26 седмица и след това да ми сложат кортикостероидите . И те са 4 инжекции на 12 часа, демек и още 2 дни. Поне седмица още ... Иначе се чувствам добре , махнаха ми системите от днес и съм на Магнерод , но под наблюдение . Имат готовност, ако има контракции, пак да ме включат на венозен . Правят ми записи от вчера и засега няма контракции.

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 06:54 от Bambolinka11

# 604
Стискам палци за успешен финал.

Дано си доволна от болницата ❤

# 605
  • София
Стискам палци за успешен финал.

Дано си доволна от болницата ❤

Даа, много Simple Smile  Космическа разлика с Надежда като отношение и внимание . Това без да имам лекар тук !

# 606
Банболинка , аз се интересувам , защото при мен нещата са подобни като при теб .За това както съм писала не веднъж,4е ти си моята надежда . Искам само да те попитам какви са контракциите , болезнени или стягане?

# 607
  • Шумен
Момичета  следя ви все още да ви се похваля малко късно стана , но не ми остана време покрай бебо успяхме с битката с тромбофилията дългото ходене по мъките всекидневното боцкане с фраксипарин завърши с успешен край много съм щаслива сина ми се роди на 20 септ пожелавам го на всички ви нека Господ ви дари с най-галямото щастие борбата си заслужаваше не се отказвайте

# 608
  • София
Бамби,  вярвам че ще успееш до финала!
Във възможно най-добрите ръце си!
Най-страшното мина,  сега остава само бебка да си расте и да си стои на топло! Знам ,че ще изкара след 36г.с., ти си голям боец и заслужаваш това щастие!

Аз също се следя в Токуда и живот и здраве там мисля да раждам.

# 609
  • София
Банболинка , аз се интересувам , защото при мен нещата са подобни като при теб .За това както съм писала не веднъж,4е ти си моята надежда . Искам само да те попитам какви са контракциите , болезнени или стягане?

EL777 , аз не ги усещах. Когато отидох на втората фетална при Димитър Марков, той ми каза, че съм с контракции. Видя, че шийката вече е 1,5 см и се държи само на серклажа и корема ми е твърд като камък. Прати ме веднага в болница да спират контракциите. 10 дни преди това шийката беше близо 4 см.Лежах 3 седмици в Надежда на Гинипрал, бях си 2 вкъщи пак на системи и сега съм в Токуда под наблюдение. Чакат ме да напълня 26 та седмица и да сложат кортикостероидите.

# 610
Момичета, някой купувал ли е Клексан 0,4 от Одрин, да ми каже, ако може ориентировъчна цена ? Благодаря 😊

# 611
  • София
Момичета, бихте ли ми казали, колко дни преди изследванията на Анти Ха за дозата на Фраксито трябва да го бия в един и същи час? Защото ще трябва да изместя от вечерта на сутринта и да знам колко дни преди прегледа при Паскалева да го направя...

# 612
  • Тук... някъде
Здравейте!
След ЗЕТ съм и имам изписана терапия с клексан/фракси заради мутация 4g/4g по PAI.
Слагам вече няколко дни клексан както е описано в листовката-в корема под 90 градуса, но много ми е болезнено поставянето и няколко часа след това ме боли около мястото на убождането. Нямам синини или буци,нито някакви признаци за алергия за сега,но тази болка ме притеснява. При тези от вас,които слагат, има ли такава болка?
Извинявам се ако се повтаря въпроса ми и сте го обсъждали,но не съм изчела темите.
Благодаря!

# 613
Понякога имам лека болка при самото вкарване на инжекционния разтвор ( клексан) и тогава го инфилтрирам по-бавно просто. След това нямам болка . Рядко ми се появява синка .

# 614
  • Sofia
на мен ми стана една огромна синка, която има нюанси на жълто зелено и лилаво...ама мн голямо. Не ме боли но е тъмно голямо петно. Явно съм сложила неправилно клексана. Смених го с фракси и сега поставям само от другата страна, но вече 4-5 ден не ми минава синката. Чудя се дали е за лекар или да го оставя да си мине само....

Общи условия

Активация на акаунт