Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 51

• 55 448
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Абе майчета, да ви питам, понеже съм в 9ти месец, а жегата с всеки изминал ден ми идва в повече, та си позволявам да си пийна от време на време някоя глътка студена бира, говоря за глътка не за чаша, да не ме разберете погрешно, но така да кажа примерно в седмицата 4 5 пъти си пийвам, проблем ли е това??? Просто само тя ми действа охлаждащо в тези адски жеги...

# 706
  • Варна
Абе майчета, да ви питам, понеже съм в 9ти месец, а жегата с всеки изминал ден ми идва в повече, та си позволявам да си пийна от време на време някоя глътка студена бира, говоря за глътка не за чаша, да не ме разберете погрешно, но така да кажа примерно в седмицата 4 5 пъти си пийвам, проблем ли е това??? Просто само тя ми действа охлаждащо в тези адски жеги...

Ей сега те анатемосаха Grinning
Сори, ама не можах да се сдържа Grinning

# 707
Точно това писах в друга тема.Днес питах може.Даже била препоръчителна в началото при гадене и за още куп неща.Естествено не да прекаляваме.Докторът каза -МОЖЕ Simple Smile

# 708

Да, проблем е.

shannel - ако може името и града на "доктора", който е казал може, за моя лична информация?

# 709

Не,не е проблем!

# 710
  • София
Аз знам, че в първите три месеца точно пък е забранен алкохола, после може по глътка-две, чашка, стига да не е нещо твърдо де. Даже вчера като мрънках за контракциите на докторката и че постоянно го мисля дали няма да родя тука, тука, въпреки че всеки път ми обяснява по 30 минути да се успокоя, че няма да го допусняти накрая ми каза сипи си вечер малко вино и се успокой вече Grinning Аз не пия нито кафе, нито вино, нито нищо, което да действа възбудимо на нервната система, щото си имам кикбоксьор, който ме рита 20 часа в денонощието, та си представям с малко алкохол какво ще е Grinning

# 711
Ежедневната употреба на алкохол е категорично вредна по време на бременност, макар и описан, като "глътки". А 4-5 пъти седмично си е ежедневно.

# 712
  • София
Защо не си вземеш безалкохолна бира, след като само тя те утолява? И се охлаждай на воля Simple Smile

# 713

Ей сега те анатемосаха Grinning
Сори, ама не можах да се сдържа Grinning
И мен😀😀😀 пия бира по 50-100мл на 10дена, може и по-малко. Радлер

# 714
Да не говорим, как бирата вдига кръвното и свива съдовете, точно в девети месец, когато това и без друго си е проблем. Всичко студено разхлажда, не е нужно да е бира. А и е гадно бременна жена миришеща на нещо подобно ...

# 715
Има Ариана Радлер 0%, която действа по същия разхлаждащ начин и е от естествени съставки, аз много често си я пия.

# 716
Ех.. ам тия мами дет тъкмо са родили.. как стоят и бутат тия новородени и пият тия кенчета с бира.. Да ги Анатемосаме и тях набързо.
Пий бира полезна е за кърмата Simple Smile

# 717

Да, проблем е.

shannel - ако може името и града на "доктора", който е казал може, за моя лична информация?
Д-р Стаменов и му имам пълно доверие Simple SmileИ едва ли е доктор в кавички Wink

# 718
Аз не харесвам бира, но през бременността изтрещях - разтрепервах се за бира и ми ставаше лошо. И  пийвах по няколко глътки от чашата на мм.

# 719
Ех.. ам тия мами дет тъкмо са родили.. как стоят и бутат тия новородени и пият тия кенчета с бира.. Да ги Анатемосаме и тях набързо.
Пий бира полезна е за кърмата Simple Smile

Това, че е лактогонна е още един минус за приема и по време на бременност.

Записвам си д-р Стаменов, в черното тефтерче, ще се постарая да му се отвори възможност за коментар на алкохола и употребата му от бременни, препоръчана от него. И то на бременни с проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт