Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 51

• 56 388
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Честита рожба! Здраве и беззъби усмивки Simple Smile

Много. много благодаря! Simple Smile Heart

# 346
  • Димитровград
Момичета да ви попитам как се разбира че имаш контракции. В 13г.с.+2дни съм, но не мога да преценя дали корема ми се втвърдява или е мек....снощи преядох и малко ме понаболява под пъпа, но днес бива.....от време на време ме понаболява тук таме една такава тъпа странна болка, но мисля че е нормално....нали?

# 347
Момичета с постоянно запушен нос съм .В началото беше само сутрин ,а вече и през целия ден.Ужасно е.Какво мога да ползвам .

# 348
Момичета с постоянно запушен нос съм .В началото беше само сутрин ,а вече и през целия ден.Ужасно е.Какво мога да ползвам .

Аз свикнах вече. Иначе капки с морска сол може да пробваш, но е временно или поне при мен беше.

# 349
Ами аз разбрах, след като корема ми стана по - твърд преди да съм яла нещо....опитай сутрин.

А за носа......аз го правех, чрез парата и морската сол наистина е добре......капките за нос, помагат също, но временно!

# 350
  • Димитровград
Обадих се на гинеколожката и тя каза идвай в болницата.....та ми вливат магнезий

# 351
Успех мила, аз нямах такива проблеми.......имах лека бременност......но за сметка на това и двете ми деца ритаха многото.....

# 352

През цялата бременност бях със запушен нос,нищо не го отпуши за повече от час,но мина веднага след като родих Simple Smile

# 353
Успех мила, аз нямах такива проблеми.......имах лека бременност......но за сметка на това и двете ми деца ритаха многото.....
А сега как са, има ли зависимост? Моята госпожица пумпал е същата и се чудех като се роди какво да очаквам. Или ще е очаквай неочакваното Joy

# 354
Момичета включвам се за да ви кажа, че моят малък принц Никола, вчера се роди и в момента двамата с него сме добре. Благодаря ви за цялата подкрепа по - време на бременността!
Когато ни изпишат отново ще пиша! 
Heart Heart Simple Smile

Честито това е прекрасна новина! Да растете здрави и послушни! Simple Smile

# 355
А сега как са, има ли зависимост? Моята госпожица пумпал е същата и се чудех като се роди какво да очаквам. Или ще е очаквай неочакваното Joy

Да! Моята също много ме риташе и сега още си е пумпал. Сутрин я намирам на 180 градуса в леглото 😂

# 356

Да! Моята също много ме риташе и сега още си е пумпал. Сутрин я намирам на 180 градуса в леглото 😂

При мен бебка почти не риташе. Беше много кротка и ми викаха, че и като се роди ще е кротка. Ама майка все ми казваше, да не лежа на това, защото и аз в корема й почти не съм ритала, ама като съм се родила, съм я побърквала, била съм много шавлива. А с брат ми обратната Grinning

# 357
  • Варна
Няма доказателства, че ако бебето е кротко по време на Б, ще е кротко и като се роди , както и в обратния случай.
Така че.... божа работа !

# 358
Именно. Годината е 2018. Какви са тия гадания нелепи?! Темперамента на човек, няма общо с детските му движения в утробата ...

# 359
Тя годината кво общо има с дезоксирибонуклеиновата киселина? А темпераментЪТ на човек се случва и да е наследствен Simple Smile
Напълно съм наясно с отговорите, които ще получа. И все пак не питам какво е овулация. Като ще ставам майка за първи път и аз имам някои наивни въпроси от романтичен характер. Пък ако ще и в палеолита да ви връща, най-много да ми изтрият поста Joy

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 12:57 от icey

Общи условия

Активация на акаунт